Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΙΧΜΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

    Στη πρώτη του συνέντευξη τύπου ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ,Ηλίας Μιχαλαριάς, μίλησε για τη νέα αρχή που γίνεται και τους στόχους...

    Χαρακτηριστικά όσα ειπώθηκαν:

    Για την οργάνωση των τμημάτων,είπε: "Οργανώνουμε τον Παναθηναϊκό σε όλους τους τομείς, εκεί που πάσχει ο σύλλογος είναι η οργάνωση. Για παράδειγμα υπήρχε τμήμα του Παναθηναϊκού που είχε αγώνες και ο Έφορος ήταν διακοπές.

    Το διοικητικό προσωπικό κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες και προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Είμαστε ανοργάνωτοι και αυτό θα κάνουμε πρώτα απ' όλα, να οργανώσουμε τον Παναθηναϊκό. Θέλω επίσης ν' αναφερθώ σε μια λανθασμένη εντύπωση που έχει δημιουργηθεί, κάποιοι λένε ότι πήρε τον Ερασιτέχνη η Θύρα 13, δεν είναι έτσι. Είμαστε οπαδοί του Παναθηναϊκού βεβαίως αυτό δεν το αρνούμαστε, όμως αυτή την στιγμή ουσιαστικά αναλάβαμε διότι δεν υπήρχε άλλη λύση και δεν θέλαμε να οδηγηθούμε πάλι στο Πρωτοδικείο.

    Στόχος είναι ο Παναθηναϊκός να έχει ανάπτυξη και τμήματα, σε διαφορετική περίπτωση δεν είναι Παναθηναϊκός. Το ζήτημα είναι να υπάρχει ο Ερασιτέχνης και να κάνουμε σωστή διαχείριση".

    Για τις πρώτες κινήσεις που γίνονται,είπε: 
    "Πρώτο μέλημα είναι να κάνουμε έναν λογιστικό έλεγχο για να μάθουμε λεπτομερώς τα χρέη και στην συνέχεια να βάλουμε κάτω τα έσοδα για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα συνολικό πλάνο για τα τμήματα μας. Δεν θέλουμε ο Παναθηναϊκός να είναι ένα κακόμοιρο σωματείο, θέλουμε να υπάρχουν ομάδες σε όλα τα τμήματα, μπορεί κάποιες να μην κάνουν πρωταθλητισμό, όμως μπορούν να έχουν αξιοπρεπή πορεία".

     Για τη Λεωφορο και τη διπλη αναπλαση, δηλωσε:
    "Έχουμε κάνει συναντήσεις με την ΠΑΕ και σύντομα θα υπογραφεί η σύμβαση για την Λεωφόρο, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος ν' αναφερθούμε σε ποσά, αλλά σίγουρα και αυτή η συμφωνία θα βοηθήσει το πλάνο μας για τον Ερασιτέχνη.

    Όσον αφορά το κομμάτι της Διπλής Ανάπλασης, η θέση μας είναι ο Παναθηναϊκός να μην φύγει από την ιστορική του έδρα και η επιθυμία μας είναι το νέο γήπεδο να γίνει στην Λεωφόρο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παραμείνουμε στον χώρο μας, σεβόμενοι πάντα τις ασφαλιστικές δικλείδες που υπάρχουν".

    Για τον προκάτοχό του, Αχιλλέα Μακρόπουλο, ειπε: 
    "Θέλω να κάνω ειδική μνεία στον κ. Μακρόπουλο που με μεγάλο προσωπικό κόστος τράβηξε το καράβι για δύο χρόνια. Πραγματικά τον ευχαριστούμε που μπόρεσε και κράτησε σε ένα καλό επίπεδο τον Ερασιτέχνη, τηρουμένων των αναλογιών. Έχουμε συναντηθεί μαζί του και θα μας βοηθήσει, βεβαίως δεν έχουμε αναφερθεί στο οικονομικό κομμάτι έως τώρα, είναι όμως δεδομένη η βοήθεια του. Όπως ελπίζουμε να είναι κοντά μας και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ήδη αρκετοί έχουν προσφερθεί να μας βοηθήσουν σε διάφορους τομείς".

    Για τη συνδρομή που θα ειναι 60 ευρώ,ειπε: 
    "Από την ερχόμενη εβδομάδα μειώνεται η συνδρομή στον Ερασιτέχνη πλέον στα 60 ευρώ (από τα 170 ευρώ) που ήταν πριν με μια απλή αίτηση και φωτοτυπία ταυτότητας. Επίσης στα ομαδικά αθλήματα θα υπάρξει ένα ενιαίο διαρκείας αξίας 70 ευρώ, αλλά και μεμονωμένα για κάθε άθλημα, αξίας 30 ευρώ. Επίσης, αν και γνωρίζουμε τις δυσκολίες της εποχής, θα υπάρξει και ένα Vip εισιτήριο για κάθε άθλημα με 100 ευρώ".

    Για τα οικονομικά,ειπε: 
    "Το ζήτημα είναι να κάνουμε ένα συνολικό πλάνο, να δούμε τα πραγματικά χρέη και τι ποσά χρειαζόμαστε για να τρέξουμε τον Ερασιτέχνη. Όταν ολοκληρωθεί ο λογιστικός έλεγχος θα υπάρξει βεβαίωση των χρεών και σχετική ανακοίνωση για να ενημερωθεί ο κόσμος πότε δημιουργήθηκαν τα χρέη. Ο λογιστικός έλεγχος θα διαρκέσει το υπόλοιπο καλοκαίρι, οπότε από τον Σεπτέμβριο θα είμαστε σε θέση να καταστρώσουμε το πλάνο μας, γι' αυτό και είμαστε φειδωλοί στο αγωνιστικό μας πλάνο. Μας ενδιαφέρουν τα ομαδικά τμήματα, όμως προς το παρόν κάνουμε προσθήκες που μπορούμε να αντέξουμε και όχι τρελές κινήσεις. Στόχος μας είναι να μην χρωστάμε τίποτα μετά το τέλος της σεζόν"ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του προέδρου".

    Για τον Δήμο Αθηναίων,είπε:
    "Δεν γίνεται να είμαστε ο Παναθηναϊκός και να μην έχουμε ώρες στα κλειστά γυμναστήρια της Αθήνας. Δεν γίνεται να έχουμε τόσο άσχημη αντιμετώπιση από τον Δήμο Αθηναίων. Υπάρχει ένα χρέος 2000 ευρώ στον Δήμο, το οποίο έχουμε διακανονίσει και το μόνο που εξασφαλίσαμε είναι μερικές ώρες στο Γουδί. Μπορούμε ν' ασκήσουμε πίεση στον Δήμο, είμαστε σε επαφή και με το Παναθηναϊκό Κίνημα το οποίο θα στηρίξουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Θ' ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση και θα τρέξουμε για τον σύλλογο, καθώς τα πόδια μας αντέχουν ακόμα.

    Το σχέδιο είναι να βρούμε ώρες και σε άλλα κλειστά, αλλά όνειρο μας είναι να δημιουργήσουμε ένα μικρό κλειστό πίσω από την Λεωφόρο όπου υπάρχει αρκετός χώρος.Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου, έχουμε συμφωνήσει και στην πορεία θα δούμε μήπως νοικιάσουμε κάποιες επιπλέον αίθουσες στο συγκεκριμένο συγκρότημα.

    Πέρα από τα ομαδικά αθλήματα, οι υπόλοιπες ακαδημίες θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να είναι στο ΟΑΚΑ. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε ακαδημίες σε όλη την Αθήνα και μετά σε όλη την Ελλάδα, αυτό όμως είναι μελλοντικό σχέδιο, όμως είναι καλό να ξέρουν το όραμα μας. Σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα πρόγραμμα ενημέρωσης για την έννοια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Στόχος είναι να διευρύνουμε την προβολή του Παναθηναϊκού, γι' αυτό έχουμε την σελίδα στο facebook, θα ανανεώσουμε και το σάιτ, ενώ έχουμε έρθει σε επαφή και με τηλεοπτικούς σταθμούς".

    Πριν κλείσει συνεντευξη, έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς της ομάδας: 
    "Όλοι μαζί μπορούμε να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από το τέλμα, έχουμε δυσκολίες, το καράβι έχει ανάποδους ανέμους αλλά έχουμε την δυνατότητα να το ξαναβάλουμε στην σωστή τροχιά. Ο Παναθηναϊκός χτίζεται σε όλους τους τομείς και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη".

    Για την συνεργασία με την ΠΑΕ ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, Γιώργος Καρανάσος, είπε:
    "Σκοπός είναι να μην δημιουργήσουμε νέες εκκρεμότητες και σταδιακά να τακτοποιούμε τις προηγούμενες οφειλές. Παράλληλα , εκπονείται και ένα νέο χορηγικό πρόγραμμα, θα υπάρξει και ενημερωτικό δελτίο, ενώ θα κοιτάξουμε και τα έσοδα από τις ακαδημίες όπου χωλαίνουμε. Θα πρέπει να παρακολουθούνται οι συγκεκριμένες διαδικασίες και να οργανωθούμε καλύτερα. Ακόμη είμαστε σε ανοικτή γραμμή με την ΠΑΕ για να είμαστε αδιαίρετοι και να υπάρχουν επιπλέον έσοδα για τον Ερασιτέχνη, υπάρχουν ιδέες και τις επόμενες μέρες θα δούμε τι εξελίξεις θα υπάρχουν".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad