Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΠΙΝΟ: "ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ"

    Ο Ορέστης Καρνέζης έφυγε και ο Στέφανος Καπίνο προορίζετε για πρώτος τερματοφύλακας στη νέα σεζόν...

    Ο νεαρός γκολκίπερ των πράσινων έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο(στο πρώτο ο Ταμπάκης) κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών και μετά το τέλος του του αγώνα δήλωσε:

    "Η ομάδα τώρα ψάχνει τα πατήματά της, δείχνουμε να βρίσκουμε κάποια πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και νομίζω στο μήνα που έχουμε μπροστά μας ως την έναρξη του πρωταθλήματος, θα καταφέρουμε να τα βγάλουμε και στο γήπεδο".

    Για το αν μετά την πώληση του Καρνέζη, βλέπει πάλι την βασική θέση του τερματοφύλακα, είπε: 
    "Δεν περνάει αυτόματα στα χέρια μου η θέση, πρέπει να δουλέψω. Ο Όρε πήγε πολύ καλά και εύχομαι να πάει καλύτερα στο μέλλον. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά, ο Αλέξανδρος Ταμπάκης και ο Αλέξης  Αναγνωστόπουλος, ενώ είναι πιθανό να έρθει πάλι και ο Στέφανος Κοτσόλης. Χρειάζεται δουλειά, για να κερδίσει κάποιος μια θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού".

    Για τον Αναστασίου,είπε: 
    "Εγώ ενσωματώθηκα τις τελευταίες ημέρες, αλλά πραγματικά κάνουμε καλή δουλειά. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, ο κ. Γιάννης έχει φέρει ευρωπαϊκά πρότυπα σε όλους τους τομείς, είναι θετικό για εμάς να δουλεύουμε έτσι κι είναι κάτι που θα βγει στο γήπεδο στην πορεία".
    ----------------
    Σήμερα έγινε και η συνάντηση της διοίκησης με τον Στέφανο Κοτσολη, ο οποίος θα επιστρέψει στην ομάδα για δυο χρόνια, έτσι λοιπόν εκτός απροόπτου θα έχουμε 1ο τον Καπίνο, 2ο τον Κοτσόλη και 3ο τον Ταμπάκη. 
      
    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad