Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ"

    Χαρούμενος δηλώνει ο Γιονας Μασιουλις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Εξαστερο Παναθηναϊκό...


    Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο σαιτ της ΚΑΕ:

    "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό, ή μάλλον που παρέμεινα. Και ευχαριστώ πάρα πολύ όλους στην ομάδα που με στήριξαν και πίστεψαν σε μένα. Περίμενα όλο το καλοκαίρι γι' αυτό και είμαι χαρούμενος που τελικά έγινε πραγματικότητα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχει μείνει το μεγαλύτερο μέρος της περσινής ομάδας, γιατί θα βοηθήσει πολύ τη χρονιά που έρχεται.

    Θέλουμε να παίξουμε τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο και να βελτιωθούμε. Αν τα καταφέρουμε και με τις προσθήκες που έγιναν, θα είναι αρκετό για να πάμε στο φάιναλ φορ. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι σε αυτή την ομάδα υπήρχε φιλική ατμόσφαιρα, όλοι ήξεραν το ρόλο τους, τη θέση τους και κανένας δεν ήθελε να αποδείξει κάτι παραπάνω σε ατομικό επίπεδο. Όλοι δουλεύαμε για την ομάδα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ήμασταν μια καλή παρέα, μια μεγάλη πράσινη οικογένεια και έτσι θα παραμείνουμε.

    Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους φίλους του Παναθηναϊκού για τη στήριξη που μας έδωσαν όλη τη χρονιά πέρυσι, αλλά και για όλα τα μηνύματά τους το καλοκαίρι. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα που σου δίνει αυτή η στήριξη. Το κύριο όμως ήταν ότι με ήθελαν ο πρόεδρος και ο προπονητής και βρήκαν τον τρόπο να με κρατήσουν στην ομάδα, κάτι που ήταν και η δική μου μεγάλη επιθυμία!".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad