Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ"

    Και το Παναθηναϊκό Κίνημα με τη σειρά επισημαίνει πως ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την νέα προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ, στηρίζοντας όλοι οπως μπορούμε...

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

    "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος περνά στα χέρια των φίλων του Συλλόγου. Είναι χρέος όλων μας, να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που στόχο έχει την Αναγέννηση του Παναθηναϊκού μας.

    Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, έδειξε στην πράξη ότι θέλει σύμμαχο τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο νέο ξεκίνημα.

    Το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι πλέον στα 60€ από 120€ που ήταν μέχρι πρόσφατα, ένα ποσό αρκετά προσιτό για όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα κατάργησε και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζονταν για την εγγραφή μέλους.

    Η ενέργεια αυτή μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, καθώς εξάλλου ήταν και ένα από τα αιτήματα μας σαν Παναθηναϊκό Κίνημα, έτσι ώστε ο απλός κόσμος να συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα του Συλλόγου και να εξασφαλίζεται η απόλυτη διαφάνεια στις όποιες αποφάσεις.

    Δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε και στο μέλλον αντίστοιχες πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την ενότητα της Παναθηναϊκής οικογένειας".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad