Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ 4ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ;

    Ο ANTIred γράφει: Η φράση..."Καλύτερα να μασάς παρα να μιλάς" κολλάει γάντι στο τελευταίο σαββατοκύριακο...

    Και αυτό το λέω για εκείνους τους ξερόλες τους "αντικειμενικούς" αλλά και τους γαύρους, που έβγαλαν γλώσσα για τα 4 γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός από την Γαλλική Βαλενσιεν που ήταν πιο έτοιμη γιατί αρχίζει το πρωτάθλημα της στις αρχές Αυγούστου, μια ομάδα που τερμάτισε στα μισά της περασμένης σεζόν στο Σαμπιονά.

    Όμως όλα αυτά το Σάββατο, γιατί την Κυριακή έσκασε άλλη 4αρα και βουβαμάρα, στην ομάδα του επενδύτη Βαγγέλα, από την Χονφεχαιμ μια ομάδα που πέρυσι γλίτωσε τον υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική, αυτός ήταν ο αντίπαλος του γαύρου, για τον γαύρο ντε που όλοι μιλάνε για τις μεγάλες και τρομερές επενδύσεις μεταγραφών. Τρομάρα τους...

    Δεν τους βλέπω όμως, να έχουν την ίδια πρεμούρα που είχαν το Σάββατο οι δήθεν αντικειμενικοί, των δήθεν αντικειμενικών σαιτ και εφημερίδων, με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού με αυτή του γαύρου. Τι έγινε Άραγε; Θα σας πω τι έγινε, ότι γίνεται πάντα. Δηλαδή έπεσε "σύρμα" και όταν εννοώ σύρμα δεν εννοώ της ΔΕΗ, αλλά κάτι μηνυματάκια προς συγκεκριμένους ανθρώπους, μηνύματα με πολλά Μη...μη... μη... μη το ένα μη το άλλο. Αυτή την εντολή έδινε και έδωσε ο πρόεδρας και αυτοί εκτελούν σαν σωστά φερεφωνάκια, μην θίξει κάνεις τις "επενδύσεις" του...γιατί θα τους κάνει ντα.

    Αυτά να τα βλέπουν οι Παναθηναϊκοί, σας τα γράφω καιρό τώρα,  που τσιμπάνε με κάθε καθοδηγούμενο-ψευτοαντικειμενικό και αρχίζετε την γκρίνια επειδή ο Παναθηναϊκός έχασε και έχασε χωρίς να γίνουν ούτε κατα 90% οι μεταγραφές, στην ουσία μιλάμε για μια νέα ομάδα, ενώ οι λιμανίσιοι έχουν τελειώσει σχεδόν το ροστερ τους και κρατάνε τον βασικό περσινό κορμό τους.

    Και για να καταλήξω, ξεκολλάτε το μυαλό σας και στηρίξτε την ομάδα, όπως μπορείτε, είτε με παρουσία στη Λεωφόρο μας, είτε ακόμα και με τη θετική σκέψη σας, βοηθάει! Η ομάδα θα κριθεί όταν θα έχει κλείσει το ροστερ και σε επίσημα παιχνίδια.-

    Υ.Γ. Aυτο το άρθρο είναι σφήνα επειδή άκουγα και διάβασα διάφορες σαχλαμάρες τις τελευταίες μέρες και ειδικά μετά το φιλικό με την Βαλενσιεν και την 4σαρα στους λιμανίσιους. Θα τα πούμε από Σεπτέμβρη, καλό καλοκαίρι(αυτό που έμεινε)!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad