Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ...

    Δεν μπόρεσε ο Παναθηναϊκός να κάνει το 2χ2 στη Νεα Σμυρνη, παρα την καλή του εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τον λύγισαν τα αλόγιστα λάθη...

    Αλλά και η μη σωστή αντίδραση μετά το πρώτο γκολ, δεν έβγαζαν ψυχραιμία οι παίχτες και ειδικά στην τελική φάση,δεν είχαν συνοχή, ενώ έφταναν εύκολα στην περιοχή του Πανιωνίου από την αρχή του αγώνα, δεν μπορούσαν να σκοράρουν και σε αυτό φταίει που δεν είχε επιθετικό μέχρι που μπήκε ο Μπεργκ, γιατί ο Καρελης θέλει πολύ δουλεία και όχι βασικός στο αρχικό σχήμα.

    Ήρθε η προσγείωση με άσχημο τρόπο, ίσως είναι καλύτερα που ήρθε τώρα αυτή η ήττα, όχι όμως με αυτό το σκορ, αν και οι παίχτες πέταξαν λευκή πετσέτα στα τελευταία 20΄ λεπτά του αγώνα, τραγικό και ανώριμο λάθος η κόκκινη του Μέντες καθώς "άδειασε" όλη την ομάδα. Ήρθε νωρίς αυτή η άσχημη εμφάνιση, το παν είναι τώρα να γίνει σωστή διαχείριση της "κρίσης" από όλο το ποδοσφαιρικό τιμ και να μην υπάρξει ψυχολογική πτώση,θέλει ψυχραιμία, καθώς μιλάμε μόνο για την δεύτερη αγωνιστική, τα λάθη αυτά όμως δεν πρέπει να υπάρξουν σε άλλους αγώνες!

    Το μόνο σίγουρο είναι πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές άμεσα, έχει χτυπητές ανάγκες η ομάδα, όπως π.χ του δημιουργικού χαφ, ο Ντανιελ Πρανιτς πρέπει να αποκτηθεί άμεσα, θα δώσει εντελώς άλλη πνοή από το κέντρο και μπροστά. Χρειαζόμαστε ένα καλό μπακ απ του Μπεργκ γιατί ο Καρελης δεν έχει την τελική και θέλει αρκετή δουλεία, επίσης η απόκτηση του Ατζαγκουν θα βοηθήσει αισθητά την επιθετική κρούση της ομάδας από τα χαφ.

    Όσο για τον κόσμο που άρχισε πάλι τη γκρίνια, αυτό δείχνει λάθος νοοτροπία, η ομάδα τώρα θέλει στήριξη, είναι αρχή! Ξέραμε ότι η χρονιά δεν θα είναι εύκολη, αλλά δεν γίνεται στις νίκες να είναι όλα καλά και στις ήττες όλα τούμπα, έτσι δεν θα βοηθάει ο κόσμος την ομάδα, τώρα θέλει ηρεμία και στήριξή, εννοείτε πως στο παιχνίδι με τη Βέροια στη Λεωφόρο πρέπει να είναι γεμάτο το γήπεδο!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad