Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΓΚΕΡΟΑ!

    Έκανε το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση του στους 16 του κυπέλλου με νίκη 2-1 επί του Εργοτελη...

    Αν και χαράμισε πολλά καλά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας πολύ καλά, πάλι του έλειπε η ουσία, δηλαδή το γκολ, αυτό ήρθε στο προς το τέλος του 45' λεπτού, υστέρα από ενέργεια του Ντινα και πάσα σε κενό τέρμα για τον Κλωναριδη, που δεν άφησε την ευκαιρία να παει χαμένη και σκόραρε στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την πράσινη φανέλα.

    Στο δεύτερο η ομάδα χαλάρωσε και ήρθε το 1-1 ένα από λάθος στην άμυνα. Μετά το 70΄λεπτο και την είσοδο του Φιγκεροα στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, έκλεισε τους φιλοξενούμενος στην περιοχή του, ο Αργεντινός έδωσε μεγάλη ώθηση τόσο με την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και σαν προσωπικότητα, όταν είχε τη μπάλα έδειχνε την μεγάλη κλάση του δημιουργώντας προβλήματα στους αντίπαλους. Στο τέλος του αγώνα στο 90' η πίεση των πράσινων έφερε και το γκολ και το 2-1 με κεφαλιά του Σιλντεφελντ.

    Θα μπορούσαν οι πράσινοι να είχαν κλειδώσει τη πρόκριση μεγαλύτερο σκορ, αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό σε προφανείς φάσεις για γκολ και αυτές υπήρχαν, παρ όλα αυτά όμως η πρόκριση πάλι στα πόδια του Τριφυλλιού είναι και θα παει στην Κρήτη για ακόμα μια νίκη!

    Επόμενο δύσκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί επιθετικά και με συνοχή στην άμυνα για να έρθει μια ακόμα νίκη βαθμολογικής σημασίας αλλά και ψυχολογίας για τη συνέχεια!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad