Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...

    Ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει καμία ουσιαστική βελτίωση στο παιχνίδι του έχοντας περάσει 4 αγωνιστικές. Στον Πλατανιά άλλο ένα κακό αποτέλεσμα...

    Που αφήνει πίσω την ομάδα πολύ νωρίς, τόσο από την κορυφή όσο και από την δεύτερη θέση, σε αυτήν την αγωνιστική κατρακύλα πρέπει να μπει ένα τέλος!

    Ένα μόνιμο πρόβλημα που δεν έχει αλλάξει είναι πως η ομάδα αφήνει  τα ημίχρονα να φεύγουν χωρίς να προσπαθεί, να πιέζει, να δημιουργεί, παρα να παίζει συντηρητικά ακόμα και με μικρές ομάδες, δεν θέλουμε να βλέπουμε αυτή την εικόνα του Παναθηναϊκού!

    Έτσι έγινε και σήμερα με κάτω τα χέρια έφυγε το ημίχρονο, φάγαμε και το γκολ με στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο αντι να μπει δυνατά η ομάδα έπαιζε πάλι φοβισμένη και συντηρητικά, μετά το 70' λεπτό άρχισε να πιέζει, ενώ πιο πριν είχε περάσει και ο Ατζαγκουν στο παιχνίδι, αυτός ήταν και ο σκορερ της ισοφάρισης στο 82' λεπτό, έμεναν 10 λεπτά με τις καθυστέρησης και πάλι όμως δεν έδειξε τίποτα η ομάδα.
      
    Το ροστερ είναι πολύ καλό, οι περισσότεροι ξέρουν μπάλα, κάτι όμως φταίει, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σκ@τ@ δουλειά γίνεται στο προπονητικό κέντρο. Ο Αναστασίου μιλούσε πως με τις 15 μέρες διακοπής η ομάδα θα στρώσει και θα βελτιωθεί, ενώ δεν φαίνεται πουθενά αυτό μέχρι τώρα, δηλαδή στις 15 μερες ο προπονητής τι δουλεία έκανε; Που θα έπρεπε με τον Πλατανια να βγάζει φωτιά η ομάδα και τακτικά. Αυτό δεν είναι κριτική, αλλά μια πραγματικότητα που βγαίνει από το παιχνίδι της ομάδας, μόνος του ο προπονητής μιλούσε για βελτίωση και δεν την βλέπουμε.

    Θα ήταν καλό και ο Αναστασιου να μην είναι κολλημένος με ένα σύστημα, γιατί δεν αποδίδει όπως το βλέπουμε στις αγωνιστικές που πέρασαν, δεν γίνεται μόνον να μιλάει για συνέχιση της προσπάθειας, αυτή η προσπάθεια όμως δεν φαίνεται πουθενά, η βελτίωση είναι άγνωστη λέξη μέχρι τώρα, είμαστε Παναθηναϊκός αλλά και υπομονή έχει και τα όρια της!

    Ο πράσινος κόσμος που έδωσε ξανά  τον καλύτερο εαυτό του, πάλι δεν πήρε χαρα, αλλά δεν σταμάτησε να τραγουδά μέχρι το τέλος. Ευτυχώς οι παίχτες στο γκολ της ισοφάρισης πήγαν μπροστά στην κερκίδα που ήταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! 

    Η ομάδα έχει δυο σερί αγώνες στην Λεωφόρο, ας συνειδητοποιήσουν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ειδικά ο προπονητής, πως δεν παει άλλο! Σε αυτά τα δυο παιχνίδια δεν θα δεχθούμε τίποτα άλλο από τους 6 βαθμούς, μήπως και ξεμπλοκάρει η ομάδα στη συνέχεια!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad