Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΚΟΛΑΡΕΣ, ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!

    Την καλύτερη του εμφάνιση έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας με  2-1 μέσα σε εκπληκτική ατμόσφαιρα...

    Ο κόσμος που πήγε Λεωφόρο άλλα και όσοι το είδαν τον αγώνα από την τηλεόραση ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο, με ωραία γκολ, μαχητικότητα και Παναθηναϊκή υπεροχή τόσο στον αγωνιστικό χωρο όσο και στην εξέδρα!

    Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός, ήταν η τρίτη σερί νίκη αυτή με τον Αστέρα, προηγήθηκαν αυτή επί του ΟΦΗ και μεσοβδομαδα επί του Εργοτελη για το κύπελλο, αυτό το σερί με 3χ3 θα δώσει μεγάλη ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια που περιέχει και τα ντέρμπι, αρχή γίνεται με τον ερχόμενο αγώνα στην Τουμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, κρίσιμο παιχνίδι και η ομάδα θα παει να πάρει τη νίκη.

    Δυνατά ξεκίνησαν οι πράσινοι το πρώτο ημίχρονο, μέχρι το 25' λεπτό πίεζαν και είχαν πολύ καλό ρυθμό σε όλες τις γραμμές, μάλιστα χάθηκαν και σημαντικές ευκαιρίες, από εκεί και μετα μέχρι και στη λήξη του ημιχρόνου, ο ρυθμός έπεσε, δεν υπήρξε η ίδια κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως απειλήθηκαν από τους φιλοξενουμένους.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει πολύ δυνατά και με πίεση, αποφασισμένοι οι πράσινοι να σκοράρουν, χάνεται η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το τετ α τετ του Μπεργκ στο 49΄λεπτο αλλά η εκτέλεση δεν ήταν η ιδανική και τερματοφύλακας του Αστέρα  μπλόκαρε.

    Ο Γερμανός στραικερ δεν τα παράτησε και έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα, πεισμωμένος από την ευκαιρία που έχασε, ήρθε όμως η ανταμοιβή της θέλησης για τον Μπεργκ και στο 60΄λεπτο πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ με δυνατό σουτ για το 1-0! Μπορεί η συνέχεια να μην ηταν ιδανική καθώς το επόμενο λεπτό ήρθε η ισοφάριση 1-1 από μια στιγμή αδράνειας της πράσινης αμυνας.

    Η ισοφάριση δεν πτόησε τους παίχτες του Παναθηναϊκού και με την μαχητικότητα τους έκλεισαν στην περιοχή τους φιλοξενουμένους ασκώντας πίεση με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο 75' ο Αναστασίου περνάει στον αγώνα τον Λουτσιάνο Φιγκεροα, χωρίς να περάσει πολύς χρόνος, στο 76' λεπτό πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ για το 2-1, με μια προβολή που μόνο η μεγάλη του ποδοσφαιρική κλάση θα μπορούσε να εκτελέσει. Μέχρι και το τέλος οι πράσινοι θα μπορούσαν να πετύχουν και αλλά γκολ αν ηταν λίγο πιο ψύχραιμοι, τελικό σκορ 2-1!

    Αξίζει να σημειώσουμε πως σε αυτόν τον αγώνα είδαμε πράγματα που τα περιμέναμε από την αρχή της χρονιάς, ωραίο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκό τσαμπουκά σε όλο τον αγώνα. Εκπληκτικές οι σκηνές, με τον Σιλντεφελντ την ώρα που πήγε να υπερασπιστεί τον συμπαίχτη του σε μια λογομαχία με αντίπαλο, με την ηγετική του παρουσία έκανε πέρα 4-5 αντιπάλους, πραγματικά αυτή η στιγμή δείχνει ομαδικότητα και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Και βέβαια δεν θα γίνονταν να παραλείψουμε την τρομερή μαχητικότητα του Φιγκεροα μόλις πέρασε στον αγώνα και μετα το γκολ που πέτυχε, αφού κοντά στο τέλος του αγώνα μάλιστα, πίεζε με φοβερή δύναμη τον αντίπαλο αμυντικό με τάκλιν στη γωνία του κόρνερ, εκεί ο κόσμος ξεσηκώθηκε και με το δίκιο του αφού αυτά θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε αγώνα και κάθε αντίπαλό, ο Παναθηναϊκός να κυριαρχεί σε όλα μέσα στο γήπεδο!  

    Όσο για την θυρα 13; Οτι και να πούμε είναι λίγο! Φανταστικός ο κοσμος από την αρχή μέχρι το τέλος, ακόμα και η υποδοχή της ομάδας με μια όμορφη χορογραφία! Ασταματη φωνή, παλμός μέχρι το τέλος και σαφώς όπως έχουμε ξαναγράψει ο 12ος παίχτης της ομάδας σε κάθε αγώνα!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad