Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΑΝΙΤΣ: "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΟΧΗ"

    Ο Ντάνιελ Πρανιτς μίλησε για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη πράσινη φανέλα σε ένα φιλικό και για τους στόχους της ομάδας στη συνέχεια...

    Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε:

    Για το ντεμπούτο σου σε φιλικό που τελικά δεν το πήραν τόσο σοβαρά οι παίχτες και τις πολλές αλλαγές νέων, είπε...
     "Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε, δεν είχαμε καλή απόδοση. Για μένα ήταν σημαντικό να μπω σε αγωνιστικό ρυθμό και να γνωρίσω την ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά γιατί δεν λειτουργούμε σαν ομάδα. Αφήσαμε χώρους στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να σημειώσουν δύο γκολ και εμείς από την πλευρά μας χάσαμε ένα πέναλτι και ευκαιρίες. Όπως είπα, πρέπει να δουλέψουμε αρκετά, όμως τέτοιοι αγώνες είναι πιθανό να υπάρξουν κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν.

    Για το τι πρέπει να αλλάξει για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Πλατανιά,είπε...
    "Πρέπει να είμαστε καλύτερα οργανωμένοι, πιο σοβαροί, με καλύτερη συνοχή, πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή. Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά στις προπονήσεις, να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη, να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς".

    Για τον προπονητής που είπε στις δηλώσεις του ότι η συμπεριφορά των παικτών, ακόμη και η δική του, δεν ήταν η σωστή στο φιλικό με την Παναχαϊκή και πρέπει να αλλάξει, είπε...
    "Φυσικά έτσι είναι, κάτι πρέπει να αλλάξει, όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Για εμάς είναι δύσκολο, διότι πρόκειται για νεανική ομάδα. Είπα και προηγουμένως ότι αυτή την σεζόν μπορεί να έχουμε τέτοια αποτελέσματα. Το σημαντικό για μας είναι να έχουμε την στήριξη των οπαδών μας, στο φιλικό μπορώ να πω ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού. Τους χρειαζόμαστε και με αυτούς στο πλευρό μας μπορούμε να βελτιωθούμε.

    Για το πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεσαι για να βρει τον ρυθμό του, είπε...
    "Είναι δύσκολο να πω ακριβώς, γιατί δεν έχω κάνει προετοιμασία, είδατε και στον αγώνα ότι ήμουν... βαρύς. Είναι σημαντική για μένα η διακοπή του πρωταθλήματος, δουλεύω σκληρά αυτό το διάστημα και νιώθω λίγο κόπωση. Ελπίζω σε 1-2 εβδομάδες να είμαι έτοιμος ν' αγωνιστώ σε ολόκληρο αγώνα".

    Edirorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad