Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: "ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ"

    Το παιχνίδι με τον Πανθρακικο στη Λεωφόρο, αποκτά και εορταστικό ενδιαφέρον καθώς θα είναι το 500ο που διεξάγετε στο ιστορικό γήπεδο από τότε που έγινε η 1η Εθνική κατηγορία...

    Γι αυτό το σημαντικό γεγονός μίλησε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ευχηθεικε τα καλύτερα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου!

    Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε σε αθλητική εφημερίδα:

    "Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας δεν είναι απλώς ένα ιστορικό γήπεδο. Είναι το σπίτι του Παναθηναϊκού, είναι ο τόπος όπου χτυπάει η καρδιά του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Γι' αυτό άλλωστε γυρίσαμε και πάλι εκεί, γι' αυτό και γίνονται προσπάθειες να γίνει πιο όμορφη, πιο μοντέρνα και πιο λειτουργική.

    Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 500 αγώνων Α΄ Εθνικής στο Απόστολος Νικολαϊδης είναι αυτονόητο πως εύχομαι να τους χιλιάσουμε και παράλληλα να πανηγυρίσουμε πολλούς τίτλους και να ζήσουμε στιγμές δόξας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε σταθερή πορεία εξυγίανσης και σύντομα θα είναι και πάλι έτσι όπως τον ονειρεύονται τα εκατομμύρια των οπαδών του.

    Στην προσπάθεια αυτή τους θέλουμε όλους δίπλα μας, ώστε ενωμένοι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί στο δρόμο μας για την επιστροφή στις επιτυχίες".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad