Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΙΝΑΛΕ!

    Η ατυχία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και σε αυτό το ντέρμπι! Kαλύτεροι οι πράσινοι στον αγώνα, αιώνιο φάρδος οι άλλοι...

    Σε μια αδράνεια της άμυνας στο τέλος του αγώνα, ο Παναθηναϊκός έχασε τον αγώνα, μια άδικη ήττα με βάση την εικόνα του ματς!
    Ο Παναθηναϊκός είχε τις πιο σοβαρές ευκαιρίες για γκολ, τόσο στο πρώτο ημίχρονο με τον Μέντες στο 44' λεπτό ύστερα από εκπληκτική μπαλιά του Μπεργκ, να μην πράττει σωστά, καθώς λίγο πιο δίπλα του ο Φιγκεροα έβγαινε μόνος φάτσα κάρτα με τον τερματοφύλακα, αντ 'αυτου όμως σούταρε εντελώς άτεχνα και από μη πλεονεκτική θέση, χαραμίζοντας μια κλασική ευκαιρία στο κατάλληλο χρονικό σημείο!

    Στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί ήταν που χάθηκαν 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Πρανιτς, Φιγκεροα, Τριανταφυλλόπουλο και Σιλντεφελντ, αλλά δεν ευστόχησαν, ειδικά με τον Φιγκεροα στο 71΄λεπτο εκεί ήταν μοιραίος ο παιχταράς, αφού δεν υπολόγισε καλά τη φάση, η μπάλα πέρασε χαμηλά κοντά στο κάθετο δοκάρι.

    Η Θύρα 13 πάλι ήταν νικητής! Οι οργανωμένοι δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, τόσο με το coreo που μίλαγε για την καταγωγή των οπαδών και της ομάδας του λιμανιού, αλλά και με τον παλμό στα συνθήματα. 

    Τώρα οι πράσινοι καλούνται να συνεχίσουν πιο δυνατά, μην τους πάρει από κάτω αυτή η άδικη ήττα, εφικτοί στόχοι μας η έξοδο στην Ευρώπη και η κατάκτηση του κυπέλλου, εκεί πρέπει να επικεντρωθούν οι παίχτες, κοιτάμε μπροστά!

    Editorial (greenarea team) 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad