Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ: ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ +7, ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    Πράγματα που δεν θα γινόταν ούτε σε πρωτάθλημα της Κολομβίας ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα και τις κινήσεις πανικού της Ε.Ο να γαντζωθεί όπως μπορεί στην παράγκα που έχτισε το 1997 και εξέλιξε από το 2010 και μετά σε "πολυκατοικία"...

    Αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να διακοπεί  για να γίνουν εκλογές!Σε ένα πρωτάθλημα που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ γιατί η ομάδα του λιμανιού το έχει καταντήσει σαν ένα απέραντο βόθρο.

    Μπορεί τα πράγματα από το καλοκαίρι να ξεκίνησαν ζόρικα για την Ε.Ο και τον αρχηγό της Φαταούλ Χακέ σύμφωνα με τη δικαιοσύνη, αλλά βρήκε ευκαιρίες ανωμαλίας να ευνοηθεί και πάλι η γνωστή μονίμως εδώ και 20 χρόνια ομάδα, μέσα σε τρεις αγωνιστικές, έβαλαν τα εργαλεία τους με Πανιώνιο, Παοκ κ Ατρόμητο για να έχουν μία κάλπικη διάφορα στο πρωτάθλημα δημιουργώντας παράλληλα προβλήματα εσωτερικά σε ανταγωνίστριες ομάδες όπως τον Παναθηναϊκό γιατί όπως ευκόλως καταλαβαίνετε αλλιώς θα ήταν ή κατάληξη του ντέρμπι και η βαθμολογία αν ο κάλπικος πρωταθλητής δεν είχε τις αβάντες των παραπάνω τριών αγώνων!

    Το κακό είχε γίνει! Μια στημένη παγίδα εις βάρος του Παναθηναϊκού! Εκεί που ο κάλπικος πρωταθλητής έπρεπε να ήταν με το πολύ 10 βαθμούς(χωρίς τις τρεις στημένες νίκες των κορακιών δηλαδή) εκείνη τη στιγμή των γεγονότων, και με όλες τις γκρίνιες κόσμου κλπ, με τον Μπεντο να μην έχει βγάλει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου γιατί πρώτος με διαφορά θα ήταν υπό κανονικές συνθήκες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, καβάλα στο άλογο ο Στραματσόνι δηλαδή και την ψυχολογία των παιχτών του στα ύψη, ούτε γκέλες ούτε τίποτα, αντι αυτού όλα τα στραβά πήγαν στον Παναθηναϊκό, γκρίνιες παντού, γκέλες και τον Στραματσόνι να ακούει όλα τα αρνητικά, οι παίχτες ξενερωμένοι γιατί τους έκλεβαν την δίκαιη πρωτιά, αφού έβλεπαν το αθέμιτο παιχνίδι της ανταγωνίστριας ομάδας, τα άκουγαν και αυτοί, η πίεση μεγάλη και η ομάδα από γκέλα σε γκέλα όπως με Πανιώνιο και η διαφορά στο -7 ακόμα! 

    Δυστυχώς για τον Ιταλό τον πήρε και αυτόν η "μπάλα", που έδωσε στον Παναθηναϊκό άλλο αέρα ομάδας, ροστερ δυνατό, μέχρι και το ματς στην Θέλτα (όπου σφαγιάστηκε όπως και στη Λιέγη από τα κοράκια του γιου του γραφικού Σάββα), χορταστικό θέαμα με ελκυστικό ποδόσφαιρο, η συνέχεια ήταν όμως μη ανατρέψιμη με τον Ιταλό που ίσως έπρεπε να απομακρυνθεί μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από τους κάλπικους, γιατί είχε χάσει τα αποδυτήρια και την όλη συνοχή της ομάδας και αυτό φάνηκε σε ότι ματς ακολούθησε, καλώς ή κακώς έπρεπε να φύγει για το καλό της ομάδας, άδικο ή όχι χωρίς να φταίει ο Ιταλός που έχουμε πρωτάθλημα μπ...λο, η ομάδα έπεσε σε μια παγίδα που έστισε το κόκκινο σύστημα, ήθελε ένα "σοκ" και η απομάκρυνση προπονητή ήταν η λύση!

    Μιλάμε με γεγονότα κύριοι σε αυτό το άρθρο, όχι με λόγια του αέρα! Πάμε παρακάτω, πως "παίχτηκε" το "παιχνίδι" στη συνέχεια...

    Ενώ θα έπρεπε να γίνουν οι εκλογές τις ΕΠΟ κανονικά στις 26 Οκτώβρη το κόκκινο σύστημα έβαλε ένα πιόνι του και τις μπλοκάρισε προσωρινά για να κερδίσει χρόνο γιατί αν γινόταν οι εκλογές το σύστημα μπόχας θα πήγαινε στον πάτο αφού οι αντιπολίτευση εξυγίανσης θα ήταν απολύτως νικητής με πάνω από 75% των ενώσεων μαζί της, αυτό λοιπόν ήθελε να γλιτώσει η ε.ο και το κατάφερε προσωρινά....

    Η κατάσταση "στημένη" στο χάος από το γνωστό σύστημα λάσπης! 

    Η κυβέρνηση και υφυπουργός Αθλητισμού καλεί την ΦΙΦΑ για νέα ολιγομελή διοίκηση στην ΕΠΟ από κοινού. Αυτό όμως το από κοινού δεν άρεσε στην Ε.Ο και πιεσμένη ένιωθε άβολα και στο πλασματικό +7, στο άκουσμα τοποθέτησης ανεπηρέαστων ανθρώπων στην ΚΕΔ και ξήλωμα ακόμα και 20 διαιτητών κόκκινης επιρροής και νέοι πίνακες άρχισαν τις τακτικές βρωμιάς που τους διακατέχει από το 1997 αλλά στο πιο πολύ εξόφθαλμο και ανήθικο προς τα ανεπηρέαστα μέλη της ΚΕΔ, για να φθαρούν ψυχολογικά και να φύγουν από την διοίκηση της ΚΕΔ, τελικά το κατάφεραν με δυο άνανδρα χτυπήματα.

    Να παραθέσουμε όμως κάποια ρητορικά ερωτήματα:

    Ποια ομάδα και Ποιος πρόεδρος της ήθελε να ακυρώσει τις εκλογές στην ΕΠΟ;

    Ποιος δεν ήθελε να έρθει ή φιφα και να ορίσει από κοινού με την κυβέρνηση, νέα διοίκηση στη ΕΠΟ και στην ΚΕΔ;

    Ποιας ομάδας μμε έκανε προπαγάνδα κατά Κοντονη; Ποια ομάδα και ποια μμε δεν ήθελαν ΚΕΔ Μπικα;

    Ποια ΜΜΕ είχαν κάθε μέρα πρώτο θέμα τον επικεφαλής της νέας ΚΕΔ χλευάζοντας τον με άσχημο τρόπο;

    Ποια εφημερίδα συγκεκριμένης ομάδας έγραψε πρώτη που είναι η κατοικία του κ.Μπικα και μάλιστα στο πρωτοσέλιδο της συνοδεύοντας το με αρνητικά σχόλια;

    Ποια ομάδα συνέφερε και συμφέρει το μπάχαλο αυτή τη στιγμή μήπως και υπογείως να περάσει πάλι τα πιόνια της σε θέσεις κλειδιά στο ποδόσφαιρο;

    Ποια ομάδα φοβάται ακόμα και στο πλασματικό +7;

    Τις παραπάνω απαντήσεις και άλλες τις ξέρετε όσοι βλέπουν καθαρά και ο όλες καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα!

    Βλέποντας όλα αυτά ή κυβέρνηση βάζει σε θέση κλειδί για τη συνέχεια, τον μόνο υφυπουργό αθλητισμού που πάλεψε για την πάταξη της παράγκας, τον κ. Κοντονή, λοιπόν τον βάζει υπουργό(παρά τον ύπουλο πόλεμο που δέχθηκε από κόκκινα μμε για να βγει εκτός κυβέρνησης) αυτή τη φορά στο σημαντικό υπουργείο δικαιοσύνης, εκεί όπου θα παιχτούν όλα τους επόμενους μήνες με εκκρεμότητες και αναμονή αποφάσεων που μπορούν να ταράξουν συθέμελα και οριστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο!

    Έσφυγε ο κλοιός γύρο από τη Ε.Ο παίζοντας ουσιαστικά και το τελευταίο τους χαρτί....συνέχισαν τις βρώμικες τακτικές, μέσω του γιου Θεοδωρίδη στην ΟΥΕΦΑ το στέλεχος στην ομάδα του λιμανιού και νομικός σύμβουλος Γιαννίκος, παραιτείτε εσκεμένα και πάει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για να αναλάβει όπως λένε σοβαρές πηγές από το εξωτερικό, την διεύθυνση σχέσεων με τις 209 ομοσπονδίες της ΦΙΦΑ και το πιο ύποπτο, ο φίλος του Θεοδωρίδη και νέος πρόεδρος της ΦΙΦΑ, Τζιανι Ινφαντίνο, τον βάζει και επιβλέπων της προσωρινής επιτροπής εξομάλυνσης στην ΕΠΟ, μιλάμε για μέγα σκάνδαλο βρωμιάς, πως γίνεται ο νομικός σύμβουλος ομάδας που κατηγορείται για στημένα και ο πρόεδρος της να έχει 4 κακούργημα, να έχει θέση επόπτη σε χώρα που αγωνίζονται η ομάδα στην όποια ήταν υπάλληλος; Τελικά προκύπτει μείζον θέμα, αν οι διεθνείς ομοσπονδίες θέλουν να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ή να συντηρηθεί το βρώμικο κόκκινο σύστημα.

    Μετά από αυτές τις ύποπτες ενέργειες της ΦΙΦΑ μεγάλα διεθνή ΜΜΕ θέτουν θέμα μεγάλου σκανδάλου και θέτουν προ τον ευθυνών του Ινφαντινο για τις περίεργες διαδρομές με ουεφα και Πειραιά! Δεν αρκεί να διαλαλεί η φιφα δεξιά κ αριστερά πως υπάρχει νομιμότητα στις ενέργειες της, θα πρέπει και να φαίνεται όμως και στις πράξεις, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση στην ε.ο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της ομάδας του Πειραιά.

    Οι ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ δεν αντιμετωπίζουν με ίδια μέτρα και σταθμά το ποδόσφαιρο σκάνδαλο στην Ελλάδα με άλλα όπως συνέβη σε Βαλκανικές χώρες και στην τουρκικά που ήταν ένα τίποτα μπροστά σε αυτά που έχουν γίνει στην Ελλάδα και μάλιστα με ακράδαντα στοιχεία της δικαιοσύνης, ούτε στην Ιταλία του "Calsiopolis" δεν έγινε τέτοιο σκάνδαλο όπως εδώ, απλά στην Ιταλία η δικαιοσύνη και η ποδοσφαιρική της ομοσπονδία έτρεξαν άμεσα και επέβαλαν ποινές χωρίς να κοιτάξουν όνομα ομάδας κλπ κλπ. 

    Τις τελευταίες μέρες σκάνε με συχνότητα οι αποκαλύψεις γύρο από την Ε.Ο και επίσης σπάνε και οι σιωπές υπόπτων και μαρτύρων που σχετίζονται με την μεγάλη δικογραφία για τα σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο, όπως και η 5η παραδοχή σε κάμερα παίχτη της Βέροιας, πως το το 3-0 στο Καραΐσκάκη ήταν στημένο, επίσης μάρτυρας δηλώνει πως δωροδοκήθηκε για να μην μιλήσει στις ανακρίσεις που έγινε από τους κύριους Κορέα και Ανδρεάδη. Σίγουρα όλα αυτά φέρνουν σε μεγαλύτερο πανικό τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά και έρχονται κ αλλά γεγονότα στη δημοσιότητα...! Δύο ριζικές λύσεις μπορούν να υπάρξουν για να επέλθει κάθαρση, η πρώτη είναι η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της όπως στην Ιταλία! Και η δεύτερη είναι, ότι οι τρεις μεγάλοι που ζητούν την κάθαρση και παλεύουν, με μπροστάρη τον Παναθηναϊκό, και εν συνεχεία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, να ζητήσουν από την κυβέρνηση να γίνουν άμεσα οι εκλογές στην ΕΠΟ που ακυρώθηκαν αδίκως, ώστε να αρχίσουν και εκεί οι πειθαρχικές ποινές στις ομάδες που εμπλέκονται στην Ε.Ο, αφαίρεση τίτλων και υποβιβασμού σε χαμηλότερες κατηγορίες γιατί αυτό είναι το αυτονόητο να γίνει χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλιώς δεν θα ξεβρομίσει ποτέ η κόκκινη μπόχα!!! 

    Υ.Γ. Ήρθε ένας προπονητής που έπρεπε να έρθει πιο νωρίς! Τι να πούμε για τον Μαρινο Ουζουνιδη, ξέρει την ομάδα, την φανέλα, την πίεση που έχει η μεγαλύτερη ομάδας της Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, γιατί τα έζησε ως παίχτης! Αξίζει την εμπιστοσύνη μας, δυστυχώς για εκείνον δεν έχει πολύ χρόνο να βελτιώσει πολλά, όμως θεωρείτε στα συν πως με μια προπόνηση έκατσε στον πάγκο με το ντέρμπι με τον Παοκ και νίκησε η ομάδα το πρώτο φετινό ντέρμπι, νίκησε και τον Ατρόμητο σχετικά εύκολα και με καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και το σκορ έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, σε αντίθεση με τους πέτσινους που έβαλαν τα κοράκια τους! Ελπίζουμε το σερί να συνεχιστεί με νίκες, όλα για το διπλό με Λάρισα και ηρεμία στις γιορτές για μια "μίνι" προετοιμασία από τον Ουζουνιδη!

    Υ.Γ. Είδε όλη η Ελλάδα τι έγινε στα Γιάννενα, ότι έγινε με Πανιώνιο, Παοκ, Ατρόμητο, είχε όμως και την τύχη ο πέτσινος κλασικά μαζί του και την τρομακτική αστοχία των γηπεδούχων! Τρόμος επικρατεί στο λιμάνι ακόμα παρα στο +7 όπως προ είπαμε, που να περάσει και από την Λάρισα ο Παναθηναϊκός να δείτε τι έχει να γίνει...!

    Editorial: DoctorGreen & Greenarea team

    Post Top Ad