Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    Πέρασαν 5 πολύ δύσκολα χρόνια από όταν ο Γιάννης Αλαφούζος, μόνος του βγήκε μπροστά και έσωσε τον Παναθηναϊκό από τον γκρεμό...

    Η ομάδα πέρασε δύσκολα μέχρι να βρει πάλι την κανονικότητα της σιγά σιγά σε όλα τα επίπεδα. Χτυπήθηκε από εχθρούς, θεσμούς και άτομα που το μόνο τους επίτευγμα ήταν πως να παίρνουν πέτσινους τίτλους για τα χρήματα του Champions League, με αυτά το έπαιζαν επενδυτές, με αυτά τάιζαν τους υπηρέτες του συστήματος, τώρα όμως που τα απευθείας πακέτα της ΟΥΕΦΑ τελείωσαν οριστικά, θα γνωρίσουν την άλλη όψη...!

     Μέσα στα πολλά λάθη του Γιάννη Αλαφούζου, άθελά του πάντα, αλλά λάθη κάνει αυτός που δουλεύει. Σαφώς υπάρχουν και πολλά καλά, δηλαδή, η ομάδα απέκτησε δικά της περιουσιακά στοιχεία, όπως το προπονητικό Γ.Καλαφάτης και ιδιόκτητα γραφεία της ΠΑΕ και σημαντικές εργασίες ανακατασκευής της Λεωφόρου που ακόμα γίνονται, αυτά μην τα ξεχνάμε γιατί άλλοι δεν είχαν αφήσει ούτε κάδρο στο όνομα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Επίσης είναι ο πρωτοπόρος της καταπολέμησης της κόκκινης βρομιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με προσωπικό χρόνο και δουλειά ξεμπρόστιασα όλο το βρώμικο κατεστημένο του γαύρου, το πρόβαλε σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του πλανήτη για να μάθουν όλοι, πως η ομάδα του Πειραιά κατακτά τίτλους, ποιος είναι ο πρόεδρος τους και το κυριότερο, οι υπεύθυνοι όλων αυτών των βρόμικων συντεχνιών υπέρ μια ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια, κατηγορούνται με πολλαπλά κακουργήματα από την δικαιοσύνη, με τον τίτλο: Εγκληματική Οργάνωση στο Ποδόσφαιρο! Προ εποχής Αλαφούζου και Νικόλα Πατέρα δεν ακουγόταν κιχ από έναν άνθρωπο που είναι γόνος μιας εκ των πιο ισχυρών οικογενειών στην Ελλάδα, για την βρωμιά αυτή, παρά μόνο σιωπή και ανοχή που είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή πολλών τίτλων στην Ελλάδα!

    Στα αγωνιστικά κυρίως ο Αλαφούζος έκανε λάθη, αυτό του καταλογίζει ο κόσμος, οι μεγάλες εμμονές του με προπονητές και άτομα στη διοίκηση που δεν άξιζαν περισσότερο χρόνο, από αυτά τα άτομα Αναστασίου και Στραματσόνι, ο σύλλογος γνώρισε υποβάθμιση εντός Ελλάδος και εκτός κυρίως με τον Αναστασίου που λέρωσαν την μεγάλη Ευρωπαϊκή Ιστορία του Παναθηναϊκού, αυτά δεν μπορεί να αντέξει άλλο ο κόσμος του Παναθηναϊκού να τα βλέπει, θέλει η ομάδα να πάει μπροστά αγωνιστικά και όχι να μένει στάσιμη και πολλές φορές προς τα πίσω. Πέρασαν 7 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως γι αυτό έχει κύρια ευθύνη ο Αλαφούζος, υπήρξαν χρονιές μέσα σε αυτά τα χρόνια που στέρησαν άδικα-βρόμικα από τον Παναθηναϊκό τίτλους, αυτό μην το ξεχνάμε!

    Πέρασαν πολλοί προπονητές κ παίχτες είτε αξίας με προσφορά ή με αξία που πέρασαν κ δεν ακούμπησαν, ταλαντούχοι κλπ, έγιναν 2 ανοίγματα οικονομικά χωρίς αντίκρισμα όπως αυτό το καλοκαίρι του 2016, εκεί τα χρέη (που βρήκε από αλλού...) είχαν φτάσει πολύ χαμηλά, με τα άστοχα ανοίγματα αυτά όμως αυξήθηκε ξανά, πλέον δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, μέχρι τώρα έχει βάλει πάνω από 30 μύρια μόνος του και προσωπικά δάνεια στο όνομα του ή εταιριών του και όχι στο όνομα της ΠΑΕ για μην την δεσμεύουν(σε αντίθεση με άλλους...), δεν αρκεί ένας άνθρωπος μόνο να βάζει χρήματα που δεν φτάνουν για ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός.

    Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μπορεί μόνος του πλέον να οδηγήσει το υπερωκεάνιο που λέγετε Παναθηναϊκός, χρειάζεται οικονομική στήριξη από επιφανής οικονομικά Παναθηναϊκούς, πρέπει και αυτοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όχι να αρκούνται μόνο στην αγορά των ακριβών διάρκειας ως άλλοθι, αυτά είναι ψίχουλα, ας αφήσουν πίσω τους τους όποιους ενδοιασμούς, ας πάψουν επιτέλους να είναι παρατηρητές της πτώσης του συλλόγου και να συμβάλουν οικονομικά στην ΠΑΕ!

    Στην Ελλάδα οι περισσότεροι επιχειρηματίες από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους είναι Παναθηναϊκόι, εφοπλιστές, βιομήχανοι κλπ, κάποιοι από αυτούς πρέπει να στηρίξουν οικονομικά την ΠΑΕ, το να βάζει πχ μία ομάδα 5 επιχειρηματιών από 2 εκατομμύρια το χρόνο, δεν θα τους στοιχίσει, αναγνωρίζουμε ναι υπάρχει οικονομική κρίση, γι αυτό λέμε δεν μπορεί μόνος κάποιος να βγει μπροστά, αλλά πολλοί μαζί για ένα κοινό καλό, τον Παναθηναϊκό μας!

    Μέχρι και σήμερα που διαβάζεται αυτό το άρθρο, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει και συνεχίζει διάφορες επαφές εντός και εκτός Ελλάδας για επενδυτές, έναν κοινό ενδοιασμό που θέτουν αρκετοί, είναι τι θα γίνει με το κόκκινο παρασκήνιο στο ποδόσφαιρο, θα τελειώσει άμεσα ή όχι, μέσα από δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν ή μέσω των εκλογών στην ΕΠΟ, οι απαντήσεις έχουν δοθεί! Πρέπει όμως να βοηθήσουν άμεσα την ΠΑΕ το προσεχές καλοκαίρι με ένα ποσό της τάξης των 8-10 εκατομμυρίων ώστε να μπορεί η ομάδα να κάνει τις κινήσεις εκείνες που θα την φτάσουν ξανά στην κορυφή σε Ελλάδα και στην αξιοπρεπή επιστροφή του Panathinaikos στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις!!!


    Post Top Ad