Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Γ. ΑΛΑΦΟΥΖΕ

    Ο DeepGreen γράφει: Εκεί που ο κόσμος άρχισε ξανά να ελπίζει με βάση το όραμα που είχε και έχει ακόμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το PAO Foundation, ο Γιάννης Αλαφούζος τους προσγείωσε πάλι στην πλήρη αβεβαιότητα...

    Δύο συναντήσεις έγιναν, μπορεί σε καλό κλίμα, αλλά στη δεύτερη ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ακολούθησε την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που έβαλε στο τραπέζι 15 μύρια για το παλιό χρέος και ανέλαβε τα επόμενα 3 χρόνια λειτουργικών υποχρεώσεων-ρυθμίσεων, συν 3 μύρια σύνολο μακροχρόνιων δόσεων από την παλιά ποδοσφαιρική χρήση του ΟΑΚΑ, σαφώς βήματα καλής θέλησης από τον ηγέτη της ομάδας μπάσκετ, που όμως ο Αλαφούζος φάνηκε ανακόλουθος, μένοντας στην απόφαση να αναλάβει μόνο τα δικά του χρέη 25 εκατομμυρίων.

    Όμως δεν γίνεται ο ένας να κάνει ένα κ δύο βήματα για να γίνει το deal και ο άλλος κανένα. Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να βρήκε από την διοίκηση Τζίγγερ (είχε πρόεδρο τον Γόντικα) όταν είχε αναλάβει το 2012, χρέη 30 περίπου μύρια, να έβαλε και αυτός από τότε μέχρι σήμερα 40+ μύρια σύμφωνα κ με την γραπτή δήλωση του Δ.Γιαννακόπουλου, αλλά κάτι πρέπει να γίνει κ με τα παλιά, τα οποία είναι και ευθύνη Γιάννη Αλαφούζου, αφού δεν φρόντισε να τα μειώσει λόγο λάθος επιλογών(προπονητές,παίχτες κλπ) και στην τελική ας φρόντιζε να τα έδινε στον παρκαδόρο, από την στιγμή που δεν έγινε τίποτα από αυτά, πρέπει από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος να βάλει αλλά 10 έως 15 μύρια, άρα κοντά στα 40, δηλαδή 25 τα δικά του που αναγνωρίζει κανονικά, +15 ακόμα από τα παλιά πάει 40 σύνολο, αν βάλουμε και τα 15 του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μηδενίζει το χρέος και η ΠΑΕ ανοίγει νέους ορίζοντες σε στέρεες βάσεις.

    Αυτά τα περίπου 15 μύρια που σωστά ζητάει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μπορεί να μεταφερθούν και στην φετινή οικονομική χρήση της ΠΑΕ, δηλαδή, συμβόλαια, υπάλληλοι, ασφαλιστικά ταμεία, εφορία κλπ, απλά πρέπει ο Γιάννης Αλαφούζος να προσεγγίσει από την πλευρά του κοντά στα 40 μύρια σύνολο.
    Όλα αυτά γίνονται γιατί; Γιατί το PAO Foundation, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες- συμπαίκτες του, θέλουν να μπουν στην ομάδα και να βάλουν το όποιο μπάτζετ, στη δημιουργία δυνατής ομάδας και όχι να πληρώσουν παλιές αμαρτίες άλλων, εδώ είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης!

    Επειδή σύντομα(εκτίμηση είναι) θα γίνει κ τρίτη συνάντηση, αναγκαστικά γιατί οι καταστάσεις το απαιτούν αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μέλλον, οφείλουν και οι δύο, κυρίως ο Γιάννης Αλαφούζος, να βάλουν πάνω από όλα τον σύλλογο και το αύριο σε αυτό, τώρα είναι η πιο μεγάλη ώρα! Δεν γίνεται να χαλάσει το deal για 15 εκατομμύρια, ενώ έχουν πέσει τρέλα πόσα στο τραπέζι, πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή, ακόμα και από τρίτο πρόσωπο, κάποιον επιφανή Παναθηναϊκό ώστε να μειωθεί η διαφορά και να επιτευχθεί η συμφωνία! 

    Ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να επιλέξει πως θέλει να τον γράψει η Παναθηναϊκή ιστορία: Ως έναν άνθρωπο που βγήκε μπροστά λίγο πριν το γκρεμό το 2012, έκανε κάποια καλά, έκανε πολλά λάθη αναγνωρίζοντας (ήδη)την αποτυχία του, αλλά προσπάθησε και στο τέλος ανέλαβε τις ευθύνες παραδίδοντας ομαλά την ομάδα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και έφυγε κύριος, ή επί διοίκησης του ο σύλλογος πήγε στα βράχια, ως απόλυτα αποτυχημένος πρόεδρος, πουλημένος σε άλλα συμφέροντα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την άποψη του κόσμου πως ήταν πιόνι καταστροφέων του Παναθηναϊκού, με τις ανάλογες τρομερές αντιδράσεις που θα ακολουθήσουν! Ας κάτσει να σκεφτεί σοβαρά....


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad