Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SPORT FM Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

    Από τη στιγμή που παύει την ενασχόληση του με τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος, τελειώνει και κάθε Παναθηναϊκό δημοσιογράφο στα ΜΜΕ του...

    Δεν είναι τόσο αγαθό όμως όλο αυτό που γίνεται εδώ και ένα μήνα, υπάρχει σχέδιο με κόκκινη απόχρωση...

    Έδιωξε πρώτα τους Νικόλα Βασιλαράς και Βασίλη Παπαθεοδώρου και πριν λίγες ώρες και τον Κώστα Μανωλιουδακή, (θα υπάρξει και συνέχεια και στον σκαι...) ο λόγος; Ήταν πολύ σκληροπυρηνικοί, γνωστές του βρώμικου παρασκηνίου που πολεμάει χρόνια τον Παναθηναϊκό και έχουν μιλήσει ξεκάθαρα κατά του προέδρου του ΟΣΦΠ και τις εκκρεμείς υποθέσεις που έχει με την Ελληνική δικαιοσύνη.

    Όταν πριν 2-3 περίπου χρόνια ο Αλαφούζος, αγόραζε τον Sport FM(μαζί με το σάιτ και τη σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας), τότε ήταν ακόμα φανατικός υπέρμαχος κατά της κόκκινης μπόχας, γι αυτό στελέχωσε τον σταθμό με τα παραπάνω ονόματα(+ άλλους...), του είχαμε πει μπράβο γιατί πήρε το Νο1 κάστρο προπαγάνδας του γαύρου από την εποχή Κόκκαλη κιόλας, όμως τους τελευταίους μήνες τα διέλυσε όλα.

    Ο απώτερος σκοπός όμως όλων των παραπάνω; Είναι γιατί θέλει να πουλήσει τον σταθμό και μάλιστα στον νέο του... φίλο ή σε κάποιον μπροστινό του! Ναι σε αυτόν που έλεγε αρχηγό της Ε.Ο του ποδοσφαίρου και άλλα τέτοια "διακοσμητικά"... όποιος έχει παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες, έχει φέρει πίσω στον σταθμό γαύρο φερέφωνα τύπου Χελάκη κλπ κλπ, βαδίζει πλέον στην προ Αλαφούζου εποχή ο σταθμός...μην σας φανεί περίεργο σύντομα να "ακούσετε" παλι και τον Τουλούμπα (ή αλλιώς Κουωστα Κουωστα) στον Sport FM!

    Ο κόσμος που Παναθηναϊκού που έφτασε τον σταθμό επί Αλαφούζου τον πρώτο σε ακροαματικότητα γενικά και όχι μόνο από τα αθλητικά και με ποσοστά ρεκόρ, όπως και στο σαιτ του σταθμού, πλέον έχει ρίξει ένα μεγάλο "Χ", γιατί δεν γουστάρει αντιπαναθηναικες τακτικές και φίμωση των πράσινων ρεπόρτερ!  

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad