Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S

    Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά στον Παναθηναϊκό, πλέον οι διοικητικές παλινωδίες έχουν επιδράσει τους πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα...

    Εκεί που η ομάδα έκανε δύο σερί νίκες, έβρισκε παλμό, ήρθε την Πέμπτη η ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου και άλλαξε τα πάντα για το αύριο σε κάθε τομέα της ομάδας.

    Η νέα κακή εμφάνιση και εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού, από τον Παναιτωλικό, ήταν παράγωγο των διοικητικών μη καλών εξελίξεων. Ο αγώνας μπορεί να ξεκίνησε με θέληση για το διπλό από τους παίχτες, πίεζαν και είχαν την κατοχή με αρκετά κινητικό τον Βιγιαφάνιες, αλλά οι τελικές δεν είχαν ευστοχία, ήταν φανερό όμως πως οι παίχτες δεν είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι, αλλά στο αύριο, επειδή είναι επαγγελματίες, σκέφτονται το οικονομικό τους αύριο και το ποδοσφαιρικό.

    Σαν να μη έφταναν όλα αυτά, υπάρχει και η γκαντεμιά, μετά την ρήξη χιαστών του Λουτσιάνο, ήρθε και η θλάση του Τράβες, σαφώς λιγότερο σοβαρή του Αργεντινού, αλλά θέλουμε να τονίσουμε πως τίποτα δεν μας παει καλά.

    Πλέον όλα είναι στον αέρα, ακόμα κ ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει δεύτερες κ τρίτες σκέψεις, έτσι πάντως με αυτό το μπάχαλο δεν μπορεί να δουλέψει!

    Ο κόσμος είναι έτοιμος για έκρηξη κατά πάντων! Όλα ήταν ένα σχέδιο; Τελικά ο εχθρός ήταν εντός ή είναι ακόμα; πως φτάσαμε εδώ;...

    Σίγουρα έχουν ευθύνες όλοι και για πολλά, πρώτα η οικογένεια Β.Β που άφησε το τέρας της μποχας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή την πρώτη κόκκινη παράγκα που από το 1997 καρπώνεται τα εκατομμύρια της ΟΥΕΦΑ στην ομάδα του Πειραιά, εις βάρος άλλων ομάδων, δημιουργώντας οικονομικά προβλήματα μέχρι και σήμερα με τα γνωστά αποτελέσματα, πρώτα η αεκ και τώρα πλήττουν και τον Παναθηναϊκό. Οι πολυμετοχικοι όχι όλοι φυσικά, ο Γιαννακόπουλος που δεν κάνει πράξη αυτά που λέει για πολλοστή φορά, ο Αλαφούζος με τα ηθελημένα ή μη λάθη, μέσα σε ένα βρώμικο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, αύξησε τα χρέη από δικές του επιλογές ανθρώπων σε πολλά πόστα στη διοίκηση αλλά και προπονητές...όλα αυτά κ αλλά παίρνουν κάθε λεπτό από το μυαλό κάθε οπαδού ή φίλαθλου του Παναθηναϊκού!

    Πιο άμεσο από ποτέ να μπεί τέλος σε αυτή την αβεβαιότητα αναλαμβάνοντας όλοι τις ευθύνες τους, γιατί αν το πράσινο τσουνάμι βγει πάλι στους δρόμους, αυτή τη φορά θα πάρει παρά πολλούς η οργή του κόσμου! Γι αυτούς που έφτασαν τον Παναθηναϊκό μας σε αυτή την πρωτοφανή εξαθλίωση, Η ώρα της κρίσης πλησιάζει....

    Editorial: (Greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad