Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ! (Vid)

    Με αφορμή την αντίδραση του παίχτη της Λειψίας, Timo Werner, στον αγώνα με την Μπεσίκτας...

    Και την αναγκαστική αλλαγή που ζήτησε λόγο του εκκωφαντικού θορύβου που έκαναν οι οπαδοί της Μπεσίκτας στην έδρα τους, πολλά ΜΜΕ στον πλανήτη έκαναν έρευνα για τα πιο "τρομακτικά" γήπεδα στον πλανήτη, όσων αφορά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των ομάδων τους σε αυτά.

    Η ηλεκτρονική έκδοση της Ισπανικής As, έκανε ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα, από το 11 μέχρι το 1, σε ένα βίντεο, με εικόνες από τις πιο σκληροπυρηνικές έδρες του πλανήτη, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, ξεκινάει με τις τρεις έδρες των κορυφαίων ομάδων της Τουρκίας, της Φέγενορντ, της Ντόρτμουντ, της Μπόκα Τζούνιορς κλπ, ενώ στο Νο1 είναι το Απόστολος Νικολαΐδης!

    Το αφιέρωμα αυτό της As, το αναπαρήγαγαν, πολλά σάιτ στον κόσμο, όπως το Fox Sports στην Αμερική, το Corriere Dello Sport στην Ιταλία, το Diariohoy, το Marketing Registrado της Αργεντινής κ.α.

    Στο αφιέρωμα όπως θα δείτε, δεν υπάρχει κανένα άλλο ελληνικό γήπεδο(οι άλλοι μόνο στα λόγια και στην προπαγάνδα), μόνο η Λεωφόρος, άλλη μια ακόμα απόδειξη και αναγνώριση, για πολλοστή φορά από διεθνή σάιτ για την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί η Θύρα 13 στη Λεωφόρο, που όμοια της δεν υπάρχει στην Ελλάδα και στον κόσμο!

    ->Δείτε εδώ το βίντεο της As.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad