Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΚΑΨΟΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΣΤΟΝ ΝΤΕΝΜΟΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ

    Εκπληκτική απόδοση από τον Μάρκους Ντένμον, στα δύο τελευταία ματς σε Α1 και Ευρωλίγκα...

    Ο κόσμος περίμενε από την αρχή την βοήθεια του Ντένμον στους πράσινους, ήρθε ως αντιΤζέιμς, παρα τιν χρόνο και την υπομονή που του δόθηκε, αλλά είχε απογοητεύσει με τα παιχνίδια του τόσο τον κόσμο όσο και τον προπονητή του.

    Στο ντέρμπι με τον γαύρο στο εξοχικό, ο Ντένμον περίμενε να τον χρησιμοποιήσει ο κοουτς έστω λίγα λεπτά, ο παίχτης το ήθελε, ο Πασκουάλ όμως του έκανε "καψόνι" και δεν τον έβαλε ούτε δευτερόλεπτο, ήθελε να του στείλει το μήνυμα και ο Αμερικανός το έπιασε...

    Μετά την εύκολη νίκη επί του "πελάτη", ο Ντένμον, είχε ήρεμο τετ α τετ με τον Πασκουάλ, του "παραπονέθηκε" γιατί δεν του έδωσε έστω λίγο χρόνο συμμετοχής: "Κόουτς ήθελα να παίξω σε αυτό το παιχνίδι, το ήθελα από μέρες πριν και το ήξερες, γιατί δεν με έβαλες; δεν άξιζα λίγα λεπτά;"

    Με τον Πασκουάλ να του τονίζει: "Εγώ σε έφερα, αν δεν πίστευα σε εσένα δεν θα ήσουν εδώ, άρα ξερω πως έχεις δυνατότητες να βοηθήσεις, αλλά δεν τις είδα μεχρι τώρα στο επίπεδο που ήθελα, στο χέρι σου είναι να δείξεις αυτό που αξίζεις". Με τον παίχτη να απαντά: "Συμφωνώ κόουτς, έχεις δίκιο, σου υπόσχομαι θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω εσένα και το club, δεν θα σε απογοητεύσω στη συνέχεια".

    Ο Τσάβι τον έβαλε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, έκανε καλό ματς. Φαίνεται εκ του αποτελέσματος, ότι ο Μάρκους Ντένμον κράτησε το λόγο του, ειδικά με την Χίμκι, που δεν είναι και καμία τυχαία ομάδα στη διοργάνωση, ήταν καταιγιστικός όσο έπαιξε, είχε ρυθμό στο παιχνίδι του και τρομερή ευστοχία στα τρίποντα, έβαλε τα 7 από τα 17 τρίποντα του συνόλου που είχαν οι πράσινοι.

    Είναι σαφές πως η βοήθεια του Ντένμον στην ομάδα είναι πολύ σημαντική, το ζητούμενο είναι αυτό που ξεκίνησε να έχει συνέχεια και να μην είναι μια "φωτοβολίδα". Ο ίδιος πάντως δήλωσε μετά το ματς με την Χίμκι, πως: "αυτό ήταν μόνο η αρχή", μακάρι θα πούμε εμείς και περιμένουμε τη συνέχεια των καλών εμφανίσεων, στο παρκέ όλα θα φανούν!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad