Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ Η ΛΑΣΠΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ

    Οργή προκαλούν κάθε μέρα τα στημένα δημοσιεύματα χωρίς βάση με σκοπό να πλήξουν την ομάδα...

    Εσκεμμένα βγήκε η επιστολή της Νόβα για Παναθηναϊκό και εσκεμμένα βγαίνουν δημοσιεύματα για δήθεν φωτογραφική αλλαγή στο θέμα των αδειοδοτήσεων και για ομάδες με χρέη για παίχτες, προπονητές κλπ.

    Άρθρα του τύπου: "Λίγκα και ΕΠΟ σώζουν τον Παναθηναϊκό", είναι στημένα για δημιουργία εντυπώσεων και αρνητικής ψυχολογίας προς τον κόσμο που Παναθηναϊκού που καθημερινά αγωνιά για την ομάδα, τέτοια άρθρα και δημοσιεύματα μόνο πονηρούς σκοπούς έχουν.

    Για να βάλουμε μια τάξη λοιπόν, η λάσπη επιστράφηκε στα μούτρα όσων λασπολόγων έλεγαν για περι αλλαγή κανονισμών υπέρ(;) του Παναθηναϊκού, καμία αλλαγή δεν θα γίνει στον κανονισμό και παραμένει ως έχει ή ποινή για υποβιβασμό ομάδων αν έχουν μη ρυθμισμένα χρέη προς παίχτες, ασφαλιστικά ταμεία κ.α.

    Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε,  ούτε χρειάζεται τη λύπηση και τη χάρη κανενός, ποτέ δεν του χαριστικέ ούτε ευρώ,ούτε του διαγράφηκαν χρέη εκατομμυρίων για να έρθουν παραγκάρχες, ούτε του παραχωρήθηκαν γήπεδα κάτω από το τραπέζι εις βάρος άλλων ομάδων, με αφορμή τους ολυμπιακούς αγώνες, ούτε έγιναν φωτογραφικοί οικονομικοί νόμοι για χρέη όπως το άρθρο 44, ούτε, ούτε, καταλάβατε υπάλληλοι; Για αυτό οι βρομιές σας θα πέφτουν στο κενό...

    Για να ξεκαθαρίστει και κάτι άλλο, οι αλλαγές που έγιναν αφορούν την "καθαρή θέση" έγιναν με καλύτερους όρους για όλες τις ομάδες που έχουν υποχρεώσεις, το είχαν ζητήσει όλες οι ομάδες, καθώς αυτό άρχισε να συζητείται επίσημα πάνω από 1 χρόνο, ηταν απαραίτητο να γίνει ώστε να εναρμονιστεί και το καταστατικό της ΟΥΕΦΑ.

    Συγκεκριμένη φυλλάδα και σαιτ έκαναν ατόπημα, συνήθως ήταν πιο "προσεκτικοί" οι δημοσιογράφοι της, καλύτερα την επόμενη φορά να μην προτρέχουν και ούτε να γράφουν πράγματα που δεν είναι στη σωστή βάση.

    Και στο κάτω κάτω της γραφής, αν έβγαινε(δεν θα γίνει ποτέ!) ο Παναθηναϊκός από αυτό το ήδη υποβαθμισμένο πρωτάθλημα λόγο των μαιμουδένιων τίτλων εδώ και 20 χρόνια, ας το κλείσουν το μαγαζί εκεί στη λίγκα, αυτοί θα έχαναν τα αυγά και τα πασχάλια!

    Θα είχε πλάκα να έβγαινε μια μέρα ένα άρθρο(τα έχουμε γράψει στο παρελθόν) για τα χρέη όλων των μεγάλων ομάδων, να δούμε ποιες ομάδες έχουν χρέη σε παίχτες, ταμεία κλπ και ποιες έχουν χρέη σε τράπεζες και από ποτέ, αν αποπληρώνουν τις δόσεις τους για γήπεδα και όχι μόνο, τα ξέρουν, αλλά δεν τα γράφουν σκοπίμως, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. Εκεί να δείτε κλάμα ρε ξεφτιλισμένοι...

    Υ.γ. Εκεί στη νοβα να του ένοιαζε περισσότερο αν μια άλλη ομάδα υποβιβάζονταν για πολλούς και διάφορους λόγους μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, θα ήταν καλύτερο να παρακαλούσε να γίνει κάτι τέτοιο γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο θα έβρισκε την υγεία του, όσο μένουν στην 1η εθνική μόνο το βρομίζουν!

    Editorial: "Το παιδί της Λεωφόρου"

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad