Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    Ο Παναθηναϊκός παει στο γκρεμό με σχέδιο που ξανά μπήκε μπροστά μετά την αποχώρηση Αλαφούζου...

    Η πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις μέσα στο 2017, ήρθε από τον Πανιώνιο, ύστερα από ένα παιδικό λάθος του Ρέις.

    Πάλι οι πράσινοι έχασαν εύκολες ευκαιρίες για γκολ, όπως του 'Αλτμαν και Μολινς, δυστυχώς φέτος πληρώνει η ομάδα τις διοικητικές παλινωδίες, τους τραυματισμούς, την αστοχία και την ατυχία, ένα απλό παράδειγμα, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, με αεκ εντός και Ατρόμητο εκτός, ο Μόλινς έχασε τα άχαστα για πολλοστή φορά, με αυτούς τους 6 βαθμούς από τα δύο αυτά ματς, θα ήταν πολύ καλύτερα βαθμολογικά, όσο για το ματς το τελευταίο οι πράσινοι ήταν εκτός τόπου και χρόνου, αλλά και οι πολλές απουσίες έκαναν ακόμα πιο αρνητική την εικόνα της ομάδας.

    Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ήταν απόλυτα εύστοχος σε ότι δήλωσε με βαθιά απογοήτευση και λύπη, "δεν αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη σήμερα", ξεκάθαρα το πρόβλημα είναι κάτι παραπάνω από αγωνιστικό, οι παίχτες έχουν φτάσει στα όρια τους με τα οικονομικά προβλήματα, η αυτοπεποίθηση τους αγώνα με αγώνα δέχεται χτυπήματα από παντού και γενικά βλέπουν πως στο στο Παναθηναϊκό περιβάλλον δεν υπάρχει φως...

    Το φως λοιπόν απομακρύνεται όλο και πιο πολύ, οι εκδικητές του Παναθηναϊκού, οι γνωστοί της οικογένειας που ήθελαν την ομάδα για μονο για τις δουλειές τους, δεχόμενοι μετά το 1996 να ξεφτιλίζετε από παράγκες, σφαγές και από κάθε επιτήδειο όπως Σπάθες, Θωμάδες, Κρόκους. Τα πιόνια τους στην τωρινή διοίκηση αλά Κωνσταντίνου, θέλουν τον Παναθηναϊκό στα τάρταρα, για μια εκδίκηση, γιατί ο κόσμος ζητούσε αξιοπρέπεια απέναντι στο σύλλογο και τους οπαδούς, αυτά πληρώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός με σοβαρές ευθύνες προδοσίας και του Αλαφούζου.

    Αν άμεσα κάποιος τρελός Παναθηναϊκός δεν βγει μπροστά, όπως τότε ο αείμνηστος Βγενόπουλος, τότε το μέλλον της ομάδας είναι άκρως αβέβαιο...

    Editorial: Trifilatos

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad