Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

    Ο Trifillatos γράφει αλήθειες δίνοντας και το στίγμα για την επόμενη μέρα του Τριφυλλιού: Φανέλα δοξασμένη και εμβληματική όσο του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα...

    Τόνους μαγκιάς και ψυχής η φανέλα του Παναθηναϊκού, οι αντίπαλοι και μόνο που την αντικρίζουν τρέμουν, ακόμα και σε οποιαδήποτε κατάσταση να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, οικονομικά και από θέμα μπάτζετ και αξία ρόστερ, η φανέλα του υπερκαλύπτει τα πάντα.

    Η μάγκικη εμφάνιση μέσα στο τηγάνι, με παίχτες ακαδημίας και με 10 παίχτες για πάνω από μισή ώρα και μάλιστα με κόντρα διαιτησία, επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά πως ο Παναθηναϊκός, είναι ένας και μοναδικός, ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος στην Ελλάδα! 

    Είναι επίσης σαφές και αποδεδειγμένα πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να νικηθεί από καμία ομάδα αν τον παίζουν 50-50(πολλές φορές και με κόντρα διαιτησίας), παρά μόνον από διαιτησία και φάρδος των αντιπάλων...!

    Δεν πανηγυρίζει κάνεις για το "Χ", αλλά για την μαχητική ψυχή των πράσινων! Που παρά τα δεκάδες προβλήματα, παρουσιάζουν θετικό πρόσωπο από αγώνα σε αγώνα, οι παίχτες με τον προπονητή είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται.

    Όλη η Ελλάδα (πλην κάποιον γαύρων) μετά το ματς της Κυριακής, χαμογελάει γιατί η μοναδική ομάδα που αδικήθηκε πιο πολύ 20 χρόνια από την κόκκινη παράγκα, ο Παναθηναϊκός, βάζει "ταφόπλακα" στον πέτσινο πρωταθλητή, βάζει τέρμα στην βρώμικη κυριαρχία των γαύρων, που δεν θα ξανά σηκώσει κεφάλι για πολλά χρόνια ακόμα, από φέτος επιστρέφουν στα πέτρινα χρόνια, επιστρέφουν οι κορνέδες, θα τιμωρηθούν για την απόλυτη μπόχα που έριξαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο τιμωρός τους είναι ο Παναθηναϊκός, όπως πάντα ήταν και αυτό τους πονάει όσο τίποτα! 

    Άλλη μια "επιβράβευση" επίσης είναι πως ο Παναθηναϊκός, ακόμα και στη καταστασή που είναι κέρδισε τον θαυμασμό φίλων και εχθρών, από αντίπαλες ομάδες, αναγνωρίζουν πως αν ο Παναθηναϊκός, είχε το αρχικό ρόστερ Αυγούστου, με διοικητική ηρεμία θα είχε πάρει τον φετινό τίτλο για πλάκα, αυτή είναι η αλήθεια και έχει άλλη αξία αν το αναγνωρίζει και η αντίπαλη φίλαθλη γνώμη, αναγνώριση προς την πράσινη βαριά φανέλα του Παναθηναϊκού!

    Να ξέρουν κάτι όμως, τον Παναθηναϊκό που βλέπουν τώρα και για τους επόμενους λίγους μήνες δεν θα τον δουν ξανά, εννοούμε με την διοικητική αδυναμία και του τρέχοντος ρόστερ, γιατί ο Παναθηναϊκός μετά την φετινή πρωτόγνωρη δοκιμασία εξαιτίας του προδότη Αλαφούζου, επιστρέφει από τις στάχτες του δυνατότερος σε όλα τα επίπεδα, διεκδικώντας αυτό που του αξίζει, δηλαδή την κορυφή σε όλα τα σπορ!!! 

    Υ.γ. Κλείνοντας, να ξέρουν κάποιοι νάνοι(!) μπροστά στον Παναθηναϊκό, πως δεν ξεχνάμε, τις προσβλητικές δηλώσεις και συμπεριφορές τους, τα αστειάκια περί β' εθνικής, τους διάφορους χλευασμούς κλπ κλπ, ας χαρούν φέτος που μπορούν, από του χρόνου θα μπει τάξη και θα μπουν στο καβούκι τους, θα τους κοπεί η γλώσσα ξανά, γιατί το θράσος είναι ύβρις, ο Παναθηναϊκός θα είναι ξανά ο γίγαντας που θα βλέπουν πάλι με τα κιάλια, είτε είναι ασπρόμαυροι, κιτρινόμαυροι και λιμανίσιοι...!!!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad