Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΓΚΡΑΝΤ, Ο ΖΑΧΑΒΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

    O Trifilatos γράφει για τις εξελίξεις:Οι μέρες παίρνουν και η αλλαγή σελίδας στον ταλαιπωρημένο ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό φτάνει στην τελική ευθεία...

     Ίσως και πριν τις 30 Ιουνίου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλάζει χέρια και περνάει στα χέρια του του fund που εκπροσωπεί ο Ταϊλανδός μεγιστάνας Παιροτζ.

    Οι πρώτες κινήσεις είναι στο σωστό δρόμο με βάσει και στην τραγική κατάσταση που μας έφεραν οι ανύπαντρες πληρωμές Αλαφούζου και οι προδοσίες του, με ποινές από ΟΥΕΦΑ, περιορισμοί μεταγραφών (τουλάχιστον μέχρι το Γενάρη) και ένα -6 από το νέο πρωτάθλημα.

    Μετά την αγορά της ΠΑΕ από την Panasia, θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια από το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τα νέα στελέχη, αρχικά στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και εν συνεχεία στην επιτροπή της ΟΥΕΦΑ για το financial fair play, ώστε η ποινή τον περιορισμών να πέσει από φέτος η να μειωθεί σημαντικά με κάποιες δικλείδες ασφαλείας προς την νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού, ώστε να μην υπάρχουν ασυνεπείς οικονομικές εκκρεμότητες προς παίχτες, προπονητές παλιούς και νέους.

    Η επιστροφή Νταμπίζα που κακά τα ψέματα είχε παράγει έργο με αποτέλεσμα στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα, η επιστροφή στους πράσινους ενός δικού του παιδιού, αυτή τη φορά ως προπονητής, του Γιώργου Δώνη, δίνουν στον κόσμο μια αίσθηση πως κάτι κινείται για κάτι τουλάχιστον αξιοπρεπές για την νέα περίοδο, χωρίς βέβαια να αρκούν μόνο τα παραπάνω, πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα αυτό το καλοκαίρι...

    Αν γίνει όντως πράξει αυτό που βγαίνει από την πλευρά του fund ότι γενικό ρόλο θα αναλάβει ο Αβραάμ Γκράντ και στενή συνεργασία με τον μεγάλο ατζέντη Πίνι Ζάχαβι στα θέματα μεταγραφών, τότε ο Παναθηναϊκός αποκτά ένα δυναμικό στελεχών που μπορεί να του δώσει πρόσβαση σε μεγάλες αγορές, Λατινική Αμερική, Ευρώπη και Σκανδιναβία. Η εμπειρία τους και οι διασυνδέσεις τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι δεδομένες, το θέμα είναι ο Παναθηναϊκός με την παρουσία τους να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο, αυτό θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα.

    Απαραίτητο κομμάτι όμως είναι και τα χρήματα, αν η ΑΜΚ(υπάρχει περίπτωση να γίνει αγορά με συμβόλαια πρώτα και μετά να μπουν τα λεφτά σε νεα ΑΜΚ γιατί ήδη τρέχει μια που είχε κηρύξει ο Γιάννης Αλαφούζος) στην ΠΑΕ είναι στα 27 εκατομμύρια ευρώ αυτό το καλοκαίρι όπως έχει γίνει γνωστό, άσχετα αν λόγο περιορισμών δεν μπορούν να αξιοποιηθούν για μεταγραφές μέχρι το Γενάρη, αυτό το ποσό θα δώσει και την βεβαιότητα στον κόσμο πως σίγουρα η ομάδα σε ορίζοντα ενός χρόνου θα επιστρέψει στην διεκδίκηση τίτλων, θα φύγουν και οι αμφιβολίες από τον κόσμο, γιατί όλα αυτά τα χρόνια και με το δίκιο του ο κόσμος είδε παρά πολλά, θέλει μόνο πράξεις!

    [*Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα μας στο Instagram, κλικ εδώ!]

    Τα χρήματα λοιπόν, τα στελέχη και τα νέα ατομικά στελέχη που θα πρέπει να τοποθετηθούν στις κατάλληλες θέσεις, θα φέρουν την ομάδα ξανά στην κορυφή!

    Κάτι πολύ σημαντικό επίσης για την εμπιστοσύνη του κόσμου, είναι να δοθούν εξηγήσεις από τον Παιροτζ σε συνέντευξη τύπου με τις υπογραφές της αγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ποιοι είναι πίσω από το fund, πόσοι είναι οι επενδυτές, ποιοι Έλληνες επιχειρηματίες είναι και ποιοι ξένοι, ο κόσμος πρέπει να ξέρει τα πάντα για το αύριο της ομάδας! 



    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad