Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Greenarea13 ΞΕΡΕΙΣ

    Όταν έχεις σκοπό να γράψεις πρώτα και πάνω απ' όλα για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη σοβαρότητα...

    Ότι γραφτεί εδώ είναι αρθρογραφία και όχι απλά κείμενα για να έχουμε ροή άρθρων χωρίς ιδιαίτερη ουσία, εδώ θα διαβάζετε πάντα αρθρογραφία, με Παναθηναϊκή πλευρά και χωρίς σκοπιμότητες για διαφημιστικά κλικ.

    Αυτά τα δέκα χρόνια διαβάζετε αρθρογραφία όπως δεν σας τα γράφουν πουθενά αλλού, αυτό είναι και το μότο μας τόσα χρόνια και για αυτό όλοι εσείς οι παλιοί και νέοι αναγνώστες μας ανά χιλιάδες,σε όλο τον κόσμο που υπάρχουν Παναθηναϊκοί, όχι μόνο Ελλάδα, μας διαβάζετε και αυτό μας αρκεί γιατί ξέρετε ότι γράφουμε πάντα Παναθηναϊκά και δεν το παίξαμε ποτέ δημοσιογράφοι...!

    Το ότι για πολλοστή φορά τα άρθρα μας με λεπτομέρειες και όχι με "αόριστες σάλτσες", βρίσκουν δικαίωση από τις εξελίξεις αργά η γρήγορα, γιατί είναι πάντα μπροστά από άλλους, είναι κάτι που μαρτυρά τις γνώσεις μας σε πάρα πολλά που άλλοι αδυνατούν να έχουν ή δεν θέλουν.

    Το θέμα δεν είναι ποιος έβγαλε την είδηση για Πιτίνο πρώτος, τα άρθρα υπάρχουν και με ημερομηνίες κλπ, όμως ξεκάθαρα μόνο εμείς γράψαμε για επιστροφή Πιτίνο στον Παναθηναϊκό και παράλληλα με Εθνική ομάδα (κλικ εδώ), ενώ άλλοι μιλούσαν για όρους που δεν του επέτρεπαν να δουλέψει σε σύλλογο.

    Για τον Ρικ Πιτινο γράφαμε καιρό, τόσο εδώ τόσο και στις social σελίδες μας, πως θα επιστρέψει και πως αυτή ήταν η πιο σοβαρή επιλογή για να "επιστρέψουμε" ξανά στις κορυφαίες ομάδες της Euroleague!

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Κάποια διαφορά σάιτ του Παναθηναϊκού, που μάλιστα βγήκαν online πρόσφατα μιλούσαν περί αποκλειστικών κλπ, όταν εμείς πρώτοι αναλυτικά πολύ πριν το ματς με την Άλμπα Βερολίνου, είχαμε τονίσει πως ο Πιτίνο θα επιστρέψει στον πάγκο των πράσινων παράλληλα με την εθνική ομάδα, ενώ άλλοι έκαναν και λόγο πως έχει υπογραφεί και όρος που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό το είχαν περάσει και στον κόσμο, τόσο καλές ήταν οι "πηγές" τους, ενώ ουδέποτε υπογράφει κανένας όρος από τη στιγμή που θα εργαστεί αμισθί στην εθνική ομάδα!

     Ξεκάθαρα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θα συμβιβαζόταν με κάτι λιγότερο από Ζοτς ή Πιτινο (ή κάποιον άλλον στο μέγεθος αυτών των δύο), γιατί η μετριότητα και κάτω των άλλων επιλογών τα τελευταία χρόνια, ήταν από τις κύριες αιτίες που ή ομάδα απουσιάζει τόσα χρόνια από το Final4!

    Αμερόληπτα, δυναμικά, επιθετικά κατά καιρούς και Παναθηναϊκά πάντα για το καλό του συλλόγου μας! Εδώ θα διαβάζετε πάντα αρθρογραφία όπως δεν σας τα γράφουν πουθενά αλλού!!!

    Editorial: (greenarea team)

    3 σχόλια:

    1. ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Greenarea13 ΞΕΡΕΙΣ #.XdcYxpyGsKI.twitter

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Greenarea13 ΞΕΡΕΙΣ:Ο κόσμος της ομάδας ξέρει οτι εδω να διαβάζει πάντα για το καλό του Παναθηναικού!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΕΙΝΑΙ! ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΓΡΆΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ!!! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΎΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad