Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ Κ19 ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ ΤΗΝ... ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

    Με πέντε παίχτες από την Κ19 του Παναθηναϊκού και με 11δα ανάγκης και όχι βασικούς για τους γνωστούς λόγους, οι γαύροι ξεφτιλίστηκαν ξανά σε όλη τη Ελλάδα... 

    Με την βασική τους 11αδα και δύο χαφ μάλιστα τους Βαλμπουενα και Φουρτουνη και όλη την διαιτητική παρέα σε αρμονία αβάντα υπέρ τους, δεν έκαναν ούτε μια κλασική φάση στην εστία του Διουδη, τους έδωσαν ανύπαρκτο πέναλτι αλλά και εκεί έφαγαν τα μούτρα τους....

    Σε πλήρη αποστολή όλοι τους για το αήττητο του γαύρου, ο Κομίνης και η παρέα του έκαναν τα πάντα αλλά, αντί για νίκη με κάθε τρόπο, ξεφτιλίστηκαν, από τους μπόμπιρες της πράσινης ακαδημίας, από Αλεξανδρόπουλο, Θεοχάρη κλπ κλπ.

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Αλλοίωση αποτελέσματος ξανά από τον Κομίνη, μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, που ακύρωσε δικό μας καθαρό γκολ και μέτρησε δική τους οφ σάιτ, με τη χρήση βαρ τότε με τη χρήση βαρ και την Κυριακή, στο ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε σε φάση που ο Βαλμπουενα πατάει τον παίχτη του Παναθηναϊκού και όχι το αντίθετο, αυτή ήταν μια από της φάσης που μαρτυρά την εντολή που είχαν όλοι οι διαιτητές του αγώνα, να μην χαθεί το αήττητο με κάθε τρόπο, με κάθε τρόπο άρα και ακόμα αν έφταναν στο να ξεφτιλιστούν και αυτο έγινε.

    Ένας νικητής έπρεπε να ήταν χθες και αυτός φοράει πράσινα, οι γαύροι έπρεπε να παίζουν με παίχτη λιγότερο από το 40' όταν ο Μπα που ήδη είχε κίτρινη μαρκάρει με της τάπες τον Ανουάρ, στο 74' ο Χασάν πατάει τον Ανουαρ που ήδη είχε κίτρινη, ενώ ο Κομίνης είναι δίπλα στη φάση και αφήνει τον αγώνα, μέσα σε αυτό τα σκάνδαλα, από την αρχή έδειξε τη "γραμμή πλεύσης" του στο ματς... ανύπαρκτη κίτρινη στον Θεοχάρη χωρίς να αγγίξει παίχτη του γαύρου, το ίδιο έγινε και σε άλλη φάση αργότερα σε ένα παρκάρισμα του Κουρμπέλη χωρίς καν να υπάρχει επαφή με τον Εμπντελαουι, ο Κομίνης όμως δεν άφησε την ευκαιρία να κιτρινίσει τον Κουρμπέ. Ενώ υπάρχει και ένα ανύπαρκτο οφ σάιτ στο τέλος του αγώνα στον Κολοβό που έφευγε μόνος του από αριστερά και τον κάλυπταν 3 παίχτες των γαύρων, αλλά η Κουρουμπιλια ήθελε να βάλει και αυτή την υπογραφή της...στην σφαγή αλα εποχή παράγκας "1"!

    Μια ομάδα μπορούσε να κόψει το αήττητο του γαύρου και αυτο το ήξεραν και οι ίδιοι για αυτό έφτασαν να ξεφτιλιστούν με τα διαιτητικά σκάνδαλα, αφού η ομάδα τους ήταν ανύπαρκτη αγωνιστικά απέναντι σε 11 ανάγκης των πράσινων με τους μισούς σχεδόν από την Κ19!!!

    Από το 2013 έχει να χάσει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του εντός των αγωνιστικών γραμμών (γιατί μας "νίκησαν" 2 φορές στα χαρτιά με σκάνδαλα και μηδενισμό), ενώ ακόμα και στην έδρα τους μόνο φέτος στο πρώτο γύρο των πλέι οφ έχασαν οι πράσινοι, οι οποίοι δεν έπαιξαν καθόλου αφού και το σύστημα ήταν αδικαιολόγητο, αφού η ομάδα μετρούσε πολλές απουσίες βασικών και μια ατμόσφαιρα κακή γενικά και εντός αποδυτηρίων, το λέμε αυτό γιατί τελευταία ήττα ήταν επί Στραματσονι στο γήπεδο τους(δεν βάζουμε αυτή με τον Γκεστρανιους γιατί έγινε αλλοίωση αποτελέσματος, θα θυμάστε γιατί)!

    Εν κατακλείδι, αυτό που θέλουμε να τονίσουμε, είναι οτι ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων τα τελευταία χρόνια και με μπάτζετ πολύ χαμηλό ιστορικά, πάντα στα αιώνια ντέρμπι ήταν καλύτερος σε όλα κ αν έχανε ήταν από τα κοράκια, εκτός από αυτές τις δύο άτυχες ήττες με κάτω τα χέρια με 3-0, επίσης αν θυμάστε τα τελευταία χρόνια πόσες φορές οι γαύροι έλεγαν κ έλεγαν, λόγια του αέρα τελικά κλασικά, ότι θα μας ρίξουν 5ρες και 8αρες, θα, θα, θα επειδή παίζαμε με πολλούς παίκτες από την ακαδημία, για να ρεφάρουν το ιστορικό 8-2 που τους στοίχειωνει δεκαετίες και θα συνεχίσει για αιώνες ακόμα!

    Η μανία τους και το κόμπλεξ κατωτερότητας των γαύρων, τους έκανε φέτος να πάρουν ένα ακόμα πέτσινο πρωτάθλημα (με τη βοήθεια του Κουμπαρακη αρχικά με τον Αστέρα, τον Γκεστρανιους και την ΕΕΑ υφ. αθλητισμού του Πειραιά) και πέτσινο αήττητο δώρο του Κομίνη, μια ζωή στη μπόχα και στην αβάντα, μόνο ετσι!!!

    Υ.γ. Βάλτο ρε "Κικο" εκεί στο τετ α τετ στην αρχή να τελειώσει το έργο ή δώσε την μπάλα δίπλα μόνος του ο Χατζηγιοβάννης περίμενε την πάσα σε κενό τέρμα!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad