Header Ads

  • Breaking Green News

    Τρελό κόλλημα οι παίχτες με τη Θύρα 13!(Pics)

    Η ομάδα έχει το απόλυτο των ρεκόρ στις νίκες για το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων... 


    Σίγουρα απο τη μια, η μεγάλη αρμονία προπονητή και παιχτών, αμοιβαίος σεβασμός και πολυ δουλειά στις προπονήσεις, το κλίμα είναι οικογενειακό. 

    Από την άλλη όμως, βλέπουμε το απίστευτο κόλλημα που έχουν οι παίχτες με τον κόσμο, αν δείτε στα ματς στη Λεωφόρο μετά το τέλος όλοι πάνε μπροστά στο πέταλο της Θύρας 13 και χοροπηδάνε στο ρυθμό των συνθημάτων, με χαμόγελα και παλμο. Το έχουμε δει και στο εκτός με Λαμία και στον Βόλο, εκεί το "έχασαν" εντελώς με την εικόνα στις εξέδρες. 

    Η Θύρα 13 κάνει οπαδούς, αυτό είναι γνωστό σε όλα τα άθλημα, μοναδικό στον πλανητη αυτό, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ κλπ, μάλιστα ονόματα παγκόσμιου επιπέδου, όπως Σισέ, Ζιλμπερτο, Λέτο, Μπεργκ, Χεζόνια, Καντερ, Σάρας, Αγκάμεζ, Ερνάντες και άλλοι. 

    Τι να πούμε για τους παίχτες του φετινού ρόστερ, οι τρεις Σλοβένοι, Σποραρ, Βέρπιτς και Τσεριν, συμμετέχουν αρκετά στα συνθήματα μετά τα παιχνίδια, ειδικά ο πρώτος έχει παθει πλακα, από την πρώτη μέρα λέει τα καλύτερα για τον κόσμο της ομάδας, μετά και από αυτό που είδε στον Βόλο, όπως είπε δεν το έχει δει πουθενά στον κόσμο, το λέει ένας παιχτης που έχει αγωνιστεί σε χώρες με έντονη οπαδική κουλτούρα, όπως Πορτογαλία στην Σπόρτινγκ αλλά και στην Αγγλία. 

    Ο Μπέρναρντ επίσης, η κορυφαία μεταγραφή του πρωταθλήματος, αυτός και αν έχει δεθεί τρέλα με τον κόσμο, από τότε με την υποδοχή στο Αεροδρόμιο, το είδανε και στο Βόλο, είναι από μια Λατιν χώρα και το ζει έντονα, ποσο μάλλον αυτό που βλεπει από τη Θυρα 13 και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, τον έχουν εντυπωσιάσει αρκετά, με βάση όσα έχει δει στην καριέρα του. 

    Όλοι οι παίχτες, Έλληνες και ξένοι δεν υπάρχει εξαίρεση, ο Παλασιος, ο Πέρεθ, ο Μπρινιολι, ο Σενκεφελντ, ο Μαγκουνσον, ο Κουρμπέλης, ο Κότσιρας κλπ κλπ. Να συνεχίσουν ετσι, εμάς μας αρέσει, τους αντίπαλους τους πονάει. 

    Δειτε φωτογραγφιες:






    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    1. Μόνο η Θυρα 13 τα κάνει αυτά, πολυ σωστό το άρθρο παιδιά, συγχαρητήρια! Όπως λέει και το συνθημα: Θυρα 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad