Header Ads

  • Breaking Green News

    Κόφτε το επιτέλους και καθαρίστε τα ματς!

     Προφανώς νόμιζαν κάποιοι λανθασμένα, ότι είχαν τελειώσει όλα και η χαλαρότητα είναι απαράδεκτη κύριοι... 


    Όταν όλα ξεκινούν ιδανικά από νωρίς στο 14' λεπτό, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μένεις σε αυτό, αλλά να κάνεις τα πάντα και να καθαρίσεις το ματς. 

    Οι ευκαιρίες υπήρχαν, κλασικές για 0-3 και 0-4, αντί να τις κάνεις γκολ, τις χαραμίζεις τσάμπα με αστεία τελειώματα και σουτ, ενώ πολλές φορές είναι απλό με ένα άγγιγμα μπάλα να πάει στα δίχτυα η μια πάσα ασίστ στο χώρο, υπήρχαν όλα αυτά αλλά η αφέλεια των παιχτών ήταν σε εκνευριστικό βαθμό. 

    Ξέρεις ότι ο δεύτερος στη βαθμολογία έχει νικήσει, ξέρεις επίσης ότι ο τρίτος στη βαθμολογία έχει χάσει βαθμούς, γιατί ενώ έχεις τη νίκη στα πόδια σου, πλήρη έλεγχο του αγώνα, γιατί δεν το καθαρίζεις; Κάντο και μην αφήνεις καμιά ευκαιρία να απομακρυνθείς και άλλο απο τους διώκτες σου, γιατί να μην είσαι στο +8 από τον δευτερο ακόμα; Γιατί να μην είσαι +13 απο τον 3ο παοκ και στο +14 από τον 4ο γαύρο; Ηλιθιότητα, για να μην γράφουμε κάτι άλλο...

    Τώρα τι καταφερες με αυτήν την τσάμπα γκέλα; Εισαι στο +6 και έρχεται πρόγραμμα βουνό! Με την γκέλα στη Νίκαια έδωσες ελπίδα σε κάθε τελειωμένο...

    Δεν υπάρχει το "είμαστε πρώτοι ακόμα", δεν κάνουμε εκπτώσεις για να μην χαθούν όλα στο τέλος, η κριτική θα θα είναι αυστηρή, όπως γράφουμε τα καλά έτσι και τις μ@λ@κιες που κάνουν, αυτό που έγινε στη Νίκαια με τον Ιωνικό ήταν μα....κια ολκής, μια φάση έκανε ο αντίπαλος 5' λεπτά πριν το τέλος, ενώ η αφέλεια το να έχεις με ρίσκο το σκορ στο ρευστό 0-1 ενώ χάνεις κλασικές μόνο απαράδεκτο μπορεί να χαρακτηριστεί, έχουν τελειώσει οριστικά τα δεν πειράζει, αυτά τα δεν πειράζει μας άφησαν 11 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα! 

    Κοφτε το και καθαρίστε τα ματς και όχι να ρισκάρουμε βαθμούς με ρευστά σκορ, ενώ υπάρχουν νωρίτερα κλασικές ευκαιρίες που δεν γίνονται γκολ! 

    Η ομάδα αγωνιστικά παιζει καλά, το είδαμε και στο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο, εκεί σκόραρε τρεις φορές ενώ μπορούσε παραπάνω. Στον Ιωνικό είχε κλασικές ευκαιρίες από ωραίους συνδυασμούς, αλλά δεν έγιναν γκολ, αυτό είναι το πρόβλημα, το σκοράρισμα, όχι στο 1 γκολ, αλλά η εξασφάλιση και της νίκης που έρχεται με 2 ή 3 γκολ, ώστε να κόβεις και τις οποίες ελπίδες των αντιπάλων. 

    Κρίμα πραγματικά, σε ένα απίστευτα καλό ματς για τον Μπέρναρντ, να μην έρχεται η νίκη, έτρεχε παντού, δεν είναι μόνο το γκολ του Βραζιλιάνου, αλλά έβγαλε πολλές ασίστ σε κλασικές ευκαιρίες για γκολ όπως του Τσέριν περίπου στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά και του Σπόραρ στο 80' λεπτό, όμως δεν σκόραραν. Υπήρχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ όπως του Παλάσιος, που ήταν έξω απο τα νερά του, πότε έπαιζε δεξιά και πότε αριστερά. 

    Δεν τα αφήσουμε ασχολίαστη την διαιτητική ομάδα, ο Παπαδόπουλος ήταν κάκιστος, προκαλούσε συνέχεια με τα σφυρίγματα του τους παίχτες του  Παναθηναϊκού, φάνηκε πως αν του δινόταν ευκαιρία δεν θα άφηνε τον Παναθηναϊκό να νικήσει, φάνηκε και στην τελευταία φάση που δεν άφησε να εκτελεστεί κόρνερ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν κάνει "μανούρα" για να περάσει ο χρόνος, ενώ υπήρχαν ήδη καθυστερήσεις, ο διαιτητής δεν κράτησε παραπάνω χρόνο, επίσης υπάρχει και η φάση του Βαγιαννίδη στο πρώτο ημίχρονο, τράβηγμα φανέλας. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά θέλουμε να τονίσουμε ότι τον Παναθηναϊκό τον περιμένουν στη γωνία, αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν καλά οι παίχτες του τριφυλλιού και να διασφαλίσουν τη νίκη αφού έχουν τις ευκαιρίες, οχι να της σπαταλάνε βλακώδες και να αφήνουν ρευστά τα ματς, έχει γίνει και σε αλλά ματς φέτος 1-0 ή 0-1 να έχουμε το υπέρ μας, τότε δεν το πληρώσαμε, με τον Ιωνικό το πληρώσαμε, αφήνοντας τσάμπα 2 πολύτιμους βαθμούς. 

    Δεν είχε τελειώσει το πρωτάθλημα πριν, ούτε τώρα, ουτε χάθηκε τίποτα μετά την γκέλα, απλά ο τρόπος κάνει τη διαφορά και ο αντίπαλος, με τον Ιωνικό το ματς έπρεπε να λήξει το λιγότερο 0-3, δεν έγινε όμως, απο αφέλεια, που δεν είναι αποδεκτή, ουτε πρόκειται ποτέ στο μέλλον! 

    Τα ματς πρέπει να τα τελειώνουμε διασφαλίζοντας τους τρεις βαθμούς, τίποτα λιγότερο, μόνο έτσι θα κρατήσουμε τη διαφορά στην κορυφή αλλά και να την αυξήσουμε! Ο τίτλος πρέπει να βαφτεί πράσινος.-!

    Editorial: (greenarea team

    2 σχόλια:

    1. Όταν δεν υπάρχει σοβαρότητα θα το πληρώσει η ομάδα! Στο 1-1 η άμυνα χάλια, μαρκάρει με τα μάτια.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΑΣ ΜΗΝ ΚΆΝΟΥΝΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ, ΈΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΌΜΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ ΔΕΝ ΑΦΉΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΎΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΊΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝΑΝ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad