Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ"...!

    Οι βρομιές των λιμανίσιων δεν έχουν τελειωμό, ένας τρόπος υπήρχε για να πάρουν το πρωτάθλημα και αυτόν ακολουθούν με τακτικές που τις είχαν από πάντα στην ιστορία τους...





    Η παράγκα λοιπόν μεγαλουργεί... και τα μέλη αυτής υπηρετούν τις εντολές του Μαρίδα χωρίς αναστολές. Η πιο τελευταία παράσταση από κοράκι δόθηκε στο θέατρο "Τηγάνι", ο κ.Κωνσταντινέας έραβε και έδενε υπέρ μιας ομάδας...κάποια στιγμή έδειξε και τον θαυμασμό του στο Τοροσίδη λέγοντάς του..."Πάμε παιχταρά μου!"(κλικ εδώ ), την επόμενη φορά που ο  Κωνσταντινέας θα σφυρίξει αγώνα του ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΥ, προτείνουμε  να πει..." Πάμε ολυμπιακάρα μου!", αφού δουλεύει  που δουλεύει γι' αυτούς... ας το δηλώσει κιόλας δημόσια.

    Για να καταλήξει όμως σίγουρα ο τίτλος στο λιμανάκι δεν αρκεί φέτος μόνο η παράγκα, χρειάζονται και οι "δορυφόροι"...με τον όρο δορυφόροι εννοώ τα παραρτήματα που πρόσκεινται στον ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟ...Κέρκυρα,Ξάνθη,Ολυμπιακός Βόλου,Πανσερραικός,Αστέρας Τρίπολης,Πανιώνιος και Εργοτέλης, όπως βλέπετε οι 7 από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος, με όλες τις παραπάνω ομάδες μην περιμένετε να κόψουν βαθμούς από τους λιμανίσιους, πόσο μάλλον από την προσεχή  αντίπαλο τους την Κέρκυρα οπού προπονητής είναι ο γνωστός γαύρος Πάντοβιτς, με παίχτες τους Στολτίδη,Επσταιν και άλλους...!

    Στο προηγούμενο άρθρο μου (κλικ εδώ ), σας είχα γράψει... ξεχάστε το πρωτάθλημα φέτος, εκτός ΑΝ...το αν θα το αναλύσουμε άλλη στιγμή. Δεν θέλω να σας δίνω ελπίδες χωρίς να υπάρχουν την δεδομένη στιγμή, ο Παναθηναϊκός φέτος με δικό του φταίξιμο χάνει το πρωτάθλημα και του πρώην προέδρου του Νικόλα Πατέρα με τις  υποχωρήσεις που έκανε στο κολλητάρι του Μαρίδα, δίνοντας του έτσι  το δικαίωμα να "ασελγή" ανεξέλεγκτα σε κάθε κέντρο εξουσίας (ΚΕΔ,ΕΠΟ,κλπ) υπέρ του ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΥ.

    Υ.Γ.1) Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια έντονη αναταραχή στα διοικητικά της ομάδας για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ν.Πατέρα, ακούστηκαν διάφορα ονόματα... μεταξύ άλλων και της γνωστής για τα παναθηναϊκά της αισθήματα Λιάνας Κανέλλης, το συγκεκριμένο σενάριο δεν υφίσταται την δεδομένη στιγμή. Τρεις λύσεις υπάρχουν...οι Αδαμαντιος Πολέμης,Γιώργος Νίκας αλλά και ο Νικόλας Πατέρας
    καθώς τις τελευταίες μέρες του γίνονται έντονες πιέσεις να επιστρέψει πρόεδρος.

    Υ.Γ.2) Καλή επιτυχία στην ομάδα αύριο σε ένα δύσκολο αγώνα με τον 'Αρη στο άδειο ΟΑΚΑ λόγο της γνωστής τιμωρίας. Μην ξεχνάτε ποτέ...ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ !!! Θα τα πούμε...!

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. Συμφωνώ εν μέρη με όσα έγραψες,
      πολύ απαισιόδοξος εισαι ρε σναιπερ...αλλά για να επιμένεις σε δεύτερο συνεχόμενο άρθρο κάτι θα ξέρεις παραπάνω.

      ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Συμφωνω απολυτα αν και δε βλεπω το αν!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. geia sou sniper, gia allh mia fora eisai kategistikos enantia sta arouria.

      me apogoiteyeis omws pou les oti to prwtathlhma xathike apo twra.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. An kerdisoume ton gayro mesa sto tigani,dhl an mporesoume kai an mas afhsoun...ola einai pithana...ektos an thysiazomaste fetos emeis gia na mhn katareysei o Marinakis...leme twra...ee tha deiksei...o xronos tha kylisei arga kai vasanistika mexri ton Maio...gia mas tous adaeis kai romantikous opadous...KALH TYXH AYRIO STHN OMADA...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΣΝΑΪΠΕΡ!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!ΕΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΠΟΛΕΜΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad