Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ...!

    Προθέρμανση για το ματς με τους πελάτες 12/1 από την αρμάδα του master Ζοτς κόντρα στον Πανιώνιο, το σκορ 109-55 μιλάει από μόνο του....





    Στις "άγριες" διαθέσεις των πράσινων υπέκυψαν οι παίχτες των "κυανέρυθρων"  ρίχνοντας τους 54 πόντους διαφορά, χωρίς να φέρουν καμία απολυτός αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα.Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο δεκάλεπτο κιόλας είχε  φτάσει διψήφιο αριθμό πόντων και αυτό του έδωσε περισσότερη ώθηση για  τη συνέχεια. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» πραγματικά είχαν τον ελέγχο του παιχνιδιού και ο Πανιώνιος φαινόταν ανήμπορος να αντιδράσει. Το ημίχρονο βρήκε τον Παναθηναϊκό μπροστά με 58-24 και προβάδισμα 34 πόντων.

    Στο 36' λεπτό το σκορ είχε φτάσει ήδη στους 100 πόντους και οι φίλαθλοι της ομάδας ήθελαν απλά να δουν που θα σταματήσει. Το τελικό σκορ ικανοποίησε όλους... με τους παίκτες του Ζοτς να φεύγουν από το γήπεδο θριαμβευτές, καθώς αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη που σημείωσαν ήταν μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του τριφυλλιού

    Με πρωταγωνιστές τους Σάτο, Μπατίστ και Τέπιτς αλλά και τον Διαμαντίδη όπου μετά το σημερινό παιχνίδι των έφερε στη κορυφή των κορυφαίων πασερ στην Α1.

    Παναθηναικός:
    Τέπιτς 10, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 12, Φώτσης 10, Σάτο 16, Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 6(1), Βουγιούκας 12, Καλάθης 13,  Μπόγρης 5, Καϊμακόγλου 11, Ζούμπος 2.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. Na perasei o fragofonoulhs me to kafenio tou na paroun thn prwth apo ths poles p...es poy tha fane fetos.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΔΩ.ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΥΡΟΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ,ΜΗΝ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣΤΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ,ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Kaneis komplexarete file,mono oi gayroi einai komplexikoi kai tha einai panta.
      O pentasteros einai ENAS...oloi alloi einai to apolyto tipota.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Όλα ειναι δουλεία του μάστερ ΖΟΤΣ όπως λες, είναι το Α & Ω στην ομάδα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. plisiazei h wra sas gayrakia gia to party sto oaka, idika o frago-spanoulhs tha perasei super.
      2 kai shmera prin fate allh mia FAPA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad