Header Ads

  • Breaking Green News

    NIKHΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ....!

    Οι νίκες προέχουν αυτή τη στιγμή για την ομάδα γιατί θα τη βοηθήσουν να γίνει καλύτερη και ψυχολογικά και αγωνιστικά...




    Ο αγώνας με τον Άρη ξεκινάει δυνατά για την ομάδα μας, με  μπροστάρηδες τους Νινη από άξονα,Σισε λίγο πλάγια σήμερα για να μπαίνει πιο πολύ περιοχή ο Νινης, Λετο αριστερά και Γκαβού δεξιά πλευρά βελτιωμένος καθώς από εκεί ξεκίναγαν οι επιθετικές πρωτοβουλίες με σωστή αλληλοκάλυψη απ τον Βιντρα. Στο 19' λεπτό ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Σισε στο Νινη, με τον τελευταίοι να σουτάρει από τη μεγάλη περιοχή νικώντας το Συφακη και γράφοντας έτσι το 1-0 για το Τριφύλλι.
    Μέτα το γκολ η ομάδα χαλάρωσε μη βοηθώντας και το κέντρο...όπου χάναμε εύκολα πολλές φορές την μπάλα σε εύκολες πάσες με τον Ζιλμπερτο να βρίσκεται σε πολύ κακή μέρα. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το μονό που αξίζει να αναφερθούμε ήταν οι πολύ καλές εξορμήσεις του Γκοβού από δεξιά, χωρίς όμως να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα.

    Στην επανάληψη για το δεύτερο ημίχρονο μπέικε νωχελικά με αμυντικές βλέψεις περισσότερο. Από το 60' λεπτό και μετά άρχισε να ανεβαίνει η ομάδα και να πιέζει ψηλά...,αυτό ήταν αποτέλεσμα των προσπαθειών Λέτο και Νίνη συνεχίζοντας στο ρυθμό του πρώτου μέρους, διμιουργόντας πολλά προβλήματα στην άμυνα του Άρη.
    Στο 67' λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος περνάει στη θέση του Γκοβού, βοηθώντας και αυτος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ώστε να επιτευχθειί ένα δεύτερο γκολ, όμως οι ευκαιρίες του Σισέ που ηταν άτυχος σε 2-3 φάσεις με πιό κλασική την κάθετη πάσα του Λέτο βγάζοντας τον τετ α τετ.... με το σούτ όμως να βρίσκει πάνω στο Σηφάκη, αλλά και με τις ευκαιρίες του Νίνη με μακρινά σούτ να περνάνε λίγο άουτ... δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα ακόμα γκολ, με το ματς να τελειώνει 1-0 υπέρ του τριφυλλιού.

    ΣΥΝΟΨΗ...
    Η ομάδα συνεχίζει να βελτιώνεται αγώνα με αγώνα, αλλά θέλει αρκετή δουλειά ακόμα για να πιάσει ένα σταθερό, πολύ καλό επίπεδο χωρίς σκαμπανεβάσματα. Ο Φερέιρα προσπαθεί να περάσει το δικό του "στίγμα" στο στύλ παιχνιδιού της ομάδας...αυτό είναι φανερό από όλους.
    Πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο σε γενικές γραμμές οι πράσινοι, διακριθέντες οι Νίνης, Λέτο, Γκοβού (στο πρώτο ημίχρονο..,άντε σιγά σιγά να ανεβαίνει και αυτός), Σισέ αν και άτυχος σήμερα, Βύντρα και Λάζαρος όσο έπαιξε.
    Για να καταλήξουμε...αν συνεχίσει έτσι η ομάδα σύντομα θα βρεί το δρόμο της πρός το καλύτερο, εν όψη και της δύσκολης συνέχειας με συνεχόμενα  παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

    Υ.Γ: Τα φερέφωνα του γαύρου άρχισαν ήδη να γκαρίζουν για την φάση που ο διαιτητής Σταθόπουλος ακύρωσε γκολ του Άρη, και πολύ σωστά το ακύρωσε γιατί ήταν επιθετικό φάουλ-παρεμπόδιση πάνω στο Βύντρα,δείτε το... κλικ εδω


    -VIDEΟ με το γκολ και φάσεις του αγώνα:



    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 2 ΣΤΑ 2 ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΙ!ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ!ΛΕΤΟ, ΝΙΝΗΣ, ΓΚΟΒΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ!ΦΑΝΤΑΣΟΥ!ΜΟΝΙΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Για να τα λες σωστα, γκολ δεν ακυρωθηκε γιατι γκολ δεν υπηρξε η φαση εχει κοπει απο πολυ πριν φτασει η μπαλα στον παικτη.Και επειδη τις πληρωμενες απαντησεις τις ξερουμε θα ελαγα οτι ειναι και κιτρινη καρτα στον παικτη γιατι συνεχισε τη φαση για εντυπωσεις,αυτη ειναι η σωστη αντιμετωπιση των γαυροπαπαγαλων...ξερα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Opws ta les...h omada deixnei na vriskei ta pathma ta ths.o leto gia mena xthes htan o kalyteros paixths sto ghpedo, to skor eprepe na htan megalytero tou 1-0.
      Ma einai dynaton na milane oi gayroi-xeftyles gia akyrothen goal...pou oute kan yphrxe fash,einai gia lypish.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Ενα μπράβο στο Φερέιρα, μακάρι να βελτιώσει κ' αλλο την ομάδα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Kalh emfanish oxi,metria mporw na pw.opws egrapsa kai se ena allo arthro MPALA(oxi mpala)den prokeitai na paixoume fetos alla toulaxiston pairnoume ta apotelesmata,eimaste omada pou xerei na pairnei apotelesmata,auto mou deixnei h omada ston b'gyro.kai twra exoume mia super TRIPLETARA pisw apo ton cisse leto-nini-govou alla kai enan christodoulopoulo se forma.kati to opoio den eixame ston a'gyro.

      PRWTATHLIMA THA PAROUME OLOUS THA TOUS TRELANOUME!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad