Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΠΑΤ ΚΑΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    Σε προφορική συμφωνία με τον αδερφό του Νικ Καλάθη, Πάτ έχουν έρθει οι άνθρωποι του Εξάστερου...(+ νέες εξελίξεις για τον Τζέιμς Γουάιτ...)


    Ο 26χρονος φόργουορντ με θητεία σε Μαρούσι 2  χρόνια  και Κολοσσό Ρόδου 1 χρόνο, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Εξαστερου και μέχρι αύριο αναμένεται να υπογράψει για 1+1.

    Το όνειρό του παίκτη να αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του Νικ και στον ίδιο σύλλογο έγινε πραγματικότητα.

    Με το Μαρούσι αγωνίστηκε τις σεζόν 2008-2009 και 2009-2010, όπου σε 63 παιχνίδια είχε συνολικά 282 πόντους και 146 ριμπάουντ.

    Όμως η προσπάθεια της διοίκησης για ακόμα καλύτερη ενίσχυση δεν σταματάει εδώ, καθώς όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι πριν 6 μέρες, κλικ εδώ>  ΓΙΑ ΑΝΤΙ ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΤΖΕΙΜΣ ΓΟΥΑΙΤ , επίσης στο άρθρο σας γράφαμε και τις εξελίξεις για τον Πατ Καλάθη που σήμερα συμφώνησε με την ομάδα.

    Για τον Τζειμς Γουαιτ λοιπόν όπως σας είχαμε γράψει και επιβεβαιωθήκαμε, στο παραπάνω άρθρο είχε γίνει ήδη η πρώτη προσέγγιση από την διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης.

    Οι νέες πληροφορίες μιλάνε για επικοινωνία του Δημήτρη Ιτούδη με τον Αμερικανό γκαρντ και του εξηγούσε περισσότερα για τον τρόπο παιχνιδιού και την φιλοσοφία του Παναθηναϊκού, για να έγινε αυτό σημαίνει πως οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά στην συνεργασία...!

    Οι Πρωταθλητής Ευρώπης θέλουν ακόμα να εντάξουν στο δυναμικό τους και το νέο "αστέρι" του Ελληνικού μπάσκετ όπως λένε πολλοί... τον Βαγγέλη Μάντζαρη,μάλιστα ο νεαρός πλέι μέικερ του Περιστερίου είχε δηλώσει κατά το παρελθόν πως είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

    Editorial: (greenarea team) 
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad