Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ...?(!)



    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

    Διαβάστε περισσότερα...

    ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ...ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ,ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ,ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΣΚΟΡΑΡΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ,ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΛΕΣ 2-3 ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ...
    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΝΑΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΣΑΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΟΠΛΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΟΧΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΙΠΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΟΛΑΡΕΙ ΠΑΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΟ.Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ.Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ.ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ,ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ "ΒΕΤΟ"...,ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ.ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ,ΕΑΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΣ,ΚΑΙΓΕΣΑΙ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ.Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ...
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΡΑΜΑ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ.

    ΧΑΙΡΕΤΕ!

    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ:KwstasTZ.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    14 σχόλια:

    1. Φίλε μου θα συμφωνήσω μαζί σου οτι το κυριότερο και πιό βασικό λάθος του νιόπλια είναι οτι συμβιβάστηκε.Ωστόσο το πρόβλημα(το οτι δέν γίναν αυτά που πρέπει δηλαδή) παραμένει είτε φύγει είτε μείνει ο Νιόπλιας.Υπάρχουν λοιπόν 2 λύσεις.1)Διώχνεις τον νιόπλια και φέρνεις ένα πρωτοκλασσάτο προπονητή επιπέδου χίντιγκ(άν είναι εφικτό) γιατί αν είναι να φύγει ο νιόπλιας και να φέρεις μπάγεβιτς άστο.Στην συνέχεια τον στηρίζεις τα χριστούγενα μεταγραφικά.2)Στηρίζεις νιόπλια και διορθώνεις τα χριστούγενα μεταγραφικά τα λάθη του καλοκαιριού δίνοντας του στην ουσία την ΠΡΩΤΗ του ευκαιρία να αποδείξει ότι σκαμπάζει απο προπονητής.Ωστόσο ξανατονίζω οτι το έγκλημα έγινε το καλοκαίρι.Θα ήταν λάθος να κατηγορίσουμε για εγκληματία κάποιον άλλον(κατ' εμέ πάντα).

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Λυπαμαι που το λεω αλλα ο Νιοπλιας ειναι μικρο μεγεθος μπροστα στο μεγαλειο του κοσμου και ειδικοτερα της Θυρας 13 που χτες κατεθεσε την ψυχη της για την εμψυχωση των "πεθαμενων".Λαθος σχεδιασμος προετοιμασιας,Λαθος κοουτσαρισμα,Καμια ψυχολογικη βοηθεια,χαιδεμα σε "ονοματα" ελληνων και συμβιβασμος προκειμενου να μεινει στον ΠΑΟ.Νικο σε στηριξαμε εμεις ο κοσμος,ο Προεδρος η ΠΕΚ αλλα απο τον δεκεμβρη μεχρι σημερα δεν εξελιξες ουτε εναν ποδοσφαιριστη δεν τολμησες να σπασεις αυγα και ημαρτον με τις θεωριες στους δημοσιογραφους δυστυχως δεν εχεις παραστασεις απο παγκους-κοουτσαρισμα μεγαλων ευρωπαικων ομαδων (εχεις να μαθεις πολλα ακομη).Αλλο εθνικη ελπιδων οπου μπορεις να πειραματιστεις και αλλο ομαδα πρωταθλητισμου οπου καθε εβδομαδα κρινεσαι.Αλλο να βρισκεις ετοιμους γυμνασμενους παιχτες και αλλο να ετοιμαζεις και να προγραμματιζεις μονος σου.Νικο δοκιμασε..ωριμασε προπονητικα και ο ΠΑΟ θα ειναι εδω θα σε περιμενει!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΛΑΝΙ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΑ ΚΛΠ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.. ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ... ΜΕ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΛΕΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
      ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Π ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.... ΚΟΥΠΕΡ,ΒΛΑΧΟΣ,ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ... ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ,ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
      Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ... ΤΩΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.
      ΤΕΣΠΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ...
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ..
      ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ Κ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΛΑΘΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ..ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ..Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΧΤΕΣ..ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ,ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΗ.ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ,ΛΑΘΟΣ ΧΤΕΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ..ΜΑΓΙΚΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ.ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ.ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Κ ΤΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ,ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ,Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ,ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ...ΒΟΗΘΟ (ΒΛ. ΤΕΝ ΚΑΤΕ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΡΑΜΑ Κ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ,ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΚΛΙΚΕΣ Κ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΟΥΖΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΑΝΤΙΑ...ΙΔΩΜΕΝ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΧΟΛΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..
      ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ,Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΨΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΥΣ ΧΙΝΤΙΝΓΚ..ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΠ ΚΛΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ.
      Ο ΧΟΥΑΝΤΕ ΡΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΡΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΑΔΑΜΙΔΗΔΕΣ..ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ.
      ΜΕΤΑ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΛΙΞ ΜΑΓΚΑΤ.ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ,ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ NUMBER 1 ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙΑ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ 3-4 ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΕΙ.
      ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΟΤΜΑΡ ΧΙΤΣΦΕΛΝΤ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ.ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
      ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ.ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Κ ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΣΙΜΕΟΝΕ.Ο ΠΑΟΥΛΟ ΣΟΟΥΖΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΛΑΒΕΝ ΜΠΙΛΙΤΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ.
      ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ..ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Λοιπον επειδη δν εχω κ' πολλη διαθεση για λογια...θα πω μονο αυτο: μας εχουν κανει βουντου!!!!δεν εξηγειται αλλιως!!!Μα ειναι εικονα ομαδας αυτη??? Δεν μαρκαρουν,δν τρεχουν, γερασαν ξαφνικα τα χαφ??δεν υπαρχει χειροτερη αμυνα.Απλα δεν υπαρχει...δυο μηνες ο τζιγγερ τη διελυσε τν ομαδα!Δυο μηνες ηταν αρκετοι...και τωρα, τρεχατε ποδαρακια μου!!!Περαστικα μας!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΝΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ..ΒΟΥΝΤΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ΤΟ...1490...ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΡΙΧΝΑΜΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΒΟΥΝΤΟΥ.. ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ,ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΗ,ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΟ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ..ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ!! ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ..ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..Η ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΡΟΛΑΡΕΙ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ..ΦΕΡΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΑΤ ΤΩΡΑ!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΥ ΚΩΣΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ?
      ΜΟΝΟ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ?
      Η ΜΗΠΩΣ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ?
      ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ?ΤΟ 75% ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕ @@ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Ελλειπης προετοιμασια οντως....ο Νιοπλιας δεν ειναι εμπειρος αλλα τι σκατα δεν τους προπονησε ????? Ειναι ασχετος ή απειρος? Λιγα να μαζευτουμε απο αποψη φυσικης καταστασης και τραυματισμων και βλεπουμε
      Κοντα στην ομαδα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Τzianisk...πως ειναι δυνατον να πιστευεις οτι αυτο που εγραψα για βουντου και μλκς τετοιες οτι θα μπορουσα να το εννοω??? ελεος δλδ ρε παιδια!!!Ηταν μια απλη χιουμοριστικη προσεγγιση! εχουμε χασει και το χιουμορ μας εδω μεσα τελειως??? και εν πασει περιπτωσει δν εγινε και κανενας πολεμος χαλαρωστε...κι οσοι θυμηθηκατε να παραπονεθητε και για τν περσινο παναθηναικο ωστοσο, ειχατε παει και πανηγυριζατε στο νταμπλ!!!Ο Νιοπλιας δν ειναι θαυματοποιος και πρεπει να στηριχθει και να του δοθει πιστωση χρονου.Μεχρι προτινος κοροιδευαμε τους γαυρους που αλλαζαν τους προπονητες σαν τ πουκαμισα!Οι ομαδες δν ειναι πλει στεισιον...Κι επισης πολλοι παραγοντες επαιξαν ρολο γι'αυτη τν εικονα που παρουσιαζει αυτην την περιοδο ο Παναθηναικος.Και ολες οι ομαδες παρουσιαζουν αναλογα προβληματα και περνουν αντιστοιχες κρισεις.Η ομαδα θα βρει το δρομο της.Προσωπικα εμπιστευομαι απολυτα και τον Πατερα και τον Νιοπλια και τον Βγενοπουλο.Θελω να πιστευω οτι θα προσφερουν τα μεγιστα για την ομαδα.Και ας σταματησει επιτελους αυτη η γκρινια και ο μηδενισμος!Μη δημιουργουμε εμεις οι ιδιοι φαντασματα και ας αφησουμε τους ιθυνοντες να κανουν τη δουλεια τους οσο μπορουν καλυτερα.Ο Τζιγγερ δν μπορει να βλαψει περισσοτερο,ο,τι κακο ηταν να κανει το εκανε...Κοιταμε μπροστα και στηριζουμε τν ομαδα.Οι αφορισμοι μονο κακο μπορουν να προκαλεσουν!Μπορα ειναι...θα περασει...Αυτα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ...

      ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ..ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ??

      ΘΕΕ ΜΟΥ....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟ 13

      ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΕΛΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ....ΚΛΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ..
      ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ..ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΤΑΚΤΙΚΗ,ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Κ.Ο.Κ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ (ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ) ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΡΜΟ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ.ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΑΔΙΚΑ! ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΟΡΘΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ..ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΕΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ,ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ,ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΕΣΙΝΓΚ,ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΜΥΝΑ,ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ,ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ,ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΖΙΑΝΗΣ Κ.

      Κωστα δεν εχω καμμια απολυτως διαθεση για κανενος ειδους αντιπαραθεση...αλλα η αναφορα σου στο σχολιο μου περι βουντου ηταν ιδιαιτερως εκτενης...Δλδ,μεχρι που πιστεψα...οτι το πιστεψες!!! :D

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. ΠΟΛΛΑ "χαρτιά" κάηκαν δυστυχώς... όχι μόνο ένα...

      Κατ' αρχάς, και λόγω τού γεγονότος ότι η ομάδα μας έχει μπει "μέσα" οικονομικά, κατά 17 -περίπου- εκατομμύρια (ίσως και περισσότερο) έπρεπε οπωσδήποτε να είχαμε κερδίσει τους τρεις βαθμούς ΚΑΙ γι' αυτόν τον λόγο σ' αυτήν την αναμέτρηση. Μάλιστα, χάσαμε από τον ΜΟΝΟ αντίπαλο που ήταν... υποτίθεται, τού χεριού μας!

      Αφήνω και το ότι προσθέσαμε και μία μαύρη σελίδα στην ιστορία τού συλλόγου μας από λάθη και παραλείψεις ΑΝΟΗΤΑ, μα και από την προκλητική αδράνεια κάποιων παικτών μας.

      Μα και αυτός ο Τζόρβας προβληματίζει έντονα...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad