Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΡΟΛΑΡΕΙ...!



    Να 'μαστε πάλι εδώ αδέρφια.. Πάει και το σημερινό ματσάκι,το καθαρίσαμε έτσι όπως πρέπει! Εύκολα,γρήγορα και με..συνοπτικές διαδικασίες...(video)



    Μόλις λίγες μέρες μετά το κάζο με την Κοπεγχάγη,όπου όλοι τραβάγαμε τα μαλλιά μας από όσα βλέπαν τα ματάκια μας,πρέπει σήμερα να γράψω για τα εντελώς αντίθετα!!! Διότι σήμερα όντως είδαμε έναν σοβαρό και πειθαρχημένο Παναθηναικό,ο οποίος στο χορτάρι δε θύμιζε σε τίποτα το έκτρωμα που βλέπαμε πιο πρίν...φυσικά και δε θριαμβολογώ!!! Έχω το δικαίωμα να είμαι επιφυλακτικός,διότι είναι το πρώτο καλό παιχνίδι έπειτα απο 6 σκάρτα,που είδα...και στην τελική δεν είμαι σαν τους "άλλους" για να ξε-γράφω οτι γράφω την προηγούμενη εβδομάδα...ή πρίν απο λίγες μέρες...,
    μου αρέσει όμως να γράφω αυτο που ΒΛΕΠΩ! Και όχι αυτό που θέλω ή θα ήθελα...!
    Σήμερα λοιπόν πραγματικά είδα αυτό που ΘΕΛΩ και εγώ αλλά και όλα τα πράσινα αδέρφια,
    επιτέλους ένα καλό παιχνίδι...!

    Ένα καλό παιχνίδι το οποίο δίνει ενθαρρυντικά μηνύματα για την πολύ δύσκολη συνέχεια,καθώς έρχονται τα μεγάλα ντέρμπι,για τα οποία βέβαια δεν θα μιλήσουμε τώρα,διότι προέχει η ανάλυση για τα όσα συνέβησαν με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.
    Θα ξεκινήσω απο την απόδοση του Κατσουράνη ο οποίος σήμερα ήταν πραγματικά άλλος ανθρωπος...σε ένα ρόλο που πιστεύω πως του ταιριάζει...,σήμερα λοιπόν ο Κατσουράνης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πήρε πρωτοβουλιες επιθετικές! Έβγαινε συνεχώς στην πλάτη των παικτών του Εργοτέλη,κάτι σαν κρυφό σέντερ φόρ. Έτσι μαζί με τον Τζιμπρίλαρο δημιουργούσαν ρήγματα στην άμυνα των Κρητικών με αποτέλεσμα να πετύχουμε εύκολα γκόλ! Η συνεργασία με τον Λουίς Γκαρσία ήταν άψογη. Θα σταθώ λίγο και στο πρώτο γκόλ...
    σέντρα ο Βύντρα,γκόλ ο Σπυρόπουλος!!!
    Νικολάκη αυτό να το κάνεις συχνά...,μπορεί να είσαι μπακ,αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο,ακόμα και τα μπάκ ΠΡΕΠΕΙ να πατάνε περιοχή! Το έκανες και σκόραρες!
    Για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΖΙΜΠΡΙΛΡΟ τί να πούμε εμείς οι "κοινοί θνητοί", η κλάση του και η εκτελεστική του δυνότητα είναι αξεπέραστες. Αρκεί βέβαια να ξέρεις πώς να τον εκμεταλευτείς... διότι αν του κάνεις συνέχεια γιόμες απο του...Κουτρούλη το γάμο,τον ακυρώνεις και τον βγάζεις εκτός παιχνιδιού. Τα 'χουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές. Θέλει τη μπάλα κάθετα ή στην πλάτη της άμυνας να την πάρει με την ταχύτητά του και να τη στείλει στο πλεκτό. Δέν είναι ο φόρ που θα σου κάνει τρίπλα φοβερή...,δέν το έχει αυτό το χάρισμα. Αλλά έχει την ταχύτητα και την έκρηξη που του επιτρέπουν να βρίσκεται 2 βήματα μπροστά απο τον αντίπαλο.Και φυσικά το σωστό τελείωμα. Στο δεύτερο μπήκαμε κάπως μουδιασμένα.Ίσως είμασταν και λιγάκι πιο άνετοι εξαιτίας της διάστασης που είχε πάρει το σκόρ.Αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί το χαμένο χρόνο. Έναν χρόνο στον οποίο δεχτήκαμε ένα γκολ για το οποίο θέλω λιγάκι να επιμείνω.Εάν μάγκες μου το σκόρ εκείνη την ώρα ήταν 0-0 (λέμε άν..) και τρώγαμε αυτό το γκόλ...και ΤΕΛΙΚΑ χάναμε...,σήμερα θα βρίζαμε όλο το σόι του Σαριέγκι και του Μπουμσόνγκ!!! Ο ένας κλώτσησε τον άλλο και η μπάλα...στρώθηκε στον παίκτη του Εργοτέλη...φοβερή γκάφα η οποία ευτυχώς δεν κόστισε διότι μετά το γκόλ αφυπνιστήκαμε.
    Γενικά ήταν ένα παιχνίδι το οποίο κερδίσαμε δίκαια και εύχομαι έτσι και καλύτερα στη ΔΥΣΚΟΛΗ συνέχεια που έρχεται...!

    Υ.Γ.1) Να είστε προσεκτικοί και όπως είπα και παραπάνω ΔΕΝ χρειάζονται θριαμβολογίες! Το μέγεθος και η δυναμικότητα του αντιπάλου ΔΕΝ μας το επιτρέπουν.Πρέπει να έχουμε διάρκεια.

    Υ.Γ.2) Ο Νίκος Νιόπλιας παραιτήθηκε και...άλλαξε τελικά γνώμη!!! Όπως το σκέφτομαι εγώ...,το είχε πάρει ήδη απόφαση.Μέσα του το ήξερε οτι ανεξαρτήτως αποτελέσματος,αυτός θα υπέβαλλε παραίτηση.Όπως κ έκανε,απλά όπως ήταν λογικό απο τη στιγμή που δεν το είχε ανακοινώσει σε κανέναν άλλο,υπήρξαν αντιδράσεις.Ο Νικόλας Πατέρας ο οποίος δηλωμένα τον στηρίζει,τον κράτησε στην ομάδα.Και εδώ θέλω να κάνω μια διευκρίνιση...Ο Νιόπλιας και ο κάθε Νιόπλιας απο τη στιγμή που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναικού,θα βρίσκεται συνέχεια υπο πίεση! Διότι εδώ ΔΕΝ είμαστε ούτε Αγγλία ούτε Ισπανία,για να έχουμε 4 και 5 ισάξιες,για το πρωτάθλημα,ομάδες.Ο Παναθηναικός είναι "καταδικασμένος" στον πρωταθλητισμό.Και καλώς ή κακώς εδώ το πρωτάθλημα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,το διεκδικούμε εμείς και ο ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ!!Οπότε η πίεση για τα αποτελέσματα είναι δεδομένη!!! Και αυτά που ακούω ότι είναι αρχή κ.λ.π, είναι παπάρια μάντολες.Η καλή μέρα φαίνεται απο το πρωί.Και εμείς απο το...χάραμα είχαμε απώλειες.Ξέραμε οτι αυτός ο μήνας που διανύουμε τώρα είναι φωτιά και λάβρα γιατι έρχονται 3 κολλητά ντέρμπι!Σε αυτό το πρόγραμμα κοιτάς να μπείς όσο καλύτερα γίνεται! Διότι αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη σημασία.Εξ'ού και ο ορισμός του ΝΤΕΡΜΠΙ, και το παραμικρό λάθος θα κοστίσει! Την ώρα που εμείς θα παίζουμε με τον ΛΑΒΩΜΕΝΟ (ΑΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ) ΠΑΟΚ ο ΟΣΦΑΠ θα πάει στο ακριτικό του παράρτημα...(δεν μου αρέσει να εκφράζομαι έτσι...ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!)
    Για να μην μακρυγορώ...Νίκο Νιόπλια ζήσε με την πίεση.Μάθε με αυτήν.Τα σενάρια πάντα θα δίνουν και θα παίρνουν.ΔΕΝ σου δίνω κανένα ελαφρυντικό! Ξέρω τί έλεγα προχτές και ξέρω τί λέω και σήμερα.Ένα καλό αποτέλεσμα ΔΕΝ είναι η αιτία για τα προηγούμενα ΑΣΧΗΜΑ...,αλλά μπορεί να είναι η αρχή για μια καλύτερη συνέχεια...!

    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ:KwstasTz.

    -VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:


    (AΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    14 σχόλια:

    1. Εγώ φίλε KwstasTz(όπως και το λέω συνέχεια εδώ) πιστεύω οτι το πρόβλημα ήταν είναι και θα είναι(για φέτος) η φυσική κατάσταση.Όπως σωστά είπες μόλις ανέβηκαν τα μπάκ και το κέντρο μας(κατσουράνης) ή μάλλον όταν αποφασίσαν να τρέξουν συμπληρώνω εγώ βγάλαν και τα γκόλ.Με το που ανέβηκαν τα μπάκ δηλαδή(και ο κατσουράνης)γέμισε ξαφνικά η περιοχή.Το πρώτο γκόλ μπήκε με όβερλαπ που έκανε ο βύντρα στον σπυρόπουλο που ολοκλήρώσε με γκόλ τον αυτοματισμό.Το δεύτερο γκόλ μπορεί να μοιάζει με γιόμα αλλα είναι τριγωνάκι με προωθητική 40ραντάρα η τελευταία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας προς τον σισέ.Ενώ στο 3ο γκόλ μπήκε πάλι με τριγωνάκι άσχετα αν έχασε ο σισέ το πρώτο σούτ και το έβαλε με τη δεύτερη προσπάθεια.Συμπέρασμα. Αυτούς τους αυτοματισμούς δέν γίνεται να τους μάθουν οι παίκτες μέσα σε 3 μέρες(απο την ήτα με κοπενχάγη),προφανώς θα τους μαθαίνουν καιρό.Απλά επειδή αυτοί οι αυτοματισμοί θέλουν τρεξίματα για να εκτελεστούν(που δέν τα είχαμε τόσο καιρό) για αυτό και δέν φαινόντουσαν τόσο καιρό.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ4 Οκτωβρίου 2010 στις 9:55 μ.μ.

      Πράσινα τριφυλοφόρα αδέλφια καλησπέρα,
      Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος, αρκεί να μην κοιμηθούν πάλι.
      Έχουμε παίχτες μεγάλους και θα βρουν τους ρυθμούς τους και πάλι. Αν δεν χαθούν άλλοι χαζοί βαθμοί, το πρωτάθλημα είναι δικό μας.
      http://messiniaka.blogspot.com
      Μπείτε και στο δικό μου blog έχει ενδιαφέρον. Στο κάτω - κάτω καλό είναι να ανταλλάξουμε απόψεις.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. αδερφε εκανες ενα λαθος στο πρωτο γκολ ειναι σεντρα ο Κατσουρανης και γκολ ο Σπυροπουλος οχι ο Βυντρα,ο Λουκας εδωσε την μπαλα στον Κωστα.
      Οσο για το παιχνιδι ακομα και απο μια τετοια πειστικη και καλη εμφανιση φαινεται αδερφε οτι η ομαδα μπαζει αμυντικα,αυτη ειναι η αληθεια ελπιζω το καλοκαιρι να ερθει ενας ηγετης-κεντρικος και να παιζει μα παρτενερ τον Μπουμσονγκ γιατι εκει μαλλον θα ταιριαξει

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΟΝΤΩΣ ΚΩΣΤΑ,ΤΟ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ..
      ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ.
      ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΕΡΟ,Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΑΑΑΣ! ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ Ε? ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ Μ...
      ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΛ ΦΑΓΑΜΕ ΟΝΤΩΣ...ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΙ...ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΠΕΡ ΠΡΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
      ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΓΚΑΛΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΚΑΙ ΣΩΖΟΜΑΣΤΑΝ.
      ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ,ΘΑ ΤΟ ΛΕΣ ΣΥ-ΝΕ-ΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΛΑΣΗΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.
      ΔΕΥΤΕΡΟ..
      ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ,ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..
      ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..

      ΥΓ:ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΝΟΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ...:P ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ,ΟΧΙ 1-4...
      ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Γειά σας παιδιά,καλό το μπλογκ,τριφυλλάρα μια ζωή.

      http://taairetika.blogspot.com/

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. GREENJURI ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Η "ΑΝΟΔΟΣ" ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΗ..ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑ.ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΟ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΕΝΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΦΑΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΑ,ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΟ

      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΣΤΕΛΑΡΑ ΜΟΥ Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ...ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΔΕΡΦΕ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ "ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ" ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.Η ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ.Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ,ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ,Η ΑΜΥΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ,ΤΟΤΕ Η ΑΜΥΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ.Ο ΣΑΡΙΕΓΚΙ,Ο ΜΠΟΥΜ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ Δ-Ε-Ν ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 1.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ,ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.ΟΝΤΩΣ Ο ΚΑΤΣΟΥΡ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ..ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ,ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΝΕΙΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΙΠ ΜΕΞΕΣ ΤΗΣ ΡΟΜΑ!!! ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ,ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ! ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΜΕΝΕΙ ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ!!ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ,Ο ΜΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΓΚΑΝΟ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ)..ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ.ΘΕΛΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ Π.Χ. ΒΑΣΙΚΟΙ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΞΕΣ 'Η Ο ΜΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΞΕΣ 'Η ΛΟΥΓΚΑΝΟ,ΜΕΙΡΑ..ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. eidame kalh mpala apo thn omada...
      alla perimenoume na doume sta epomena mats an ontws rolare h' htan fotovolida.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. Η ομαδα οντως εδειξε οτι αρχισε να 'ρολαρει'και εβαλε 4 γκολ, αν δεν κανω λαθος, στην καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος μεχρι τωρα.Κι επισης συμφωνω οτι το Γεναρη θα χρειαστουν επιπλεον προσθηκες ιδιαιτερα στην αμυνα που ακομα δεν εμπνεει καμια εμπιστοσυνη!Ωστοσο, απ'ο,τι φανηκε, πρεπει να βοηθουν ολοι συσσωμοι γιατι αλλιως δουλεια δεν γινεται...Για να επιτευχθει αυτο πρεπει να υπαρχουν τρεξιματα απ'ολους και ας ελπισουμε οτι ο Εμπεν θα βελτιωσει οσο πιο συντομα γινεται αυτη τη σημαντικη παραμετρο!Ειμαστε αισιοδοξοι και ευελπιστουμε για μια ακομα καλυτερη συνεχεια!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ,ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΙΟ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΠΕΡΕΑ...ΟΛΟΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Κ ΕΣΥ,ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. Καλησπερα παιδια η παρατηρηση μου ειναι οτι επιτελους ειδα παιχτες να το πιστευουν να το θελουν και να πισεζουν να κερδισουν μπαλλες και να τρεξουν την ομαδα.Η αδυναμια μου ο ζιλμπερτο ηταν μεσα στις φασεις με δοκαρι και ασιστ.Οπως και η κουρσα του Λετο για το γκολ του Τζιμπριλαρου που κακως δεν μετρησε.Αν δεχτουμε οτι ηταν ψυχολογικο το προβλημα στα προηγουμενα ματς αυτο απο καπου γεννατε πχ ειτε απο τραυματισμους,ειτε απο μεταδιδομενο αγχος απο τον προπονητη,ειτε απο κουραση των ποδιων και ελλειψη εμπιστοσυνης στους ευατους τους οι ποδοσφαιριστες.Φαινεται η δουλεια του Εμπεν στο πως επανερχονται οι ποδοσφαιριστες απο τραυματισμο(βλ Σπυροπουλος)και σιγα-σιγα οι παικτες αποκτουν ξανα αυτοπεποιθηση.
      Τελος οσον αφορα στην αμυνα ο Τζορβας συνεχιζει το παρατεταμενο ντερφομαρισμα του και στην φαση του γκολ δεν νοητε να χαζευει την μπαλλα μετα απο ασταθη αποκρουση.
      ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!! ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ!!!

      ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΘΥΡΑ 13

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad