Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...!


    Έφτασε η μεγάλη βραδιά για την ομάδα μας...μία βραδιά που τα ψέμματα τελειώνουν φίλοι μου...η ομάδα δε κατόρθωσε στο τελευταίο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη να πάρει την πολυπόθητη νίκη που θα μας έδινε τη δυνατότητα να ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και έτσι η Ευρωπαική μας περιπέτεια μπήκε σε...μπελάδες.



    Το αποψινό βράδυ θα καθορίσει λοιπόν σε μεγάλο βαθμό την τύχη μας όσον αφορά τη συνέχεια στο θεσμό και γι'αυτό το λόγο όσο είμαστε πολλά χιλιόμετρα μακριά,όπως εγώ και δε μπορούμε να είμαστε εκεί ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ Ο.Α.Κ.Α. να ουρλιάξουμε για την ομάδα,είμαστε στην τσίτα...
    Δε σασ κρύβω πώς όσο περνάει η ώρα έχω αρχίσει και τρέμω απ'το άγχος σαν το ψάρι..Σάν να είμαι κ εγώ ένας απο τους 11 του σημερινού αγώνα..
    Η Ρούμπιν είναι μία καλή ομάδα..Τήν έχω παρακολουθήσει φέτος αρκετά και μπορώ να πώ πώς πρόκειται για δυνατό αντίπαλο.Έχει πολύ καλό και δεμένο σύνολο.Βασίζεται στην ομοιογένεια και ξέρει να βγαίνει πολύ καλά στην κόντρα.Πρόκειται για την νέα ανερχόμενη δύναμη του Ρωσικού Πρωταθλήματος. Η έλευση του Κάρλος Εντουάρντο δυνάμωσε πολύ τη Ρούμπιν.Ο έτερος μεγάλος στάρ της ομάδας, Κοκντενίζ Καραντενίζ δε περνάει και την καλύτερη φάση της καριέρας του,αλλά ακόμη κ έτσι είναι ένας επικίνδυνος παίκτης.
    Καλά όλα αυτά μάγκες μου...αλλά εγώ θα πώ το εξής. Η σημερινή μάχη θα κριθεί απο την απόδοση της πιό επιτυχημένης Ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη...της ομάδας που τόσα χρόνια τώρα μας έχει κάνει υπερήφανους σε κάθε Ευρωπαική γωνια..και της ομάδας που το όνομά της βρίσκεται γραμμένο σε κάθε δρόμο και τοίχο όλων των μεγάλων Ευρωπαικών πόλεων..
    Το όνομα αυτής??
    PANATHINAIKOS
    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ του μικρού Ελληνικού πρωταθλήματος..
    Από εμάς θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα αδέρφια, απο τους παίκτες μας και όλο το τεχνικό τίμ..και πολύ περισσότερο απο το λαό μας που ξέρει πώς να κάνει τη ζωή του αντιπάλου...κόλαση!!!
    Γιατί απόψε,αυτό πρέπει να ζήσουν οι Ρώσοι ! Μια κόλαση!! Και απο το πρώτο λεπτό του αγώνα,να καταλάβουν οτι το παιχνιδάκι το έχουν ήδη χάσει !!!
    Το μεγαλείο του λαού του Παναθηναικού ΠΡΕΠΕΙ να περάσει απο τις εξέδρες στον αγωνιστικό χώρο όλο το πάθος,την ενέργεια και τον τσαμπουκά..Όλη την τρέλα που κουβαλάει...για να νιώσουν οι παίκτες μας πώς στο αποψινό παιχνίδι δεν παίζουμε 11 εναντίον 11...αλλά 50.000 εναντίον 11!!!
    Απόψε κάτι μου λέει πώς η ομάδα θα μας κάνει ξανά περήφανους...θα μας κάνει ξανά να πανηγυρίσουμε για το σκοπό που είμαστε γεννημένοι εμείς οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!!! Θα μάς δώσει άλλη μία μεγάλη νίκη στην Ευρώπη !!!
    Και το PANATHINAIKOS θα γραφτεί για άλλη μία φορά με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της Παναθηναικής Ευρωπαικής Ιστορίας !!!

    UNITED WE STAND !!!

    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ: KwstasTz.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ) 

    1 σχόλιο:

    1. Ολοι Σημερα με Καρδια και Ψυχη να δωσουν το 100% των δυνατοτητων τους και θα τα καταφερουμε!!!!

      ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad