Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο... ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ !

    Γεια χαρά και πάλι σε όλους. Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τις όποιες επισημάνσεις, παρατηρήσεις και διαφωνίες διατυπώνετε μέσω αυτής εδώ της σελίδας. Ειλικρινά η ανταπόκριση είναι πολύ πιο μεγάλη απ' όσο περίμενα και αυτό δημιουργεί σε μένα προσωπικά πιο μεγάλες ευθύνες για την συνέχεια...

    Εν συνεχεία δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα Γκοβού. Αν ο Γάλλος έχει βάλει μυαλό μετά την επίσκεψη του μάνατζέρ του, το πρόστιμο και την απολογία του θα φανεί στο προσεχές χρονικό διάστημα. Αν όχι υπάρχουν αρμόδιοι να κρίνουν αν πρέπει ή όχι να συνεχίσει να φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού.

    Διάβασα μεταξύ άλλων αναφορές σας για τον Ριέρα και τα... ατοπήματά του. Παρότι ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό μόνο από ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον θα σας δώσω μία πληροφορία την οποία μου μετέφεραν και είναι... γκαραντί: σε μία μίνι γιορτή που είχε διοργανώσει ο Ισπανός στο σπίτι του έδωσε παραγγελία σε εταιρεία τροφοδοσίας για να του φέρουν φαγητά. Το γεγονός ότι έφαγε μαζί με φίλους του ψάρια και άλλα εδέσματα δεν με απασχολεί.

    Αυτό που μου κίνησε την περιέργια είναι πως τα παιδιά που μετείχαν στην γιορτή (σ.σ. μεταξύ άλλων και τα παιδιά του Ριέρα) προκάλεσαν φθορές στα εξής αντικείμενα: ένα παιδικό καροτσάκι (σ.σ. είναι ακόμη στο σπίτι του Ισπανού), έναν μαύρο δίσκο σερβιρίσματος, ένα μαχαίρι, τρία τασάκια και 3 τραπεζομάντηλα καλής ποιότητας (το ένα χρώματος λαχανί και το άλλο πορτοκαλί). Λοιπόν μία συμβουλή προς τον Ριέρα: αδερφέ μην κάνεις άλλες γιορτές. Αν είναι κάθε φορά να τα... σπάτε αφήστε το καλύτερα...

    Η παραπάνω ιστορία μας διδάσκει πως υπάρχουν άπειρα περιστατικά που καταδεικνύουν ότι οι ξένοι παίκτες είναι όντως από άλλους... πλανήτες και έρχονται με άλλη λογική εδώ...

    Πάμε τώρα στα δικά μας. Θα καταπιαστώ λοιπόν με τον Λουκά Βύντρα. Τον πλέον αδικημένο παίκτη του Παναθηναϊκού. Τον άνθρωπο που έχει ακούσει τα... μύρια όσα τα τελευταία χρόνια από την κερκίδα.

    Ξεκαθαρίζω αρχικά. Δεν θεωρώ πως ο Βύντρα είναι υπερπαίκτης. Δεν το πίστεψα ποτέ. Ωστόσο είναι ένα... σκυλί του πολέμου!

    Ένα πολύ δυνατό και γρήγορο παιδί. 'Ενα παίκτης με πολύ καλή φυσική κατάσταση που δίνει πολλές και σκληρές μάχες στα παιχνίδια, όπου μετέχει. Ένας πραγματικός πολεμιστής!

    Πάμε παρακάτω. Για μένα ο Βύντρα αυτό που μπορεί, αυτό παίζει. Αν δεν τους άρκουσε ή δεν τους άρεσε αυτό στον Παναθηναϊκό πολύ απλά ας έβρισκαν καλύτερο!

    Η... γκολάρα που έβαλε με τον ΠΑΟΚ με έκανε να τον εκτιμήσω ακόμη πιο πολύ γι' αυτό που είναι και όχι γι' αυτό που θα ήθελα εγώ να είναι. Όχι μόνο γιατί έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό αλλά γιατί αυτό το τέρμα έβγαλε ποδοσφαιρικό πάθος, θράσος και τσαμπουκά!

    Ο Παναθηναϊκός στην παρούσα φάση θέλει παίκτες που να παθιάζονται. Να παίζουν για την φανέλα τους, την αξιοπρέπειά τους και τον κόσμο τους!

    Κλείνοντας θα τονίσω πως η νίκη στο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντική την δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει και δεν τον κυνηγάνε στην βαθμολογία. Έτσι από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι και σοβαρός και ουσιαστικός για να πετύχει αυτά που θέλει και που πρέπει...

    Μετά τιμής

    Trifilatos.

    4 σχόλια:

    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΤΡΙΦΥΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ!!
      ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Κ ΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,ΛΟΥΚΑ ΒΥΝΤΡΑ..
      ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ...4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΗ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΓΚΕΛΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ..ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΕΞΕ Κ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝ ΒΥΝΤΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΕΝΑΝ ΒΥΝΤΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.ΕΝΑΝ ΒΥΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ.Ο ΛΟΥΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΗΚΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΓΙΖΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΥΚΑ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ..
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΕΡΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΗΤΑΝ MVP ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
      ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.... Ο ΛΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛ....
      ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. geia sou trifylate...
      opwsta leei o titlos tou arthrou sou...,o loukas einai adikhmenos. toylaxiston aytos ιdrwnei ti fanela, se sxesh me kati alloys...!
      ayto me to riera exei poly plaka,kala ekanes k' mas to egrapses...,elpizw apo ta neyra tou na ta spasei k'meta thn htta poy tha faei stis 30 toy mhnos h' spasei to mitrogloy sto xylo,xaxaxaxa.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Καλησπερα Τριφυλλατε ,πραγματικα ερχεται η αναγνωριση του Βυντρα και αυτο δειχνει οτι οταν σκυβεις το κεφαλι και δουλευεις σκληρα καποια στιγμη θα ανταμειφθεις.Επρεπε να ακουσει τα μυρια οσα??ΟΧΙ.
      Ελπιζω να γινει το ιδιο και να δειξουν τις πραγματικες δυνατοτητες και αλλοι παιχτες οπως ο Χριστοδουλοπουλος,Σπυροπουλος,Καντε,Τζορβας κλπ.
      Συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να συνεχισουμε σοβαρα,ουσιαστικα και ταπεινα και η καλες εμφανισεις θα ερθουν πολυ συντομα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad