Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" ΤΩΡΑ !


    Γεία σε όλους...

    Σιγά σιγά οδεύουμε προς το μεγάλο ντέρμπι με τον ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟ, πρίν όμως απο αυτό το μάτς προέχει να νικήσουμε τα χανουμάκια....



    Στη βδομάδα που μας πέρασε η ομάδα μας είχε παιχνίδι για το Champions League(σε αντίθεση με κάτι ΤΣΙΡΚΑ που αποκλείστικαν πρίν κάν περάσουν στη φάση των 72 του Europa League..), κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν, το αποτέλεσμα γνωστό... έδειξε ομως να βρίσκει τα πατήματα της η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι.

    Το παιχνίδι με τη Καζάν πέρασε στο παρελθόν...!

    Στα δύο σαββατοκύριακα που ακολουθούν...αρχής γενομένης απο άυριο, ειναι τα πλέον κρίσιμα για πολλους κ΄διάφορους λόγους...! Με νίκη άυριο κόντρα στα χανούμια περνάς το μήνυμα σε πολλους αποδέκτες..., οτι ο Παναθηναικός τώρα ξεκινάει την αντεπίθεση του κόβοντας τους έτσι τον αέρα κ' την προπαγάνδα σε κάτι δήθεν "μπιφτέκια"-ουρανοκατέβατα εξυγιαντές του πρωταθλήματος μας.

    Υ.Γ.1) Κάλα τα είπε ο Δαλούκας στην επιστολή που εστειλε στην ΕΠΟ,διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα και κάποιες απο τις ατάκες κατα του Μαριδάκη...

    -ένας άνθρωπος με πάρα πολλά χρήματα που αποφάσισε στα 42 του χρόνια να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, μόνο και μόνο για να κάνει επίδειξη μιας κακώς νοούμενης εξουσίας, και χωρίς η απόφασή μου να αφορά τον ίδιο προσωπικά ή την ποδοσφαιρική του ομάδα, απαιτεί την εξαφάνιση ενός διεθνούς διαιτητού.
    -να κάνετε μία αυτοκριτική για την προσωπική και κοινωνική καταστροφή μου, την οποία εντελώς απάνθρωπα και χωρίς κανένα ηθικό δισταγμό αποφάσισε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να απαιτήσει από εσάς να αποφασίσετε, χαρακτηρίζοντάς με μάλιστα «εχθρό της Ελλάδας».
    -πώς θα χαρακτηρίζατε τις συμπεριφορές και τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου ανθρώπου, και πώς θα νιώθατε αν εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών και απαιτήσεων με μοναδική σκοπιμότητα την επίδειξη μιας απάνθρωπης δύναμης, βρισκόσασταν στη θέση που βρίσκομαι εγώ;
    -είναι τα χρήματα και η φιλοσοφία τους είναι ότι με κάθε μέσο, λιώνοντας σαν τα σκουλήκια τίμιους ανθρώπους, κάνουν επίδειξη πλούτου και δυνάμεως, ή θα πράξετε το δίκαιο και θα αγνοήσετε αυτού του είδους ανθρώπους;
     -Μέχρι σήμερα έχετε επιλέξει την οδό της σιωπής. Από σήμερα περιμένω να κάνετε πράξη αυτά τα οποία μας διδάσκατε. Δεν είμαι παράδειγμα προς αποφυγή και δεν είμαι χειρότερος διαιτητής από τον διαιτητή που ακύρωσε κανονικό γκολ του Αστέρα Τριπόλεως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

    Υ.Γ.2) Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι με τα χανούμια ,με βοηθούς τον Δ.Σαραιδάρη και Λ.Βασιλειάδη, "ύποπτος" ο κ.Σαραιδάρης...έχει παρελθόν που δεν τον τιμάει..., ελπίζω γενικά  να μην έχουμε παρατράγουδα....!


    Υ.Γ.3) ΠΑΝΑΘΑ κλείστους το βρωμόστομα τους άυριο!!! Καλή επιτυχία στην ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ μας, θα τα πούμε...! 


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    7 σχόλια:

    1. Sniper opws panta kaystikos k' me polles spontes...,kala kaneis. den prepei na afinoume tous troumpaikous opws les k'esy na mas amfisvitoun pote, apagwreyete na milane aytoi gia dikaih antimetopish otan tosa xronia ekanan kataxrish paranomhs exousias me monadiuko ofelos thn omada tous.
      NIKOLA PATERA MHN AFHNEIS KANENAN NA AMFΙSVΗTEI TON PANATHINAIKO MAS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. oti les einai ali8eies snip!ola!o pana8inaikos me nikh aurio kai nikh me olimpiako pou 8a er8w kai 8a tous pni3w monos mou ekei mesa ekleise to prota8lima!meta 8a girisoun kai oi traumaties 8a exoun kanei kai mini proetoimasia oi paixtes 8a er8ei kai h metagrafikh periodos kai ola 8a vroun to dromo tous!auta ta dio paixnidia na paroume kai EIMASTE PROTA8LITES!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ο παναθηναικος πρεπει να το κυνηγαει και αυτος π.χ τη ριζουπολη του τσιρωνη η'το περυσινο χαλι στο καραισκακι(15 κακουργηματα ειχαν παει απο τον ανακριτη στην ασφαλεια)γιατι δεν τα κυνηγαει επρεπε να τους το εχει κλεισει το μαγαζι αυτο εκλαμβανεται ως αδυναμια απο τους γκει και τωρα δεν με νοιαζει ο δαλουκας αλλα ο παναθηναικος μεχρι σημερα δεν σηκωσε κανενα θεμα διαιτησιας του γκει και τον παιζουν μαρς τα κορακια.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. 'Δεν είμαι παράδειγμα προς αποφυγή και δεν είμαι χειρότερος διαιτητής από τον διαιτητή που ακύρωσε κανονικό γκολ του Αστέρα Τριπόλεως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.'

      axoaxoaxoaxoaxa Edw ta eipe ola o Daloukas!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΙΤΛΟΥ..ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!!Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ..
      Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΓΙΟΡΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..'Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ..ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΡΑ ΤΟΥΣ...
      ΔΑΛΟΥΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!
      ΣΝΑΙΠΕΡ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. kosta na pidixthei apo to parathyro k'na pesei se kadous skoupidiwn..., mias pou o troumpaikos skopidi htan mia zwh skoupidia ton dioikousan.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΙΤΛΟΥ..ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!!Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ..

      xa xa κερδιθυκανε(σικ)

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad