Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ....!!!


    Γεια σε όλους,

    Κατά αρχήν δεν θα αναφερθώ στο ματς της περασμένης Κυριακής με το αεκακι που χάσαμε με κάτω τα χέρια...,ελπίζω όμως να μην ξανά υπάρξει τέτοια εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό στο μέλλον..! Πάμε παρακάτω...



    Φτάσαμε λοιπόν μια μέρα πριν το ντέρμπι με τον ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟ, σε αυτό το ματς έχουμε να δώσουμε πολλές απαντήσεις που "εκκρεμούν" εδώ κ' 4-5 χρόνια, πρόπερσι κ' παραπροπερσι έρχονταν οακα και έπαιζαν με 10 παίχτες πίσω από το κέντρο σαν ομαδούλα 3ης εθνικής.

    Στο περσινό παιχνίδι είχαν κωλοφαρδία (την έχουν στο "πετσί" τους..) και τον αρχικολοφαρδο Αντωνάκη-Στασηνάκι-Μου..οπ..άκι, μέχρι το 70στο λεπτό το σκορ έπρεπε να ήταν αντικειμενικά 3-0 με τρία δοκάρια, φάσεις...κλπ.

    Αύριο από τις 7.30 και για 90 λεπτά...τελειώνουν οι δικαιολογίες για όλους στον Παναθηναϊκό, πρέπει να τους βουλώσουμε το στόμα μια κ΄ καλή όπως αξίζει σε μια ομάδα βρώμικη όπως ο ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΣ.Ο Ν.Πατέρας τα είπε όπως ακριβώς έχουν τα πράγματα στους παίχτες...ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΈΧΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΆΖΟΥΝ ΓΛΏΣΣΑ ΟΙ 5ΤΟΙ...!!! Πρέπει να δείξουν εγωισμό,πάθος και τσαμπουκά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πιάνοντας τους αντιπάλους από το "λαιμό"...,το παραμυθάκι αύριο επιβάλλεται να τελειώσει με τα φερέφωνα και τους μπούληδες προέδρους της ΤΡΟΥΜΠΑΣ...δήθεν εξυγιαντές-καλοθελειτές του ποδοσφαίρου μας, ενω στο παρασκήνιο πάνε να ανοικοδομήσουν ξανά παραγκοτακτικές σε βάρος του μεγάλου τους φόβου που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ.

    Υ.Γ.1) Την τετάρτη ηταν μέρα κυπέλλου και ο ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΣ με τη βοήθεια του διαιτητή Θάνου μετά απο προτροπή(απειλή?) βέβαια του ΡΟΜΠΑ(κ'οχι ράμπο...)Τ.Μητρόπουλου, θα έρθουν ξεκούραστοι στο ντέρμπι.

    Υ.Γ.2) Ραντεβουδάκι για "καφεδάκι" είχαν μέσα στη βδομάδα τα παλια υπαλληλάκια του ΘΕΙΟΥ...,Α.Μπέος και Θ.Κανελλόπουλος με το νέο τους αφεντικό Μαριδάκη, η συζήτηση ηταν γύρο απο το ντέρμπι και πώς οι ΓΕΛΑΚΤΙΚΟΣ θα νικήσουν,επίσεις συμφώνισαν και για άμεσες συνεργασίες... για λογαριασμό της ΤΡΟΥΜΠΑΣ πάντα...!!!

    Υ.Γ.3) R.I.P για το χαμό του Σπύρου Πανταζάτου που έφυγε νωρίς απο τη ζωή,σε ηλικία μολις 38 ετών.Ο Σπύρος ηταν ένας απο τους καλύτερους 'Ελληνες αθλητικούς φωτογράφους, ενω για πολλά χρόνια ηταν ο επίσημος φωτορεπόρτερ του Παναθηναικού.

    Υ.Γ.4) Καλή επιτυχία αύριο στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας κόντρα στον ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟ. Ομάδα και κόσμος μια γροθιά ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε όλοι...,δηλαδή τη ΝΙΚΗ !!! Και μην ξεχνάτε...ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ.Θα τα πούμε μάγκες.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. ENTAXEI,TA EIPES OLA!
      Αύριο από τις 7.30 και για 90 λεπτά...τελειώνουν οι δικαιολογίες για όλους στον Παναθηναϊκό, πρέπει να τους βουλώσουμε το στόμα μια κ΄ καλή όπως αξίζει σε μια ομάδα βρόμικη όπως ο ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΣ.

      OUTE 1 OUTE 2 OUTE 3 GOAL THA EINAI ARKETA!4-5 GIA NA VGALOUN TON SKASMO EPITELOUS OI PEMPTOI!
      PATHSTE TOUS!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. THA MILISW EKSO APO TA DONTIA...

      PATISTE TOUS POUTANAS GIOUS NA VOULOSOUN TO STOMA TOUS MIA KAI KALH....

      DEIXTE TA MEGALA ARXIDIA POU KOUVALATE SE KATHE AROUREO POU TIN EXEI DEI ANOTEROS TIS TRIFFILARAS... KAI DEIXTE TOUS POIOS EINAI TO AFENTIKO KAI PRWTATHLITIS...

      TERMA TA ASTEIA...

      LAIKH PANATHINAIKH APAITISH:GAMISTE TON POUSTH TON OLYMPILAGO !!!!
      (GREENWAR13)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. sniper telika nikhsan gia oloys emas.
      O Pateras eipe ti frash klidh...DEN GINETE NA ANEXESTE NA VGAZOUN GLWSSA OI 5TOI...ayto ta eipe ola.

      TRIFYLLARA MAS XARISES STIGMES MEGALHS XARAS,
      MHN STAMATAS NA TOYS TON AKOUMPAS...!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. TROYMPAIKOS...XAXAXAXA...!
      ETSI G...AEI H LEOFOROS RE ALOTHRISKOI.
      G@@@TE T LIMANI K' OLYMPILAGOS RE M@@@NIA...!

      -SALONICA13

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad