Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΑ... ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΟΣ !

     
    Θα ξεκινήσω αυτό μου το κείμενο επισημαίνοντας πως συμφωνώ απόλυτα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ρήση του: Ποιό ντέρμπι; Όντως αυτό δεν ήταν ντέρμπι...Λίγο ακόμη θέλαμε και θα γινόταν... τσόντα!


     Προχωράμε στα επόμενα ζητήματα. Οι Πειραιώτες έβγαλαν γλώσσα. Πολύ μεγάλη γλώσσα. Τόσο μεγάλη που θεώρησαν πως θα έπαιρναν περίπατο το παιχνίδι. Τα ματσάκια αυτά όμως κρίνονται από το πόσο σοβαρός είσαι αλλά και το τι... καρύδια έχεις αλλά και το τι προσωπικότητες έχεις!

    Ε, λοιπόν αυτός ο Παναθηναϊκός είχε... καρύδια! Και είχε και έναν Τζιμπρίλαρο! Τον Σισέ ντε...

    Αυτόν που δεν βάζει γκολ σε ντέρμπι (σ.σ. δύο έβαλε το Σάββατο). Αυτόν που δεν μπορεί. Ναι βρε το... κουτσάλογο, όπως τον αποκαλούσαν οι του Ολυμπιακού.

    Ο Γάλλος σούπερ σταρ πήρε στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό και μαζί με έναν πολύ καλό Χριστοδουλόπουλο, που επιτέλους έπαιξε σε μία θέση που πραγματικά μπορεί να προσφέρει έκαναν.. σκόνη και θρύψαλα τον υπερόπτη Ολυμπιακό!

    Για την διαιτησία εγώ όλα τα ακούω... βερεσέ! Έχουμε μάθει στην Ελλάδα όταν δεν βλεπόμαστε να τα ρίχνουμε στους διαιτητές. Δηλαδή θέλουν να μας πουν πως ο Ολυμπιακός του Β' μέρους θα κέρδιζε αυτόν τον Παναθηναϊκό; Ας γελάσω...

    Α για να μην το ξεχάσω εκεί στον Πειραιά: παιδιά κρατήστε τον Βαλβέρδε. Προπονητής που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου για ένα ημίχρονο και κάνει ότι να 'ναι αλλαγές μας κάνει. Αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε αυτόν θέλουμε!

    Τέλος θέλω να συγχαρώ από αυτήν εδώ την στήλη τον Νιόπλια. Πολύ καλό το στήσιμο της ομάδας στο Β' μέρος και σωστές οι αλλαγές του. Έκανε τον Ισπανό να δείχνει μικρός προπονητής. Εύγε Νιόπλια!

    Μετά τιμής

    O Trifilatos



    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    10 σχόλια:

    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΠΑΝΑΓΙΑ!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ??? ΧΑΧΑΧΑ,ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΛΕΕΙ,ΧΑΧΑΧΑ,ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ....!!! ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ... :Ρ
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ,ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ @@ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ...
      ΕΜ ΒΙ ΠΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΚΡΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΤΖΙΜΠΡΙΛ,ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ... ;)
      ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ,ΠΑΝΑΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,MΑΜΩ MΑΜΩ MΑΜΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟ..... :D

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Που ηταν ο Μεσσι ?εεεε ο Φετφατζιδης
      ο Ριε-ρουλης των 26 εκατομμυριων ευρω ??
      ο Τορο-βουτας ? ο Μπαγασας ?
      ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ ! ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ !
      Μας βοηθησε η γλωσσα που βγαλαν,τα καφρικα πρωτοσελιδα τους,το ειρωνικο και αλαζονικο στυλακι του χοντρου ......ΠΑΘΟΣ ειχαμε και ετσι πρεπει να παιζουμε με τον Γανυμηδη !
      Παναθα Αλεξ/πολη

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. DJIBRILLAROS EGAMISEN TO GAURO KAI TWRA TA KAFRAKIA KLENE OLH MERAAAAN STO PEREAAAA OLHN MERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN :) xa0x0ax0ax0a GEIA SOU RE PSWLARAAAAA DJIBRILLARE

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΟΜΑΔΑ!ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΟΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ"!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ!2-1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 4-1!ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ!ΑΛΛΑ ΟΚ! ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΚΛΑΜΑ...Κ.Τ.Λ.!ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!
      ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ... ΤΑΞΙΔΙ... ΚΑΙ ... ΣΕΝΤΟΝΙ! ΑΛΛΟΙ...ΚΑΘΟΝΤΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ....ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!! Η ΟΜΑΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΣΑΙ..
      ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ "ΠΟΡΩΣΗ" !!!
      Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ!! ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ..
      ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
      ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ...
      ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ...
      ΚΛΑΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΠΑΛΤΟΥΔΑΡΑ ΤΟ ΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ ΕΔΩ..ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΡΙΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ!!!ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕ ΖΩΝΤΑΝΟ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΡΕ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΟΥΚΑ...ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΡΕ ΒΥΝΤΡΙΝΙΟ..
      ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΦΟΥΛ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΜΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ..ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ!!!
      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟ..ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΕΙ..ΑΛΛΑ...
      PANATHINAIKOS ΕΙΣΑΙ...
      ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. OPWS AKRIVOS TA LES TRIFYLATE...
      STO TSAK DEN EIXAME TSONTA STO OAKA NA GINOTAN TO SWSE. AYTOS O AREAS-RIERAS TELIKA MEGALH PAIXTARA...TON EKANE AFANERWTO O VIDRA, MAS EIXAN ZALIZEI TA MPALAKIA TOSO KAIRO...THA K'THA, TELIKA TO IPIE K' AYTOS KAI OI YPOLIPOI APOGONOI TOU MARIDAKH.
      ANTE GEIA RE APOGONOI TOY KOLOU...!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. BRAVO SE OLOUS PAIXTES-TEXNIKO TEAM-DIOIKHSH-KOSMOS.OTAN EIMASTE ENWMENOI KAI DIPLA STHN OMADA THA ERTHOUN KAI ALLES TETOIES NIKES.TWRA KATW TA KEFALIA-POLY DOULEIA KAI NA EPANERTHOUN OI LETO-NINIS GIA NA KSEFYGOUME BATHMOLOGIKA APO TOUS ANYPARKTOYS POU EBGALAN KAI GLWSSA...TOUS THN EBGALE O CISSE THN GLWSSARA TOU MIA KAI KALH..MALLON DYO KAI KALES !! XAXAXAXAXA

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. POIO NTERMPI..? TRONTA RE XONTROMALA MARINAKH, SAS TZOYZI RE M@@@IA....EKEI NA KLETE MIA ZWH.
      EMEIS THA SAS G@@@ME K' ESY THA PROSKEINAS.

      -SALONICA13

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. o marinakhs einai xeiroteros kai apo tn kokali!!xilies fores xeiroteros!kai as leei oti 9elei na paei mprosta to podosfairo kai tetoies paparies!enas koloolimpiakos einai pou bgike apo vo9ro gamw to spiti tou!ante gt polla mas ta exei pei!nomizei pws einai o 9eos!ante gamisou filarako!se perimenei o cisse sn gwnia!PIGENE NA TN VREIS NA SE 3ANA KARFWSEI!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. τζιμπριλ σισεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...,συνεχισε ετσι παιχταρα...!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad