Header Ads

  • Breaking Green News

    O Α.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ....?(!)



    Μια έντονη φημολογία επικρατεί τις τελευταίες μέρες ότι ο Ανδρέας 
    Βγενόπουλος ετοιμάζετε σε ένα μήνα να εκδώσει - χρηματοδοτήσει μια 
    νέα οπαδική παναθηναϊκή εφημερίδα...


    Ο μέτοχος του παναθηναϊκού κ' πολύ σύντομα μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ίσως κ' εντός του 2010, στη νέα λοιπόν αυτή εποχή για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ μας θελεί να βγαλεί στα περίπτερα μια νέα εφημερίδα που θα προσελκύσει  όλους τους οπαδούς του τριφυλλιού.
    Το όνομα που θα έχει όμως η νέα αυτή εφημερίδα  και λέγεται πως του το έχουν προτείνει οι  στενοί του συνεργάτες είναι... "ΒΑΖΕΛΟΣ" , το σκεφτικό της πρότασης  του ονόματος αυτού είναι ότι θέλει να δώσει μια δυνατή απάντηση στην εφημερίδα του ΟΣΦΑΠ "κ(γ)άυρος" .


    Εδώ στο GREENAREA13 πριν λίγους μήνες είχαμε αναφέρει ότι ο Βγενόπουλος είχε στο μυαλό του να βγάλει μια νέα εφημερίδα για την ομάδα μας που θα ενημερώνει σωστά τους οπαδούς μας, με απώτερο στόχο να "πάρει" όλους τους αναγνώστες των άλλων δυο "πράσινων" εφημερίδων (derby,πράσινη),όπου αυτό θα οδηγούσε κ' στο κλείσιμο τους.

    Υ.Γ: ΕΜΕΙΣ ΣΑN GREENAREA13 ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ... ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΟΝΟΜΑ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΒΑΖΕΛΟΣ", ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ  Κ' ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΒΑΖΕΛΟΙ" ΆΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ...!!! ΙΣΩΣ ΤΑ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ' ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, ΆΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ-ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

    12 σχόλια:

    1. Πέρα από την ονομασία εμένα με ενοχλεί γενικότερα η ιδέα να βγάλει οπαδική εφημερίδα ο Βγενόπουλος (και ο κάθε Βγενόπουλος)! Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που πριν ένα χρόνο δήλωνε διαρκώς πως τον ενοχλεί που έχουν εφημερίδες μέτοχοι της ομάδας (Γιαννακόπουλος-Πράσινη, Τζίγκερ-Derby) και πως είναι κατευθυνόμενες η καθεμία υπέρ των συμφερόντων του ιδιοκτήτη της. Ήθελε μάλιστα να κλείσουν τότε. Έλεγε πως δεν είναι σωστό να υπάρχει αυτό το φαινόμενο. Τώρα έρχεται και κάνει το ίδιο; Μήπως μα δουλεύει κι αυτός; Παιδιά κι εγώ χάρηκα που έφυγε ο Τζίγκερ αλλά συγγνώμη που θα το πω, αυτόν τον Βγενόπουλο τον θεωρώ μεγάλο λαμόγιο και μακάρι να βγω ψεύτης. Μπορεί να είναι φήμες βέβαια αυτά, αλλά γενικά η κάθε κίνησή του μου φαίνεται ύποπτη σε αντίθεση με τον Πατέρα που αν και είναι στο ίδιο στρατόπεδο με τον Βγενόπουλο, μου φαίνεται πιο καθαρός...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. εγω θα εχω ολη την διαθεση να την αγοραζω αλλα να μην λεει μπουρδες και ψεματα σαν του γαυρου
      και οχι βαζελος .....κατι σχετικο με παναθα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Paulinho μεγαλυτερο λαμογιο απο τον Βαρδινογιαννη δεν υπαρχει.Το επιπεδο του Βγενοπουλου και συν'αυτω μετοχων της ΠΕΚ δεν επιτρεπει τη λεξη 'ΒΑΖΕΛΟΣ' ειμαι σιγουρος 100%.Πρεπει ομως να βγει μια νεα εφημεριδα να ενημερωνει σωστα και δικαια ολους τους οπαδους του ΠΑΟ.Να γραφει τα αυτονοητα οπως ευστοχα πρςτοχρησιμοποιησε ο ΠΑΤΕΡΑΣ και απο τοτε η λεξη εγινε της μοδας.
      Και πρεπει να γινει το γηπεδο γιατι ετοιμαζονται πολλα κεφαλαια να επενδυσουν!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Συμφωνώ πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο λαμόγιο από τον Βαρδινογιάννη. Και συμφωνώ πως πρέπει να βγει μία νέα εφημερίδα που να ενημερώνει δίκαια όλους του οπαδούς του ΠΑΟ. Απλά δεν πιστεύω πως μία τέτοια εφημερίδα μπορεί να είναι πραγματικά δίκαια όταν εκδίδεται από κάποιον από τους μετόχους της ομάδας! Θα προτιμούσα να εκδίδεται από κάποιον που θα είναι έξω από αυτά και απλά θα είναι Παναθηναϊκός...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Καλά που να ακούσετε τον Βγενόπουλο αύριο μεθαύριο που θα θέλει να φύγει από την πολυμετοχικότητα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. oyte na to zhzhtame paidia...
      kaneis den einai yper se ayto to onoma, makari to onoma na mhn hsxyei mono, efhmerida swsth omws xriazomaste.
      poly kalo arthro pantos, synexiste etsi.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΚΑΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΠΑΕΙ? ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΝΑΙ ΑΥΤΗ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
      ΟΠΟΤΕ,WHY NOT? HAVE A TRY ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ.. ΑΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Σ ΑΞΙΖΕΙ,ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
      ΤΕΣΠΑ,ΚΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΑΘΕΣ,
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ' ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Μια εφημερίδα σωστή, αντικειμενική και να είναι αποκλειστικά του Παναθηναϊκού ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
      Άλλο σαν την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ που έγερνε προς τον Παναθηναϊκό. Δεν θέλουμε ούτε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ούτε ΓΑΒΡΟ κλπ άλλες τέτοιες "φιλάδες" Για το όνομα ας είναι κάπως διαφορετικό και όχι Πράσινα Νέα και τέτοια που παραπέμπουν στη φανατήλα.
      Ας γίνει μια εφημερίδα που να ασχολείται και με το μπάσκετ, και το στόβο και όλα τα άλλα σπορ, γιατί αυτά πολύ τα ξεχνάμε.
      Από την Καλαμάτα
      Αντώνης Μεσσήνιος
      http://messiniaka.blogspot.com

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. pote den moy arese na me fonazoyn bazelo,tora pos vgike afto den xero alla an hmoyna vgenopoylos tha evgaza thn athlithkh hxo mia efhmerida poy moy elipse...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. μια εφημεριδα για την παναθα νομιζω οτι χρειαζεται αλλα να ειναι αντικειμενικη και να γραφει αληθειες ακομη και οταν πονανε !!!! αλλα οχι με κοντους και γκονζτους και μαμοθρεφτα παιδακια !!!! τωρα πως θα ειναι αντικειμενικη αφου θα ειναι του βγενοπουλου δεν κερω και ενοω πως θα γρακει κατι που θα ειναι κακο οταν δεν θα το επιτρεπει ο ιδιοκτητης!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad