Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ....!


    Διαβάζω εδώ και δυο μέρες σε διάφορα            site  (εφημερίδες αποφεύγω !) για τα έξω-γηπεδικα τερτίπια του Γκοβού ....
    Εντάξει δεν αντιλέγω , ήπιε - βγήκε - έκανε ότι έκανε…αλλα μέχρι ενός σημείου....

    Είναι τραγικό να βλέπεις (α)μορφωμένους ανθρώπους που ασχολούνται χρόνια με το «τόπι» να κάνουν λες και είδαν για πρώτη φορά αθλητή να πίνει !
    Και είναι ακόμα πιο τραγικό να βλέπεις τη λυσσά που βγάζουν !
    Δυστυχώς για αυτούς , ευτυχώς για εμάς , ο Γκοβού έδειξε πολύ καλά σημάδια σε όσους αγώνες έπαιξε .
    Και βασικά λάθος μου , όχι απλά καλά σημάδια … ήταν εκ των πολυτιμότερων παιχτών !
    Δεν γουστάρω την ισοπέδωση , γι αυτό και από εδώ δεν πρόκειται να τη «βρείτε» .
    Τα «χτυπήματα» στη ζωή του Γκοβού ήρθαν όλα μαζί .
    Τραυματίστηκε και στο «καπάκι» πέθανε ο πατέρας του .
    Και επειδή πολλοί λέτε ότι όταν πεθάνει κάποιος δεν «διασκεδάζεις».
    Παίδες , την αντίδραση σε τέτοια γεγονότα δεν μπορείς να τη βάλεις σε καλούπια και να πεις ότι «σωστή» αντιμετώπιση είναι η κατάθλιψη !
    Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά , του Γκοβού του «βγήκε» έτσι !
    Υπάρχει ο εσωτερικός κανονισμός που επιβάλλει μια ποινή .
    Ε αφήστε επιτέλους το πολύ μπλα – μπλα και η διοίκηση εχει δρομολογήσει το θέμα !
    Του επιβλήθηκε πρόστιμο και επιπρόσθετα κλήθηκε και ο μάνατζερ του !
    Ακραίες αντιδράσεις τύπου «την επόμενη φορά να διακοπή του συμβολαίου» προσωπικά τις θεωρώ γελοίες και θεωρώ ότι «φυτρώνουν» από τους γνωστούς προπαγανδιστές
    Άνθρωπος είναι και κάνει σφάλματα , είναι έτοιμος όμως να πληρώσει και το «αντίτιμο»
    Ας λήξει επιτέλους το θέμα μπας και κοιτάξουμε αλλα πιο σοβαρά
    ( όχι ότι εγω πάω παρακάτω βέβαια !! )

    Αδιέξοδο για ακόμη μια φορά στο γηπεδικό . Η ΓΗ.ΠΕ.Λ , το ΟΑΚΑ , ο Δήμος , το συ.ρι.ζα …
    Ποιον να πρώτο-ονομάσεις υπαίτιο ???
    ( ρητορεία  )
    Όταν κλήθηκε ως πρόεδρος ο κ. Κωνσταντόπουλος πολλοί συμπαραστάτες του γνωστού γόνου των "καβουρογιαννεων" αναφώνησαν ότι η τοποθέτηση αυτή γίνεται για να περάσει το «γηπεδικο» από τη Βουλή …
    Είδαμε τα «χαΐρια» τους !

    Και δυστυχώς , η μια ατυχία έρχεται πάνω στην άλλη … Και εκεί που λες εντάξει πάει να βρει η ομαδα ρυθμό ( ματς με Εργοτελη , που προσωπικά μου άρεσε η ομαδα και κυρίως το γεγονός ότι αυξήθηκε ο χρόνος που «παίζουμε» μπάλα – γεγονός που δείχνει ότι επιτέλους γίνεται δουλεία στη φυσική κατάσταση ) έρχεται η κατραπακιά !
    Εκτός ο Λετο , εκτός ο Γκοβού , εκτός και ο Νίνης !
    Οι λύσεις για τον Νιοπλια είναι ελάχιστες στον άξονα και το ματς είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο !
    Λογική και πάνω από όλους ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    Υ.Γ.1) Ένα R.I.P. και από εμένα για τα αδέρφια που ταξίδεψαν για τον πράσινο Παράδεισο...!

    Υ.Γ.2) Τελικά , δεν έλεγε ψέματα για τις ενοχλήσεις του ο Γκοβού…
    Ας ελπίσουμε να «γιάνει» γρήγορα , γιατί τον θέλουμε πίσω.

    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ: EvaFaith13 

    ( ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

    9 σχόλια:

    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΒΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΠΡΩΤΑ Ο ΚΕΖΟΣ, ΜΕΤΑ Ο ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ, ΤΩΡΑ Ο ΓΚΟΒΟΥ...ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ,ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΑΥΤΟΙ" ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ!ΑΜ ΔΕ!ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!

      ΥΓ1: ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ...ΓΑΡΓΑΡΑ, ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑ ΛΕΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!...ΛΑΜΟΓΙΑ!
      ΥΓ2:ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ!!!ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!
      ΥΓ3: 3ΠΟΝΤΟ ΜΕ ΜΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ... 30/10 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΜΑΓΚΕΣ!ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΟΑΚΑ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΝΙ...ΚΑΙ...!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΕΥΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
      Ο ΓΚΟΒΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ.. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ..
      ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΓΚΟΒΟΥ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
      ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΝΕΥΩ.ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ? ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΤΗΛ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ,ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΕΥΑ μπραβο για το μεστο και ουσιωδες αρθρο σου.Για τον Γκοβου δν θα τα ξαναπω ειναι το "τυρακι'και λογω ελλειψης υποχρεωσεων τσιμπησαμε.Το καλο ειναι να πεισμωσει ο Γκοβου και να τους Ξεβρακωσει.
      Οταν αλλαξει το ιδιοκτησιακο αλλαζει και η συνθεση της Γηπελ,ηδη η υπουργος τρεχει το νομοδχεδιο μετα την καταγγελια της συμβασης.Το δυσκολο ειναι να βρεθουν και τα 145εκ ευρω για την κατασκευη του γηπεδου.
      Τιμωρηθηκε και ο Παοκ με 1 αγωνιστικη και περιμενω να δω σε αντιστοιχη του Γκει τι θα γινει.
      Ειμαστε Παναθηναικοι και οσο προσπαθουν να μας κανουν να μιζεριασουμε τοσο πιο πολυ θα μας πεισμωσουν.ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΧΙ ΑΛΛΑ 'ΛΑΘΗ΄.

      υ.γ 1 Προς ποδοσφαιριστες=ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΥΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΑ 3/4..
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΚΟΒΟΥ,ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΕΧΩ ΣΑΝ ΜΟΤΟ ΤΗΝ ΣΙΔΗΡΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟΜΕΡΙ ΣΟΥ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΥΠΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Κ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ.ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗ,ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΕΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ,ΕΙΜΑΙ 1000% ΥΠΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.ΕΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ! ΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ,ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ..ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...
      ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ,ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ.Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗ ΟΜΑΔΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟ,ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΧΑΧΑΧΑ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ..Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΡΓΟΣ..ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΡΙΠΛΕΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΟΚ.ΟΥΤΕ Ο ΣΑΛΠΙ ΟΥΤΕ Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ..Ο ΙΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ,ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΚΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..
      Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 4-2-3-1 ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΛΟΙ.ΠΡΕΣΣΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ,ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΠΡΕΣΣΙΝΓΚ,ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ..

      ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Θα "σπάσει" το σύστημα του gay. Κόβω δύσκολο να σηκώσει με τη μία μπρίκι ο Μαρινάκης. Ο Γκοβού θα κλείσει πολλά σπιτάκια. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. Ο άνθρωπος είναι τεράστια κλάση...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Προσωπικα , οσο αφορα το θεμα της τιμωριας θεωρω πως καλως δοθηκε τωρα
      Αν πηγαιναμε και γινοταν κανενας τσερτσελες θα παιζαμε κεκλεισμενων των θυρων με γαυρο ( πραγμα που φανηκε οτι το ηθελαν απεγνωσμενα καποιοι γι αυτο και λεγανε οτι η εφεση θα γινει σιγουρα δεχτη )
      Ειναι κριμα βεβαια που δεν παιζουμε με κοσμο σε ενα ματς δυσκολο ( πιο πολυ για να παρει "αερα" η ομαδα ) , αλλα το προτιμω απο το παιξουμε χωρις κοσμο με το γαυρο !
      Κωστα , καταλαβαινω τα εχουμε ξαναπει αυτα ...
      Αλλα ο κανονισμος επιβαλλει μια τιμωρια .. και τη δεχθηκε ... Πολλοι ειπαν πως εκανε τον τραυματια γιατι δεν ηθελε το προστιμο ... και βλεπεις οτι κανανε λαθος ..
      Ειμαι 1000% σιγουρη οτι τα παραφουσκωσαν ολα γυρω απο το θεμα Γκοβου ( προσοχη , δεν λεω οτι δεν βγηκε ) με την ιδια λογικη που ξεφουσκωσαν το θεμα Ριερα .. οπως και το θεμα με τις μπουνιες στου Ρεντη ( που το ονομασαν παθος ! )
      Φανηκε καθαροτατα οτι θελανε να μας αποπροανατολισμουν ...
      Το θεμα ειναι εμεις να μην τσιμπαμε ...
      Ενα συμβολαιο δεν το "διακοπτεις" ετσι απλα ...
      Πριν δηλαδη , το τραυματισμο του και το θανατο του πατερα του γιατι ηταν τυπικος ;;;
      Γιατι δεν λεγανε τιποτα για την μη τηρηση του εσωτερικου κανονισμου ( προσωπικα το θεμα του Γκοβου δεν το θεωρω "απειθαρχεια" ) ;
      Οσο αφορα το μπαοκ , θα συμφωνησω ... αν και ο σαλπι θα μπορουσε να κανει τη ζημια σε μια κοντρα με τη λογικη οτι εχουμε πολυ αργο κεντρικο ( Μπουμσονγκ )
      Το μονο καλο , ισως , ειναι το γεγονος οτι η ομαδα δυναμωνει ( φανηκε στο ματς με τον εργοτελη ) και αυτο δινει σε εμας δυναμη και στον μπαοκ τρεξιμο !


      EvaFaith13

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Γιατι για τον Ριερα κανανε ολοι ΜΟΚΟ που σερνοταν με την καμπια του στο καζινο στο Λουτρακι?
      Μπασταρδοι δημοσιογραφοι υποκινειτε την βια ρε μουνια και ολο για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ λετε γαμημενοι ολοι σας για τον γαυρο ΜΟΚΟ κανετε

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. poly kalo arthro, symfwnw.
      omws paidia ayrio paizoume ena krisimo mats..., as afisoume ta palia.
      panatha xeftulise tous ayrio.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Nai den lew na piei oso 8elei o govou alla na einai k swstos stis upoxrewseis tou otan exei proponhsh na phgainei k na mn koimatai ante eleosssss!!!!!!!!!!!!!eleni -13-

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad