Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Κ' ΕΞΩ Ο ΓΚΟΒΟΥ...?





    Το ζήτημα της πειθαρχίας σε μία ομάδα είναι για μένα το Α και το Ω. Συμφωνώ απόλυτα με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ ότι συνιστά το κλειδί για την επιτυχία ενός συλλόγου.






    Η μικρή αυτή εισαγωγή γίνεται με αφορμή τα εξωαγωνιστικά τερτίπια του Σίντνεϊ Γκοβού. Καταρχήν τον Γάλλο ως παικτική αξία δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς.

    Ωστόσο δεν είναι δυνατόν να μην συναισθάνεται πως ανήκει σ' ένα μεγάλο σωματείο και ότι πρέπει να φέρεται ανάλογα. Η παράβαση του ωραρίου δεν έγινε μία φορά. Άρα λοιπόν πρέπει ο ίδιος πρωτίστως να καταλάβει και το τι πρέπει να κάνει και το τι δεν πρέπει να κάνει αλλά και να φερθεί από εδώ και πέρα απόλυτα επαγγελματικά.

    Το ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι κατά πόσον ο Γκοβού τα έκανε αυτά και στο εξωτερικό. Διότι αν έκανε και εκεί ανάλογα πράγματα και μάλιστα τόσο νωρίς είναι θέμα. Αν έχουμε να κάνουμε με μεμονωμένες απερισκεψίες, τότε το πράγμα αλλάζει.

    Μετά τιμής

    Ο... Trifilatos

    * ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ TRIFILATOY...εδώ

    12 σχόλια:

    1. Ε... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΤΡΙΦΥΛΛΑΤΕ...
      Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ...
      Ο ΓΚΟΒΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΛΙΓΟ...
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...
      Ε ΡΕ ΣΕΙΣ,ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ??? ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ...! :D
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΠΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΗΓΕ??;)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Τριφυλλατε απο εσενα περιμενω πιο καλα αρθα εισαι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ...
      Το αρθρο σου ειναι Σαν να γραφεις ενα σχολιακι ...

      Γραφεις :
      Το ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι κατά πόσον ο Γκοβού τα έκανε αυτά και στο εξωτερικό.

      ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΣΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...
      ΝΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΥΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ ΤΡΙΦΥΛΛΑΤΕ ΑΝ ΤΟ ΕΨΑΧΝΕΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΩΝ...


      ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ {{σχολιου}} ΣΟΥ ...

      Σε κρινω σαν ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Προσπαθησε κι αλλο αυτο που διαβασα ειναι ΕΛΛΕΙΠΕΣ-ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ !!!

      Η κριτικη που σου εκανα ειναι φιλικη Τριφυλλατε Ευχομαι τα επομενα ΑΡΘΡΑ σου απο εδω και περα να ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ ...
      Εχω απαιτησεις απο σενα καθως και οι αλλοι αναγνωστες {{ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ}} !!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΦΚΟΒΟΥ!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ!Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΙΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ!ΟΣΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ!
      ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΚΟΒΟΥ!!!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. και εξω τα εκανε αδερφε,αλλα οπως ειπε και ο Νιοπλιας "αλλο Λυων αλλο Παναθηναικος,15 χρονια ιστοριας με 100 δεν συγκρινονται"
      Τεσπα πολυ σωστο που του ειπαν οτι αμα το ξανα κανει θα φαει πουλο ! Μας εκθετει σαν συλλογο και τον εαυτο του πανω απ'ολα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Αγαπητέ φίλε. Μάλλον δεν κατάλαβες το σκεπτικό του άρθρου. Ο Γκοβού είναι μόλις λίγους μήνες στην Ελλάδα. Έκανε τα ίδια στους πρώτους του μήνες στην Λιόν; Αυτό είναι το... ζουμί του κειμένου.

      Και εγώ τον Γκοβού τον κρίνω ως παίκτη του Παναθηναϊκού. Ουσιαστικά δεν με νοιάζει τι έκανε στην Λιόν. Και στην τελική φίλε μου άλλο Λιόν, άλλο Παναθηναϊκός...

      Trifilatos

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Και επειδή έχεις απαιτήσεις και καλά κάνεις και έχεις απαιτήσεις σου παραθέτω τα εξής:

      Ο Γκοβού πήγε στην Λιόν το 1999. Το πρώτο του ουσιαστικά μεγάλο κρούσμα το βρίσκουμε στις 14 Δεκεμβρίου του 2008. Τότε συνελήφθη από την αστυνομία διότι σε έλεγχο αλκοτέστ που του έγινε βρέθηκαν 2.6 γραμμάρια αλκοόλ. Άρα μιλάμε για ένα γεγονός που έγινε 9 χρόνια μετά το ξεκίνημα της καριέρας του στην Λιόν.

      Τότε τον Γκοβού, που ήταν αρχηγός της Λιόν τον αποκαλούσαν μάλιστα "Ουίσκι - κόκα κόλα" και "Σίντνεϊ Walker" με αφορμή αυτό το γεγονός.

      Τον Νοέμβριο του 2009 ο Γκοβού έγινε... πίτα από το μεθύσι και τότε καθαιρέθηκε από αρχηγός της Λιόν. Και φυσικά διάφορα άλλα... Ωστόσο αυτά θέλετε να διαβάζετε; Και θέλετε να προκαλούμε από τώρα προβλήματα στην ομάδα;

      Mετά τιμής, Trifilatos

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Κλείνοντας την απάντησή μου αγαπητέ φίλε σου κάνω γνωστό πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει το μπακγκράουντ ενός παίκτη αλλά ο Παναθηναϊκός και ο κάθε Παναθηναϊκός πρέπει να το ξέρει προτού τον αγοράσει!

      Και από την στιγμή που ο μάνατζερ του Γκοβού έρχεται στην Ελλάδα -και παράλληλα ο Σισέ που τον έχει φίλο... νίπτει τας χείρας του γι' αυτόν- κάτι δεν μου πάει καθόλου καλά σε αυτήν την υπόθεση. Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ θερμά για τις παρατηρήσεις σου.

      Trifilatos

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 25 ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ..ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ,ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ.Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ,ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. KALA EKANES K' ANAFERTHIKES STO ATOPIMA TOU GOVOU,
      AYTH TI FORA PREPEI NA VALEI MYALO K' NA MHN XANA NYXTOPERPATISEI POSO MALLON KATANALONONTAS MEGALES POSOTHTES ALKOL.TO THEMA EINAI...OTI H PAE HXERE GNWRIZE PRIN TON APOKTHSEI OTI K STH GALLIA EIXE ATOPIKMATA ME XENYXTIA KLP, THA EPREPE EX'ARXHS NA TOY EIXAN XEKATHARISEI OTI DEN THA ANEXTOUN YPERVOLES STHN EXOGHPEDIKH ZWH..., ALLA ME TI DIOIKHSH TOTE, ME TO GOTIKA...!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Φιλε τριφυλλατε απορω γιατι μονοι μας βγαζουμε παλι τα ματια μας!Εδω ο Ριερα ηταν σουρα στο Λουτρακι και ολοι μοκο για να μην αποπροσανατολιστει η ομαδα και ξενερωσει ο παιχτης.Ο Γκοβου τιμωρηθηκε με προστιμο για παραδειγματισμο και των υπολοιπων παιχτων και αν ο Σιντνει καταφερει τους στοχους του ΠΑΟ θα βγαλει το προστιμο απο τα μπονους.Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω τα μονα ελαφρυντικα του ειναι οι 2 εβδομαδες αποχης αγωνων η απωλεια του πατερα του και η περιοδος προσαρμογης σε νεο περιβαλλον.Δεν πρεπει να καψουμε τον παιχτη Γκοβου πρεπει να τον φτιαξουμε για να προσφερει τα αναμενομενα,αυτο ειναι που θελουν οι αντιπαλοι και αναπαραγουν το ολο θεμα συνεχεια και συνεχεια στον Ελληνικο Τυπο.Η Λυων τον κρατησε 9 χρονια....χαζη ηταν??

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. Παιδιά καλησπέρα,
      αν κάποιοι από τους παίχτες μας βάλουν μυαλό και συμπεριφερθούν σαν ομάδα, τότε το πρωτάθλημα το παίρνουμε.
      Ας κόψουν τις επιπολαιότητες
      Γράφω από την Καλαμάτα που δημιουργήσαμε το blog της Μεσσηνίας σας προσκαλούμε να μας επισκευθείτε και να μας στείλετε το σχόλιό σας
      Μπείτε λοιπόν στο http://messiniaka.blogspot,com
      Αν θέλετε μέσα από το blog μου μπορούμε να συνεργασθούμε για να προβάλουμε τις Παναθηναϊκές απόψεις μας.
      http://messiniaka.blogspot.com

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. Για να ενημερωθεί ο Γάλλος και να γελάσουμε και εμείς λίγο:

      http://www.sportsecrets.gr/?p=1051

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad