Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΤΙΖΕΤΑΙ... ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ ΑΣ ΜΗΝ ΓΚΡΕΜΗΣΤΕΙ...!

    Η πολύ καλή πρεμιέρα στο πόλο έδωσε πνοή για το καλύτερο στον Ερασιτέχνη , πριν όμως εμφανιστούν για ακόμη μια φορά τα προβλήματα ...


    Η ομάδα του πόλο , που πλέον στην σύνθεση της εχει τους Αφούς Αφρουδάκη και έναν αρχηγό .. ΑΡΧΗΓΑΡΑ ... φέρνει μια μικρή καλοκαίρια στα του Ερασιτέχνη θέματα ...
    Ξεκίνησε λοιπόν με τον δεξί και με μια πολύ καλή εμφάνιση τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της . Οι παίχτες είναι μέσα στο γήπεδο και η διοίκηση κατά το φαίνεσθε είναι δίπλα τους και μάλιστα αποβλέπουν σε μια πολύ καλή θέση στην τελική κατάταξη .
    Πριν από λίγο , μάλιστα , επικράτησε 9-5 της Λάρισας κάνοντας το 2 στα 2.
    Κατά το γίγνεσθαι όμως το τμήμα πόλο παραμένει απλήρωτο ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΝ και το χειρότερο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ.
    Το ίδιο ισχύει και για την ομαδα βόλεϊ ανδρών , που έχουν ξεκινήσει και αυτοί πολύ καλά . Πολλοί βέβαια θα πουν ότι κάθε χρόνο τα ίδια βλέπουμε , καλό ξεκίνημα κακό τελείωμα . Αυτή την φορά όμως η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική . Οι παίχτες πλέον παίζουν και ΤΙΜΟΥΝ το τριφύλλι που φοράν καθότι αν και απλήρωτοι , αν και κάνουν «εράνους» για να βοηθήσουν συμπαίχτες τους με σοβαρά οικονομικά προβλήματα , βρίσκονται μέσα στο γήπεδο και προσπαθούν ( εν αντίθεση με άλλους πλουσιοπάροχα αμειβόμενους αθλητές που μπαίνουν και ... τα ξύνουν ! )
    Το επόμενο χτύπημα που δέχεται ο Ερασιτέχνης είναι από το τμήμα βόλεϊ γυναικών. Τα κορίτσια έστειλαν εξώδικο στην διοίκηση ζητώντας τα λεφτά που τους χρωστάνε . Ποσό που ανέρχεται στα 134.000 εύρο . Ο λογιστής , λέει , τους είπε ότι θα πρεπει να περιμένουν το ματς με την Μπαρτσελονα για να πληρωθούν – καθότι αναμεται κοσμοσυρροή – και την ίδια στιγμη – και αυτό είναι το πιο εξωφρενικό – ο πρόεδρος , ο κύριος Κιτσιος , αρνήθηκε να μιλήσει μαζί τους !
    Και ποιος μπορεί να πει σε όλους αυτούς τους αθλητές να κάνουν υπομονή ;
    Και ποιος είναι ο Κιτσιος που αρνείται να μιλήσει μαζί τους ;
    Ο Παναθηναικος όμως ... ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ... και έχουμε τον τρόπο να τον αποδείξουμε ... ΟΛΟΙ μέλη στον Ερασιτέχνη ... και αν όχι ... τουλάχιστον ένα απλό μήνυμα ...

    Υ.Γ. 1) Την ποδοσφαιρική ομαδα δεν θα ήθελα να την σχολιάσω , για προσωπικούς λόγους , και δεν θα ήθελα να το ξανακάνω...!

    Υ.Γ. 2) Ο «Μεγάλος» «Παναθηναικαρας» Παυλάρας ζητάει , λέει , 300.000 πίσω από αυτά που έβαλε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
    Έπεσαν οι τιμές στις ασπιρίνες ???

    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ: EvaFaith13

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ Κ' ΣΤΟ ΓΚΡΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...,ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ'ΤΟ ΑΡΘΡΟ...ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΥ Κ'ΤΟ ΠΟΛΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ Κ'ΤΑΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ .ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Η ενδυναμωση του τμηματος Πολο ειναι πολυ καλο για τον ΠΑΟ οχι μονο για να κοντραρουμε τον Οσφααπ αλλα γιατι καθε τμημα του ΠΑΟ πρεπει να ειναι δυνατο και Σεβαστο σε ολους τους αντιπαλους.
      Τα προβληματα του ερασιτεχνη ειναι πολλα και ο κ.Κιτσιος καλα θα κανει να προσπαθει να δινει λυσεις και οχι ευχολογια αλλιως να παραιτηθει και να δημιουργηθει νεα συνθεση ΔΣ με Λαικη συμμετοχη ολων οσων θελουν να βοηθησουν χωρις ιντριγκες,εγωισμους και μικροσυμφεροντα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. na vrethei lysh twragia ton erasitexnh.
      poly kalo arthro.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΕΚΕΙ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΑΝ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
      ΡΕ ΑΙ ΑΠΟ ΔΩ.
      ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.Ο ΚΑΖΑΖΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..
      ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΜΤ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ayrio teleiwnei h prothesmia kazazh, prepe na vrethei mia lysh oso to dynaton pio grhgora.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad