Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΝΑΣ "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ..!!!


     Νέος προπονητής, νέα αρχή λοιπόν γα το τριφύλλι...ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήρθε για να επαναφέρει  τους πρωταθλητές στη σωστή αγωνιστική κατάσταση που θέλει ο κόσμος...



    Ντεμπούτο στον πράσινο πάγκο ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει στο ματς με  τη Μπαρτσελόνα για το Champions League όπως σας είχε αποκαλύψει το Greenarea13. Απ την αρχή στα δύσκολα για τον Φερέιρα σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει ανάλογα με το αποτέλεσμα ... την ευρωπαϊκή συνέχεια του Παναθηναϊκού ή την επιστροφή του στην ελληνική πραγματικότητα που όλοι ξέρουμε...τουλάχιστον για την ποδοσφαιρική σαιζόν που διανύουμε...!

    Ο κόσμος πιστεύει στον Πορτογάλο, ότι με αυτόν στον πάγκο η ομάδα θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο απ' ότι πριν με τον Νίκο Νιοπλια, που βλέπαμε μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Έχει δείξει έργο του ο Πορτογάλος σε άλλες ομάδες όπου συνεργάστηκε σε ΤΟΠ επίπεδο στο παρελθόν κατακτώντας και τίτλους..., διαθέτει την προσωπικότητα και την εμπειρία να επιβάλει την "τάξη" όπου χρειαστεί..., όπως επίσης και να "περάσει" στους ποδοσφαιριστές τις κατάλληλες τακτικές που σε παιχνίδι με παιχνίδι  θα κάνουν την ομάδα  καλύτερη στα αποτελέσματα άλλα και από πλευράς θεάματος. Την πρώτη μέρα στην Παιανία ο Φερειρα έδειξε να ξέρει σε ποσό μεγάλο σύλλογο ήρθε... το είχε δηλώσει εξάλλου και πριν έρθει στην συνάντηση υπογραφής με τον Νικόλα Πατέρα. Στους παίχτες με μια φράση  ξεκαθάρισε απο την πρώτη στιγμή οτι δεν θέλει να χάνει, λέγοντας χαρακτηριστικά...<< Εχώ λίγες ώρες στην Αθήνα, την πρώτη ελληνική λέξη  που έμαθα καλά είναι..."ΝΙΚΗ"... και αυτο θέλω να "περάσω" σε εσάς...>>.


    Υ.Γ.1) Ο Γιάτζεκ Γκμόχ πρίν το παιχνίδι με τον Ηρακλή είχε πεί πως... είναι ένας ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ στην υπηρεσία του Παναθηναικού, όντως ηταν ενας ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ευχαριστούμε Γιάτζεκ...!!!

    Υ.Γ.1) Να χαίρονται τον Παμπορίδη στην ΕΠΟ για την επαγγελματική του διαιτησια με την "κορδέλα" κατά του Πάοκ, δύο πεντακάθαρα πέναλτι δεν είδε υπέρ της ομάδας του βορρά. Δεν θέλω να υπερασπιστώ την ομάδα του Πάοκ, αλλά το παιχνίδι πρέπει να παίζεται επί ίσοις όροις και όχι μονομερός υπέρ του ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΥ.

    Υ.Γ.3) Στην τελευταία έκτακτη συνεδρίαση που έγινε στη Super League μετά απο προτροπή του Παναθηναικού ώστε να δοθούν εξηγήσεις και τα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίασης απο τον κ.Μεριδά-κη, παρουσία αυτή τη φορά και του Νικόλα Πατέρα... με αφορμή τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΥ, ότι πέρσι ο Παναθηναικός πήρε το πρωτάθλημα με δωροδοκίες διαιτητών. Ο Μεριδά-κης μάσησε τα λόγια του...όπως οι κότες τα πίτουρα οταν ο Πατέρας άρχισε να του ζητάει εξηγήσεις με θυμωμένο ύφος...! 'Εγινε όντως έτσι όμως ή ο Πατέρας συναίνεσε στην απόκρυψη-συγκάλυψη  των πρακτικών που ήταν κατά του φίλου του Μεριδά-κη σώζοντας τον απο τον εισαγγελέα...? Δεν θέλω να φαντάζωμαι οτι έγινε το τελευταίο...γιατί θεωρώ ακόμα τον Νικόλα Πατέρα έναν οπαδό του Παναθηναικού όπως είμαστε όλοι εμείς....,σας έβαλα σε σκέψεις...το ξέρω,και έτσι πρέπει γιατί τώρα τελευταία ορισμοί-γεγονότα με τους διαιτητές στους αγώνες του ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΥ ειναι "ύποπτοι" χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση απο την δική μας παέ..., αν οι απαντήσεις ειναι κακές ή καλές  θα δοθούν  στο άμεσο μέλλον....!!!

    Υ.Γ.4) Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Φερέιρα έστειλε ενα 'μήνυμα" που πήγαινε σε συγκεκριμένους αποδέχτες, είπε ... << αυτοί που αξίζουν θα παίζουν...>>,  Καραγκούνηδες και Κατσουράνηδες κλπ..., να ετοιμάζοσται σιγά σιγά για.... ή  αλλιώς να  ιδρώσουν τη φανέλα....!

    Υ.Γ.5) Καλή επιτυχία στη Τριφυλλάρα μας κόντρα στη Μπαρτσελόνα..., μην ξεχνάτε...ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ. Θα τα πούμε...!

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ )

    5 σχόλια:

    1. gia allh mia fora SNIPER ta les starata kai panathinaika.
      ayto me ton patera kai marinakh exei valei poloi kosmo tou panathinaikou se skepseis... ta praktika den dothikan pote,prepei kapia stigmh na stamatisei ta polla sourta ferta k' as einai paidikos filos tou,aytos einai TROUMPAIKOS kai emeis PANATHINAIKOS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ...ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ....ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ...ΙΣΩΣ Η ΦΙΛΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

      ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. PATERA KANE KATI ME TON FILO SOU TON MALAKA...O GIAXOS TOUS EDWSE TO MATS STO PAGRITIO.

      EXEIS DIKIO SNIPER OPWS DIXNOUN TA PRAGMATA O PATERAS SIGALYPSH EKANE STON FILO TOU TON MPOUGATSA.

      GAYROI M...IA GAMW TON PEIRAIA...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad