Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ...!!!

     Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει κανεις... προσπάθησε η ομάδα μας κόντρα στη μεγάλη Μπαρτσελόνα αλλά δεν έφτανε αυτό για κάτι καλό...,τέλος λοιπόν η Ευρώπη για φέτος... 

    Η χειρότερη χρονιά του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη από πλευράς αγωνιστικής απόδοσης και συγκομιδής βαθμών...(μέχρι τώρα, γιατί μένει ένα  ματς γοήτρου ακόμα...), από την μέρα της κλήρωσης των ομίλων να λέμε και την αλήθεια ο όμιλος ήταν στα μέτρα της ομάδας ή μάλλον του γνωστού PANATHINAIKOS που ξέρει όλος ο πλανήτης...!

    Για να φτάσουμε στο φετινό αγωνιστικό χάλι της ομάδας στο Champions League φταίνε κάποιες καταστάσεις αλλά και "πρόσωπα", τι θέλω να πω...1ον) Το καλοκαίρι είχαμε διοικητικές αναταραχές που όταν τακτοποιήθηκαν ήταν αργά..., 2ον) Είχαμε Τζιγγερ με ότι αυτό συνεπάγεται..., 3ον) Είχαμε Κέζο και όχι 'Εμπεν, με αποτέλεσμα να μην γίνει το κυριότερο για μια ομάδα πρωταθλητισμού που παίζει και Ευρώπη, σωστή προετοιμασία...! 4ον) Είχαμε τραυματισμούς παιχτών που ήταν αποτέλεσμα μη σωστής προετοιμασίας...,5ον) Είχαμε το καναρινάκι=Τζόρβα τερματοφύλακα....όπου στο πιο ΚΡΙΣΙΜΟ παιχνίδι με την Κοπεγχάγη έκοψε τα πόδια των παιχτών για νίκη, κάνοντας δυο τραγικά λάθη με δίκη του αποκλειστική ευθύνη με αποτέλεσμα να δεχθούμε δύο γκόλ από το πουθενά...,5ον) "Είχαμε" τη γνωστή κλίκα των περπατητών...Καραγκούνη,Κατσουράνη κλπ, που κακό έκανε παρά καλό, και 6ον) Είχαμε τον Ν.Νιόπλια προπονητή αντί για κάποιον άλλον με κύρος και εμπειρίες απο ομάδες ΤΟΠ επιπέδου που έκαναν πρωταθλητισμό, ο Νιόπλιας μπορεί να ηταν καλός άνθρωπος, γνώστης του ποδοσφαίρου, όμως μόνο στο μπλά μπλά και οχι στο "χορτάρι"..., δεν μπορούσε αλλο γιατι απλά δεν είχε την προσωπικότητα και τη δυναμική που χρειάζεται ένας προπονητής για να καθήσει στον πάγκο αυτου του τεράστιου συλλόγου που λέγεται Παναθηναικός.

     
    Υ.Γ.1) Αν ο Τζιμπρίλαρος δεν έχανε την τεράστια και κρίσιμη ευκαιρία να σκοράρει όπως φάνηκε μετά..., βγαίνοντας τέτ α τέτ με τον Βαλντές, ίσως το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα να ηταν κατά μεγάλο ποσοστό διαφορετικό και σήμερα να μιλάγαμε για τελείως άλλα δεδομένα για τη συνέχεια του ευρωπαικού "ταξιδιού" για το "Τριφύλλι".

    Υ.Γ.2) Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους απίστευτους οπαδούς της ομάδας μας που γέμισαν  το γήπεδο δημιουργόντας για πολλοστή φορά μια εκπληκτική ατμόσφαιρα...!!!

    ( ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ )

    5 σχόλια:

    1. ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΠΙΚΡΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. opws ta les sto arthro...apo to kalokairi xekinhse to kako panathes..ola strava pigan.
      pantos egw eimai yper fereira kai pisteyw tha voithisei arketa.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. kai sta 6 pragmata pou anafereis...eisai apolyta swstos...aytamas odhgisan sto xali fetos pou eixame sto champions league.
      h omada prepei na apoxeretisei thn diorganwsh me nikh mesa sthn edra ths kopenxaghs, den ginete mhnoume mono me 2 vathous giati eimaste PANATHINAIKOS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΣΩΣΤΟΣ...ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ ΑΛΛΟ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Του χρόνου πάλι ευρώπη ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ και αυτη τη φορά με προπονητή οχι γλάστρα...

      ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad