Header Ads

  • Breaking Green News

    O ΓΚΜΟΧ, Ο ΦΕΡΕΪΡΑ, Η ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!


    Γειά χαρά και πάλι. Ξεκινώντας θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στον Γιάτσεκ Γκμοχ. Αν και πρώην τεχνικός ο Ελληνοπολωνός αποδείχθηκε μεγάλη ψυχάρα...

    Έστησε σωστά τον Παναθηναϊκό και τελικώς κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο του Ηρακλή. Από εκεί και πέρα στέκομαι πολύ στον αμυντικό τομέα.


    ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΣΤΟΠΕΡ! ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. Ας φτιάξουν επιτέλους στον Παναθηναϊκό την άμυνα.

    Για τον Τζιμπρίλαρο τα έχω ξαναγράψει. Ο Γάλλος είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    Περνάμε σε άλλα ζητήματα. Το κεφάλαιο Ζεσουάλδο Φερεϊρα. O Πορτογάλος είναι έμπειρος τεχνικός αλλά προσωπικά δεν με πείθει όσο έχει πείσει άλλους...

    Βέβαια θα περιμένω για να δω περισσότερα. Είναι νωρίς ακόμη. Εγώ θα προτιμούσα τον Γκούς Χίντινκ για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

    Σχετικά με το ματς με την Μπαρτσελόνα απλά αυτή η ομάδα δεν παίζεται. Κάνοντας συντήρηση δυνάμεων κέρδισε μόνο 3-0 τον Παναθηναϊκό.

    Εμένα δεν με ενοχλούν οι ήττες από την Μπαρτσελόνα αλλά οι... γκέλες με Κοπεγχάγη και Ρούμπιν Καζάν... Αυτές στοίχισαν...

    Μετά τιμής

    Trifilatos

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    9 σχόλια:

    1. symfwnw trifilate,epigontos enisxhsh to genarh
      h omada dixnei evaloth poly sthn amyna.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. GIATI TRIFILATE DEN SE PITHEI O FEREIRA...?

      OLOI OPWS KAI EGW HITING THA THELAME STHN OMADA,
      XWRIS NA SYMENEI OTI O PORTOGALOS EINAI KAI AXRHSTOS, STHN KARIERA TOU EIXE EPITYXIES ME MEGALES OMADES.

      GIA TI BARTSA TI NA PEI KANEIS...DEN YPARXEI AYTH H OMADA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Δεν θέλουμε μόνο 2 στόπερ...αλλά και ένα δημιουργικό χαφ να περνάει καμιά μπαλιά.

      Ο Φερέιρα ειναι καλός προπονητής παιδιά θα σημαζέψει τα αποδυτήρια.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. για μενα χρειαζομαστε περισσοτερο αμυντικα χαφ και κατα 2ον ενα και μονο στοπερ φτανει να μην πω κανενα !!! οσο για γκους χιτινγκ και ποιος δεν θα τον ηθελε στν παναθα αλλα τετοιοι προπονητες ερχονται μονο καλοκαιρι και με μεγαλο μπατζετ ! οσο για φερειρα ειναι οτι καλυτερο μπορουσαμε να παρουμε αυτην την εποχη ( και μην μου πει κανεις για μπιελσα ειναι αλλο πραγμα η παναθα αλλο οι εθνικες ) και αμα στηριχθει και τον αφησουν να δουλεψει εν λευκω ειμαι σιγουρος για ην επιτυχια του !!!!εδω ρε παιδια ειχαμε τον Νικολακη τοσο καιρο πλακα κανουμε δεν μας κανει ο φερειρα !!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. @soousa
      swstos panatha stixh sto fereira.

      ellas-eyrwph-panathinaikos ga...te to limani kai olympilagos.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. TWRA POY THA EPISTREPSOUN GOVOU K'LETO H OMADA THA PAIZEI KALYTERA, O FEREIRA XEREI PWS NA TOYS XIRISTEI.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. kala ta les trifilate ALLA!!!!!!opws diavazw ka8imerinos kai anelipws auto pou vgainei pros ta e3w apo tn doihkhsh einai oti twra tn genarh dn 8a ginoun metagrafes opws tou cisse h tou zilberto silva!kai oute kan amintikou!8a ginei mia xaf kai mia epi9etikou!pou o enas eks autwn 9a einai daneikos kai o allos pou einai apo ellada 9a einai o koumourtzi!vlepw oti dn polideixnoun na 8eloun na valoun lefta!kai me stenaxwrei kai me agxonei tautoxronws!makari na doun ousiastika pragmata opws ta PARA MA PARA POLLA KENA SN AMINA MAS kai na kanoun a3iologes metagrafes!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Φερέιρα κανέ το διπλό με ομάδα στην γαυροκέρκυρα να τους κοπεί η ορεξη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Τριφυλλατε θα συμφωνησω μαζι σου για το στοπερ αλλα επιμενω οτι ο ΠΑΟ θελει 2 μπακαρες να σεντραρουν και να μπουκαρουν,1 δευτερο επιθετικο,1 σερβιτορο(10αρι).Τον γεναρη ας βρουμε τουλαχιστον τον 2ο Επιθετικο και 1 μπακ και ας αρχισει ο σχεδιασμος απο το καλοκαιρι με τις αποδεσμευσεις.
      Ο Χιντινγκ δεν εκατσε στην Τσελσι θα ερθει στον Παναθηναικο ας μην ονειροβατουμε.Ο Φερειρα εχει βγαλει παιχτες οπως οι(Μειρελες,Κουαρεσμα,Αλβες κλπ)ξερει πολυ καλα την πιατσα και ειναι πολλοι οι παιχτες που θα ερθουν σε αυτον.Εδω εφυγε απο την πορτο και παει τρενο ακομη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad