Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ, ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ...!!!

     Έχουν χάσει κάθε όριο αξιοπρέπειας οι λιμανίσιοι...εκεί στο λιμανάκι των στεναγμών...





    Είδαμε όλοι στο παιχνίδι με την Καβάλα με πιο τρόπο δουλεύει το "σύστημα" φέτος για τον ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟ ! Ρεσιτάλ διαιτητικού χειρουργείου από τον κ.Καλόπουλο, είναι παλιός έξαλλου στο  κουρμπέτι...! Καλύτερη η Καβάλα στον αγωνιστικό χώρο σε όλο το παιχνίδι..., με τον "μέγα" προπονητή Βαλβέρδε να παραδίδει μαθήματα στο σύστημα του ταμπουριού.

    Τελικά οταν δεν μπορεί μόνο του το σαράβαλο=ΟΣΦαΠ να πρωχορίσει..., ή  θα βρεθεί κάποιος να τον σμπρώξει(Καλόπουλος), ή θα γίνει ένα πράγμα σαν αυτό που έκανε ο Πετκάκης...ούτε καν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δεν θα το έκανε...! Μήπως όμως τελικα δεν ηταν και τοσο "αθώα" η ενέργεια του στο Φεφτατζίδη...? Τι λέω τώρα ε...? Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...? Σίγουρα δεν ειναι η γάτα....!!!

    Το αστείο παιδια σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου είναι αυτό που γίνεται με τα κόκκινα φερέφωνα..., τελικά τους "ποναει" πολύ εκεί στην Τρούμπα, Δεν εξηγείτε αλλιώς αυτή η λύσσα κατά του Παναθηναικού. Αντί να κοιτάξουν τα χάλια τους..., πουλάνε "τροφή" στα πρόβατα τους αποπροσανατολίζοντας τους, τόσο ΠΡΟΒΑΤΑΡΕΣ έχουν για οπαδούς και καλά τους κάνουν γιατί το ζητάει ο οργανισμός τους...!

    Πάμε και στα φιλαράκια..., ο πρόεδρος του Πανσερραικού-Παραρτήματος  Πέτρος Θεωδορίδης ούτε τα βασικά του ποδοσφαίρου δεν γνωρίζει..., μίλησε για αλλοίωση  αποτελέσματος για την ομάδα του...,για να σοβαρευτούμε λίγο, ποια αλλοίωση ? Είδατε εσείς ο διαιτητής  να ακυρώνει κανένα γκόλ του Πανσερραικού ? 'Η μήπως το πέναλντι ηταν τόσο καθαρό απο πρόθεση του Πλεσί ? ΟΧΙ ! Άρα θα ηταν καλύτερα ο κύριος ΑΥΤΟΣ να μήν ακούει το φίλο του Μερίδα-κη για θέματα ποδοσφαίρου, ας τον πάρει καλύτερα να πάνε για καμιά μερίδα κρεατικών που θα του αρέσει κιόλας...!

    Υ.Γ.1) Τελευταία παράσταση του Τριφυλλιού  στο Champions League  για φέτος. Πρέπει να "χαιρετίσουμε" με νίκη, όχι γιατί έχει βαθμολογική αξία...., αλλά γιατί το απαιτεί η ευρωπαική ιστορία της ομάδας που ειναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και όχι μόνο..., το ΓΟΗΤΡΟ λοιπόν ειναι αρκετό για κίνητρο στους παίχτες να τα δώσουν ολα για το διπλό στην Κοπενχάγη. Καλή επιτυχία στην ομάδα κόντρα στην Κοπενχάγη. Μην ξεχνάτε... ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ. Θα τα πούμε...!

    *(Ευχαριστώ τον ΑΝΤΙred για τη φωτογραφια του σημερινού άρθρου...)

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    9 σχόλια:

    1. kai fysika oi dimosiografoi apo dipla na sigontaroun.

      anepitrepto, eytyxos pou yparxoun k ta blogs kai toys katakrinoun opos sto parakato...

      http://www.sportsecrets.gr/?p=1954

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. diafwnw file mou sniper!sorry kiolas!alla as koita3oume prwta ta dika mas xalia kai meta as milame gia tous allous!min ginoume idioi me autous!kai gia mena nai mporw na pw oti egine aloiwsh apotelesmatos!to penalti einai ka8arotato!kanei kefalia o paixths tou panseraikou kai stamataei h fash apo to xeri tou plesi!einai penalti kai an ginei to 1-1 ekei dn i3eres pote poso 8a eixe paei to paixnidi!as min pw gia tn eikona ths omadas mas!gt einai xeirotera kai apo apogoiteutikh!8eloume metagrafes a3ias kai ousiwdes!kai h doihkhsh mas skeftetai na valei tn xeri sn tseph gia 1,5 ekatomirio gia na parei tn arxigo ths alkmaar!an einai toso kalos oso lete na tn parete!ante gt m fenete oti tn pana8inaiko tn exoun kapoioi gia na fenontai kai mono!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Αλλοιωση αποτελεσματος θεωρειται η ακυρωση κανονικου γκολ Τσικαριτο13.Φιλε Σναιπερ πολυ καλα τα λες και θα συμφωνησω οτι στην πρωτη χρονια του Μαρινακη σπρωχνεται λογω 'γαυροφροσηνης' που πουλαει στα προβατα και τον ρολο αυτο βοηθα ο Θεοδωριδης.Εγω θελω να λενε καλα λογια και να μην βλεπουν τις αδυναμιες τους ωστε το χειμωνα να μην ενισχυθουν (αλλωστε τοσο χρημα εδωσε ο Πολντο)και εχει μπολικα παλτα να φορεσει.Ο Γαυρος εχει αρχισει να κανει κοιλια και αυτο λογικο γιατι κανει προετοιμασια απο τον Ιουνιο.
      Οσον αφορα την ομαδα μας Ο Παναθηναικος αποφασιστηκε να ενισχυθει και θα ενισχυθει + οτι με το προγραμμα αποκαταστασης/προετοιμασιας Λετο-νινης-Γκαρσια-Κατσουρανης θα ειναι καλυτεροι στην συνεχεια.Παραπονο δν εχω απο την διαιτησια αλλα αυτο που περιμενουν οι γαυροι (να κριθει το πρωταθλημα στο κοτεισκακη δν θα γινει.Ο Παναθηναικος θα παει εκει στο +4.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. @chicarito,
      Ti mas les...pou eides thn alloiwsh apotelesmatos esy? h mpala den prolavenei na ftasei sto kefali tou paixth tou panserraikoy,
      opws ta leei kai o jerry...alloiwsh ginetai otan akyronete goal kai oxi me to AN empene to penalnti.
      Sniper gia allh mia fora sarwtikos apenati ston troympaiko.

      y.g. h foto me ti maimou ola ta lefta.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΝΑΙΠΕΡ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ή θα γίνει ένα πράγμα σαν αυτό που έκανε ο Πετκάκης...ούτε καν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δεν θα το έκανε...! Μήπως όμως τελικα δεν ηταν και τοσο "αθώα" η ενέργεια του στο Φεφτατζίδη...? Τι λέω τώρα ε...? Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...? Σίγουρα δεν ειναι η γάτα....!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. koitaxte fatses pou dioikoun omades sth super league...lamogia.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. prwtathlhma den prokeite na parete re maimoudes.
      gayroi m...ia gamw ton peiraia.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. GNWSTH H POLITIKH TOY PROPAGANDIAKOY EDW K XRONIA.
      TO THEMA EINAI NA TO KATALABOYN EPITELOYS STHN OMADA K NA TOYS NIKHSOYN STO PAIXNIDI TOYS.AYTO GINETAI FTIAXNONTAS PRWTA APO OLA OMADARA POY THA G...EI TOYS PANTES(ANTIPALOYS,MEDIA,K.E.D.,E.P.O. K OLOYS TOYS ALLOTHRISKOUS)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ & ΤΑ ΑΡ....ΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...
      ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ & ΤΩΝ 103 ΧΡΟΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΜΑΔΑ...
      ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΦΙΛΑΘΛΟΣ'' ΤΗΣ... ΠΟΥ ΛΑΚΙΖΕΙ ΣΤΗΝ 1η ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ...
      Σ Ε Β Α Σ Μ ΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΓΕΝΟΠΑΤΕΡΕΣ...
      ΜΕΓΑΛΗ-ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΙΩΘΕΤΕ... ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΑΣ... ΟΥΥΥΥΥΣΤ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad