Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Ή ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ...???

     Τέλειωσε λοιπόν φέτος το Τσάμπιονς Λίγκ με τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια της διοργάνωσης με απολογισμό δύο βαθμούς, δύο γκόλ υπέρ και δεκατρία κατά....




    Είναι μια ευρωπαϊκή χρονιά που σίγουρα δεν θέλουμε να ξανάρθει αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε. Η εικόνα της ομάδας είναι πάνω κάτω η ίδια οπότε το συμπέρασμα μας θα είναι για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αφού φτάνουμε και στα Χριστούγεννα. Ας δούμε λοιπόν πως τα πήγαν κάποιοι παίχτες, πάντα με τη δική μου ταπεινή οπτική γωνία:

    1)ΤΖΟΡΒΑΣ: Ασταθής και ντεφορμέ από την αρχή της χρονιάς. Ευθύνεται για την ελλειπή οργάνωση της άμυνας και δεν βοήθησε καθόλου. Ακόμα και τα γεμίσματά του δε περνάνε το κέντρο. Μέχρι και ο φίλος μου ο Στελάρας (τέρας υπομονής) έφθασε στο σημείο να πει σε ευρωπαϊκό αγώνα: «Ρε Άλεξ? Βγάλε μια φάση ρε αδερφέ. ΜΙΑ!!!». Οι ομάδες ξεκινάνε από τον άσο πανάθες. Άραγε αν έκανε αυτά ο Γκαλίνοβιτς τι θα γινόταν πάλι στο ΟΑΚΑ??? (τροφή για σκέψη)

    2)ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στάσιμος και ντεφορμέ από την προηγούμενη χρονιά. Τον περνάνε όλοι σαν σταματημένο, μηδέν πάσα, κλείνεται μόνος του και σέντρες αλά «Βύντρα» (και ακόμα χειρότερα!!!). Έχει πάρει τη φανέλα σπίτι του, τα φράγκα πέφτουν και ... όλα καλά.

    3)ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: Έπρεπε να έρθει ο Φερέιρα για να καταλάβει κάποιος άνθρωπος ότι αυτός ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι «καμμένος». Τα χαφ θέλουν τρέξιμο, πάσα, κράτημα μπάλας, δύναμη και η ομάδα ηρεμία! Τι πρόσφερε? Τίποτα.

    4)ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ: Τα ίδια με τον Κατσουράνη και χειρότερα. Απλά «αόρατος» αλλά τουλάχιστον δεν ενοχλεί. Αν έχει όντως όρο στο συμβόλαιο να παίζει πάντα τότε... μάγκας, ήξερε τι υπέγραφε.

    5)ΓΚΟΒΟΥ: Πέρα από τα ξενύχτια απλά ... εκτός τόπου και χρόνου.
    Όταν λοιπόν οι πέντε βασικοί σου (σύμφωνα με τα πλάνα στην αρχή της χρονιάς) παίχτες είναι πλήρως αρνητικοί τότε τι χρονιά περιμένεις να κάνεις και ειδικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση?
    Υπάρχουν βέβαια και άλλοι παίχτες μετριότατοι φέτος αλλά σώζονται από άλλες παραμέτρους. Ο Βύντρα προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί πάνω από τις δυνατότητές του. Οι Μπουμσόνγκ & Καντέ μάχονται όσο μπορούν χωρίς αμυντικά χαφ. Ο Λάζαρος παλεύει και τρέχει πολύ (αφού γλίτωσε την προετοιμασία που έγινε το καλοκαίρι με την «πρόταση» Κατσουράνη, οπότε έχει δυο ανάσες παραπάνω). Ο Μαρίνος και ο Γκαρσία έχουν πεθάνει να προσπαθούν να πάνε τη μπάλα μπροστά και να πιέζουν στο κέντρο βλέποντας τα κενά στα χαφ. Ο Σιμάο κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Ο Σισέ...τι να πω! Προσπαθεί να γίνει μια ομάδα μόνος του.

    Ερωτήματα για σκέψη: (αρκετή τροφή για να παχύνετε σήμερα...)
    1)Ομάδα που δεν τρέχει μπορεί να πάει μπροστά?
    2)Με Κατσουράνη & Ζιλμπέρτο γιατί ψάχνουμε για χαφ box to box?
    3)Τώρα που ήρθε ο Φερέιρα πως και εμφανίστηκε πάλι ο Σιμάο και ο Δημούτσος?
    4)Ο Γκαρσία που ήρθε ως αντικαταστάτης του Σισέ πως και παίζει στα χαφ? Γιατί ο κόουτς δοκιμάζει το Σισέ πίσω από τον επιθετικό?
    5)Γιατί τα στόπερ κάνουν συνέχεια γιόμες? Ξέχασε ο Μπουμσόνγκ τη μπάλα ή απλά δεν έχει που να τη δώσει?
    6)Γιατί σε όλα τα σοβαρά ματς δεν έχουμε καλή κατοχή μπάλας?
    7)Πως γίνεται χωρίς χαφ και να μη μιλάει κανείς πλέον για την άμυνα? (τουλάχιστον όχι τόσο όσο πριν δυο μήνες) Τώρα δεν είναι τόσο αρνητικοί?
    8)Γιατί ο Φερέιρα δεν τίμησε τον Καραγκούνη με την 100η συμμετοχή του στην Ευρώπη αλλά έβαλε το Λέτο?
    9)Γιατί ο Σισέ είναι συνέχεια ξενερωμένος και εκνευρίζεται πολλές φορές? Έτσι θα τον κρατήσουμε το καλοκαίρι? Με τι προοπτική?

    «Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός» & «Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ» είναι συνθήματα καρδιάς και κάποιοι δε θα μας αφήσουν να ξενερώσουμε με δεκατρία γκολ από Μπαρτσελόνα και Κοπεγχάγη. Δε μας πειράζει η αποτυχία αλλά η ραθυμία, η φυγοπονία και η άνευ όρων παράδοση των όπλων.Τ ο τριφύλλι θα είναι ψηλά στην Ευρώπη για πολύ ακόμα καιρό. Κρίμα για φέτος.Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ τέτοιες μέρες που έρχονται...Άγιε μου Βασίλη φέρε μας κεντρικό μέσο σε παρακαλώ. Τίποτε άλλο.

    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ: Marulio

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    8 σχόλια:

    1. symfwnw me to arthro...
      ti na pei kaneis... athlia eikona xthes.
      tzorva hrthe h wra na mhneis pago.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΤΖΟΡΒΑ ΠΑΡΕ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΕ...ΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ,ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠΩΠΗ...ΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Prepei na ginoun metagrafes kai malista amesa...o fereira me axious paixtes tha kanei omadara.
      Ayto me ton alexaki den paei allo...einai xoni.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Διαβασα με προσοχη το αρθρο σου και σε βρισκω σωστo ως προς τις επισημανσεις σου.Στην παρουσα φαση Λετο-Λαζαρος-Νινης πισω απο Σισσε θα κανουν κηδειες...αλλαγες (Γκαρσια-Γκοβου)μεχρι να βρει ρυθμο ο Γαλλος.Στο κεντρο (Σιμαο- Ζιλμπερτο) Κατσουρανης-μαρινος (αλλαγη) αμυνα αναγκαστικα η ιδια εκτος και μπει ο Ιωαννιδης.Αυτα μεχρι να ερθει ο Γεναρης και τοτε αναλυουμε τις μεταγραφες.
      Ο Φερειρα δν εβαλε τον Καραγκουνη για να δειξει οτι δεν κολωνει σε κλικες και ονοματα και θα κανει αυτο για το οποιο ηρθε (Σφιξιμο των κωλον και ΔΟΥΛΕΙΑ).Εχει το ελευθερο και αυτο θα φανει με τις επιλογες του τον Γεναρη.
      Ο Σισσε ειναι ξενερωμενος γιατι δν τον καταλαβαινει κανεις πως κινειται εκτος απο Νινη-Λετο και Κατσουρανη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Τί ψάχνεις να βρείς ρε Μάριε; Οι περισσότεροι παίκτες μας είναι καμένοι απο την προετοιμασία,με εξαίρεση λίγους που είτε ήταν τραυματίες τότε(λάζαρος) είτε προστέθηκαν μετά(γκαρσία μπούμ).Τώρα ο κάθε προπονητής έχει 2 επιλογές.Είτε να τους βάζει να τρέχουν για μικρό διάστημα έντονα(πχ κάποια 5λεπτα στο μάτς) και μετά να σέρνοντε είτε να τρέχουν ασταμάτητα(περπατώντας πάντα) σε όλο το παιχνίδι. Δυστηχώς εδω που φτάσαμε ούτε ρανίδα ιδρώτα δέν πρέπει να χύνετε πλέων άσκοπα.
      Λέω να κάνω μια προσπάθεια να απαντήσω στα ερωτήματα σου.
      1)Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όχι
      2)α) Για να τρέχει αυτός στη θέση των καμένων β)ή να δημιουργεί αυτός ωστε να παίζει δίπλα του κάποιος που τρέχει(σιμάο).Αυτοί οι 2 τώρα που αναφέρεις(ζιλμπέρτο και κατσούρ)λίγο η προετοιμασία λίγο οι εθνικές δέν είναι κάν αθλητες αυτή τη στιγμή(ίσως ούτε κάν για φέτος).
      3)Δημούτσος είναι στρατό.Ο σιμάο πάντα έπαιζε απλά χρειαζότανε 1 δημιουργικό δίπλα του να τον βοηθάει.
      4)Φυσική του θέση είναι 10ρι.Ούτε ταχύτητα έχει ούτε δύναμη για να παίξει σωστά επιθετικός ή ακραίος (άσχετα αν παίζει εκεί λόγο ανάγκης)
      5)Δεν έχουν που να τη δώσουν
      6)Ούτε κυνηγάμε μπάλα ούτε πιέζουμε τον αντίπαλο
      7)Απλά εστιάζουμε στον πιό αδύναμο κρίκο.(Ούτε για τέρμα μιλάμε αυτήν την περίοδο ενώ θα έπρεπε)
      8)Όλα τα άλλα προβλήματα τα λύσαμε, ο καραγκούνης και η "τιμή" του μας μάρανε αυτή τη στιγμή.
      9)Έτσι και μας φύγει κι ο σισέ το κλείσαμε το μαγαζί.Τώρα βέβαια εσυ ρωτάς γιατί να θέλει να μείνει κάτω απο αυτές τις συνθήκες.Απάντηση σε κάτι τέτοιο δέν έχω δυστηχώς.Αυτό μόνο ο βγενόπουλος το γνωρίζει και οι μέτοχοι.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. swstos o greenjuri, opws epishs kai to arthro.

      paidia prepei na ginoun metagtafes to genarh kai na einai oloi entekadatoi.epiitelous o tzorvas tha mhnei ektos apostolhs,den pigene allo.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. OTI EGINE EGINE PAIDIA..TOY XRONOY PALI.
      ELLAS-EYRWPH-PANATHINAIKOS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. SYMFWNW APOLYTA SE OLA.AN K THELW NA PROSTHESW KATI.XWRIS NA THELW NA APA3IWSW THN PROSPATHEIA K THN FILOTIMIA TOYS,DEN MPORW NA BLEPW PAIXTES TYPOY MARINOY NA PAIZOYN BASIKOI TOYLAXISTON.OI MIKROI PAIXTES MIKRAINOYN TO SYNOLO K KATA SYNEPEIA THN OMADA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad