Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.... ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ !!!

    Μονό ο 5άστερος τέτοιες συγκινήσεις..., το παιχνίδι με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τα όλα του...που στο τέλος θα νικούσε μόνο ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ....




    Στο πρώτο 20λεπτο η αρμάδα του μάστερ Ζοτζ με καλή επιθετική λειτουργία άλλα με σημαντικά λάθει στην άμυνα και στα ριμπάουντ το σκορ δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις..., οι δυο ομάδες δεν ξέφυγαν στο στο σκορ πάνω από 5 πόντους...ο Παναθηναϊκός δηλαδή,  γιατί η Ολίμπια αν και πολύ φορμαρισμένη ομάδα σύμφωνα με τα τελευταία της αποτελέσματα στην διοργάνωση...δεν πέρασε ούτε μια φόρα μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό σε όλο το ημίχρονο.

    Με την ενάρξη  του 3ου δεκάλεπτου η ομάδα συνέχιζε να κανει άσκοπα  λάθει κατω από τη ρακέτα, άλλα και πολλά άστοχα σουτ... που έφεραν την Ολίμπια να τελειώνει την 3η περίοδο με σκορ 50-54 υπέρ της. Με την επιστροφή για την 4η περίοδο οι πράσινοι για 2+λεπτά δεν έβαλαν ούτε ένα καλάθι, με τη διαφορά να φτάνει στους 9 πόντους υπέρ των Λιθουανών, με τους Διαμαντήδης και Μπατίστ μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα να μην βρίσκονται καθόλου σε καλή μέρα...!
    Η Ολίμπια όπως έδειχναν και τα προηγούμενα παιχνίδια της...αποδείχτηκε δυνατή ομάδα, οι Νικόλας και Περπέρογλου όμως είχαν αντίθετη γνώμη και με καθοριστικά καλάθια δίνουν σήμα αντεπίθεσης, αλλά και με την κατάθεση ψυχής του Αρχηγού Δημήτρη Διαμαντήδη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα ...στέλνουν το μάτς στην παράταση.

    Στην παράταση ο 5άστερος έδειξε  για άλλη μια φόρα τα α........ του και οτι ειναι πολύ σκληρός για να "πεθάνει" με κάτω τα χέρια, με πρωτεργάτες λοιπόν  τον Μητσάρα και τον Νίκολας με καλάθια "μπόμπες" να βάζει τέλος στο πάρτυ, με το σκόρ να κλειδώνει στο 95-88 και το Τριφύλλι στην κορυφή του ομίλου.

    Υ.Γ. Πολύ εριστικός ο σπίκερ της nova κατά τη διάρκεια του αγώνα με φράσεις που προκαλούσαν, μάλλον θα ηταν γαύρος και φρόντηζε να το δείχνει συνέχεια...σε αντίθεση  με τον δηλωμένο γαύρο Φίλιππο Συρίγο πολλές φορές να εξυμνεί τον 5άστερο και να διορθώνει το μαθητούδι που έβαλε η nova να περιγράψει το παιχνίδι, την επόμενη φορά θα ηταν καλύτερα το συνδρομητικό κανάλι να εχει εναν πιο αντικειμενικό σπίκερ σε αγώνες του Παναθηναικού. 

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. poli megalo paixnidi!apo tn PANATHINAIKO MAS kai akomh megalitero tou gamia tn pantwn diamantidh!ti einai autos re paidia?mas kanei plaka?oti 8elei kanei o an8rwpos!poios fragofanoulis kai malakies!oute sto miso arxidi dn tou ftanei tou MITSARA MAS!panta pana8a mitsara kai panta 8a se stirizoume!eisai o hgeths mas kai upodeigma a8lith kai an8rwpou!kai mama tn makaka tn 8odosh!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. A re 5astere mono esy pali perifanous mas ekanes,o megalos o omprantovits aperiorista respect.Fygame gia to 6 asteri gia na trelathei o kosmos.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. DIAMANTHDHS O ARXIGOS TWN ARXIGWN....AYTO FTANEI.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. AYTOKRATORAS ME OLH TI SHMASIA THS LEXHS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. TI NA PEI KANEIS GIA TON MHTSARA.TO PALIKARI EXEI SPASEI OLA TA REKOR K AKOMA SYNEXIZEI NA MAS EKPLHSEI.TO IDIO K O 5* POY DEN 3EXNA POTE POSO MEGALH OMADA EINAI.POLLA BRAVO.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΜΟΝΟ Ο ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ!Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
      ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ (ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ) ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΑΛΒΕΡΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΨΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ!
      ΑΡΑΓΕ ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ "ΠΕΦΤΕΙ ΑΣΤΕΡΙ"? ΤΟ ΕΚΤΟ?

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad