Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΡΙΠΟΝΤΟ... ΜΟΝΟ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !!!

    Τέλειωσε λοιπόν αλλο ένα εκτός έδρας ματς της ομάδας μας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, οι πράσινοι δεν ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα του αγώνα...




    Στο πρώτο ημίχρονο μία από τα ίδια. Άψυχοι, άτολμοι και άναρχοι παίχτες. Πονέσανε τα μάτια μας για άλλη μια φορά παρακολουθώντας να πετάμε στα σκουπίδια ένα ημίχρονο ακόμα. Ενδιαφέρον είχε να μετράμε τα λάθη του Σπυρόπουλου και πόσες επιθέσεις θα κάνουν από εκεί οι αντίπαλοι, όπως επίσης αν θα αλλάξουν τέσσερις πάσες οι παίχτες μας μόλις περάσουν τη σέντρα. Ένας Σιμάο «δεν φέρνει την άνοιξη», δυστυχώς.

    Ο Ζιλμπέρτο για άλλη μια φορά τίμησε τον γνωστό όρο του συμβολαίου του. Απλά τραγικοί. Ευτυχώς που δεν πέταγε κανένα πουλί πάνω από το γήπεδο γιατί από τις πολλές γιόμες θα είχαμε «θύματα». Φωνές από τον προπονητή αλλά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω». Ευτυχώς που οι παίχτες δεν έχουν όρο στο συμβόλαιο να πληρώνονται ανά ματς και απόδοση, όπως ο Γκοβού, γιατί κάποιοι θα μένανε άφραγκοι για καιρό. Η κίνηση για να αλλάξουν τα πράγματα? Ο Κατσουράνης (γέλια) στη θέση του Σιμάο. Ουδέν σχόλιο.

    Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε δυστυχώς κάτι με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει 0-0. Ευτυχώς που δεν χάσαμε και από πάνω αφού τα χαφ ήταν πάλι εκτός παιχνιδιού. Κρίμα για τον κόσμο που πάλι στήριξε τον Παναθηναϊκό και έμεινε «παγωμένος». Πάλι δεύτεροι στη βαθμολογία και το ανησυχητικό είναι ότι ακόμα δε βλέπουμε μέλλον με αυτές τις αποδόσεις των καλοπληρωμένων ποδοσφαιριστών μας.

    Μέτα και το σημερινό αρνητικό αποτέλεσμα οι πράσινοι θα πρέπει από εδώ και πέρα να μαζέψουν τα κομμάτια τους, ο Πορτογάλος τεχνικός να διορθώσει άμεσα την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας-παιχτών..., γιατί δεν υπάρχουν πλέον άλλα χρονικά περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών.
    Οι εισηγήσεις στην διοίκηση από τον Φερέιρα για απόκτηση τον Γενάρη πρωτοκλασάτων-εντεκαδάτων ποδοσφαιριστών να γίνουν σωστά και όχι  πρόχειρα, δεν περισσεύει άλλος χρόνος προσαρμογής...!

    Δεν υπάρχουν περισσότερα να σχολιάσουμε γιατί απλά τα έχουμε ήδη πει πολλές φορές και δεν είδαμε κάτι διαφορετικό ούτε σήμερα.

    Υπάρχει άραγε ελπίδα στον ορίζοντα....?

    VIDEO Απο την εξεδρας της GATE 13 στην Τριπολη:


    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ: Marulio

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    9 σχόλια:

    1. Φίλε μου.Περισσότερο απο όλα θα συμφωνήσω με την προτελευταία πρόταση.Τα ίδια βλέπουμε συνέχεια..δέν άλλαξε κάτι ούτε σήμερα..δέν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο.Τα είπες όλα σε 1 πρόταση.Μόνο οι μεταγραφές μας σώζουν απο εδώ και πέρα.Ο βγενό να βάλει το χέρι του(στην τσέπη εννοείτε).

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Δεν ξερω τι γινεται με τους ειδικους ορους στα συμβολαια Ζιλμπερτο-Γκοβου αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο η αιτια.Τον βραζιλιανο αν του πεις παρε ανασες 3 παιχνιδια θα πεταει απο την χαρα του ομως με τετοιον κατσουρανη και ανετοιμο Πλεσι αναγκαστικα τον βαζεις.Ο γκοβου επρεπε να ηταν στην αποστολη και να επαιζε σε ενα 4-4-2 προς το τελος διπλα στο Σισσε.
      Σημασια εχει οτι οι παιχτες εχουν καταλαβει οτι δεν μπορουν να ανταποκριθουν στο θεμα της φυσικης καταστασης και για αυτο πεφτει η ψυχολογια τους.Εχουν αλλαξει 3 γυμναστες και αυτο σε επαγγελματικο επιπεδο εχει συνεπειες.
      Τωρα απομενουν 2 πραγματα πρωτον τονωτικες μεταγραφες τον Γεναρη σε κεντρο-επιθεση και δευτερον ο αντιπαλος σου γαυρος να ξεφουσκωσει.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. den eprepe na ginoun epeisodia stin tripoli k na mas pianoun sto stoma tous oli
      alla k aytoi oi paiktes, gia ta bar einai kaloi... exoun ginei xeiroteroi k apo ton Mitroglou. ksypnate reeeeeeeeeeeeeee.

      exei edo se ayto to blog kati keimenakia me arlketes sostes apopseis.
      http://www.sportsecrets.gr/?p=2060

      http://www.sportsecrets.gr/?p=2071

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. An formaristoyn Leto kai Ninhs kai vroyn pali to rythmo toys h omada tha allaksei eikona.Se syndyasmo panta me 2 enisxyseis, toylaxiston,to genarh.Kai oi gayroi siga mhn pane sfaira mexri to Maio...emena allo m'anhsyxei...persi epese ena pararthma twn gay kai anebhkan dyo...san thn Lernaia Ydra ena pragma...Alhtheia h Tripolh apo pote eixe na paiksei etsi sthn edra ths..???tespa,as veltiwthei h omada me kathe dynato tropo, na nikaei pararthmata kai paragkes(poy ksanaxtisthkan siga siga)kai apo toy xronoy vlepoyme...oso gia fetos, poios kserei...mporei kai na prolavoyme to treno poy feygei...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. QUIZ!: POSH PIKRA MPOREI NA ANTE3EI ENAS PANATHINAIKOS?
      APANTHSH: NO LIMITS
      KATHE PERSI K KALYTERA MAGES.EKEI STH DIOIKISH 3YPNHSTE.ENISXYSTE THN OMADA TON GENARH ME POIOTHTA MPAS K DEN XATHEI TO PROTATHLIMA.
      3YPNHSTE REEEEEE!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Ti ftaiei re paidia o ypolipos kosmos ths omadas gia 50-100 atoma pou ta spane? prepei na teleiosei ayto...den ginete h omada se mats pou xriazete ton kosmo...na paizei se adio oaka.
      Metagrafes re ...xypnate .

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. H OMAΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΛΕΚΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΤΣΙ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΤΟΥΝ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΛΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΒΟΥ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. As prostatepsoume oloi thn omada xwris episodia, mono kako kanoume sthn omada etsi.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad