Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ...!!!

    Δεν έχουν το Θεό τους οι λιμανίσιοι...ακόμα και σε φιλικό φιλανθρωπικού  χαρακτήρα ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό...




    Το είδαμε και αυτό...σε ένα παιχνίδι που δεν χωράνε ανταγωνισμοί, μίση και βρισιές, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Γαύροι έδειξαν για άλλη μια πολλοστή φόρα ποσό κομπλεξικοί είναι με τον Παναθηναϊκό, όπου τον έβριζαν "εν χορώ" σε αγώνα που έγινε με μοναδικό σκοπό να μαζευτούν χρήματα για την καταπολέμηση της πίνας στις μη αναπτυγμένες χώρες.

    Δεν είναι η πρώτη φόρα που τα πρόβατα δείχνουν την κόμπλα τους βρίζοντας ότι άφορα το Τριφύλλι σε αγώνα που ήταν εντελώς άσχετος με τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος. Αν θυμάστε καλά και σε αγώνα ακόμα της εθνικής Ελλάδος στο Κοτεισκάκη έβριζαν συνέχεια ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αν είναι δυνατόν δηλαδή με την κόμπλα τους...,και όμως όλα είναι τελικά δυνατά για τους λιμανίσιους.

    Σαν να μην έφταναν όλα αυτά...,οι οπαδοί του ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΥ σήκωσαν πανό που έλεγε...<<ΜΠΙΤΣΑΞΗ ΕΝΔΟΛΟΔΟΧΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΡΑΙΤΉΣΟΥ>>, μόνο για γέλια είναι τα πρόβατα, πως γίνεται να μιλάνε αυτοί για ατιμωρησία  σε επεισόδια και εντολοδόχους, όταν τόσα χρόνια έχουν ασυλία και τα σπάνε σε όποιο σημείο τής Ελλάδας παίζει το τσίρκο τους, ας θυμηθούμε τα πιό πρόσφατα γεγονότα...Ξάνθη, Σέρρες, Καβάλα κλπ....!

    Να φανταστείτε φίλοι Παναθηναικοί οτι το φιλικό παιχνίδι κατά της φτώχειας το μετέδωσαν πολλά ξένα κανάλια...δηλαδή έγιναν για άλλη μια φορά παγκοσμίως  ρεζίλι...και αυτη τη φορά όχι αγωνιστικά, αλλά για το κόμπλεξ τους, οτι και να λέμε ειναι συνηθισμένοι  στο να γίνονται ρεζίλι οι Τρούμπες...!!!

    Υ.Γ.1) Ο ακατανόμαστος πρώην πρόεδρος του ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΥ...όνομα δεν λέμε, όλοι καταλαβαίνετε..., δήλωσε μετά το φιλανθρωπικό φιλικό οτι... η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος. Δεν μας είπε όμως τόσο σίγουρες ηταν οι βεβαιώσεις που του έδωσαν ο  Μαριδάκης και ο Γκάγκα και γι' αυτο παρουσιάζεται τόσο σίγουρος....? Η' θα γίνει το ίδιο που έγινε και πέρσι...? Γιατι τα ίδια δήλωνε και παραλίγο να "διαλυθεί" το μαγαζάκι τους το καλοκαίρι...? Ίδωμεν...!

    Υ.Γ.2) Όλα καλά πήγαν με την έφεση...και ο Παναθηναικός θα έχει τον κόσμο του στο παιχνίδι με τον Γαύρο του Βόλου στο ΟΑΚΑ. Ελάτε όμως που τώρα κινδυνεύουμε με τιμωρία της έδρας για το πρώτο μάτς του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος με τον Άρη, επηδεί 50-100 "βλάκες" έκαναν επεισόδια μετά το μάτς με τον Αστέρα  στην Τρίπολη.

    Υ.Γ.3) Σήμερα φίλοι μου συγχωρέστε με που δεν μίλησα για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, αλλά τη να έγραφα...τα χιλιοειπωμένα...? Έχουν προιγηθεί τόσα άρθρα στην αρχική του Greenarea γι' αυτό το θέμα. Ας μήν ξεχνάμε ποτέ...ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ! Θα τα πούμε...!

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    9 σχόλια:

    1. ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΝΑΪΠΕΡ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 50-100 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΡΙΜΑ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΥΤΟΠΙΑ ΠΑΛΙ!ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. swstos sniper.
      einai provata prwths trofhs kai to dixnoun se kathe agwna.
      o theios ti na pei...pali tha kleei to mai.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. EINAI PO...ES TWN GAYRWN OI MANES, EINAI PO...ES.
      MONO PANATHINAIKOS RE.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. EGW LEW OTI TO MAIO EMEIS THA PANHGYRISOUME PALI! KI AS LEEI O THEIOS XOXOXO!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. OTI KAI NA PEIS EINAI LIGA MIA ZWH KOBLEKSIKOI 8A EINAI!!!!!!!POU EIDES GAYRO NA MHN EINAI KOMLPEKSIKOS?????AUTES OI 2 LEKSEIS PANE MAZI GAYROS=KOMLEKSIKOS..... KAI PANTA MAS KANOUN REZILI ME THN SYMPERIFORA TOUS AUTOS EINAI O GAUROS K DN MPOREI NA ALLAKSEI!!!!!!!!!!!OSO GIA THN PANA8A MAS FETOS MONO O CISSE PAIZEI KANENAS ALLOS KAIROS NA TOUS AFYPNHSEI O PATERAS ALLIWS DN MAS VLEPW KALA!TOUS OPADOUS(ANEGKEFALOUS)TOUS DIKAIOLOGO WS ENA SHMIO DN MPOROUN NA VLEPOUN TN PANATHINAIKO NA PAIZEI ETSI EIDIKA STHN EURWPH ALLA PREPEI NA SKEFTOUN K TO KALO THS OMADAS K NA MN KANOUN VLAKIES!!!!!!!!!!!!ELENI -13-!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. MIA FORA GAYROS,GIA PANTA KOMPLEXIKOS.APLA TA PRAGMATA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Oloi eimaste apogohteymenoi apo thn eikona ths omadas kai oi opadoi einai eksalloi alla...as vroun enallaktiko tropo pieshs pros tous paixtes gia na paiksoun mpala...tropoi yparxoun...ola t'alla mono zhmia prokaloun.Oso gia tous gavroys...fwnazei o klefths...ouust ntroph twn opadwn!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Xypna patera kai paixe mpala opws persi se ola ta kenra apofasewn.
      Paidiah omada thavrei to dromo ths syntoma as mhn viazomaste.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Μπραβο για το αρθρο για να το βλεπουν ολοι οι Παναθηναικοι τι προπαγανδα πεφτει..χρησιμοποιουν σε φιλικο παιχνιδι τον Μπιτσαξη ποιον?τον Μπιτσαξη ο οποιος απαγορευσε τις μετακινησεις οπαδων του ΠΑΟ.Ομως πλεον οι φυλακες εχουν γνωση και η Διοικηση απαντα και σε Μποροθρηνους κλπ.Ομως πρεπει εμεις οι οπαδοι να μεινουμε συσπειρωμενοι-ενωμενοι-συμφιλιωμενοι και προπαντων να ενεργουμε εξυπνα γιατι μονο ετσι θα εχουμε λογο να απαιτησουμε και εργο απο τον Φερειρα και μεταγραφες απο την Διοικηση.ΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!! ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΘΥΡΑ 13

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad